För jag vill ha fredag idag..

Godmorgon! Vart dåligt med uppdateringar igår, närmare bestämt inga alls. Hade fullt upp med annat, så som att laga mat, gosa med min älskling, styra upp ett klänningsköp tills på lördag, springa i spöregnet med mina bästa vänner.. Ja, vardagliga saker :)

Men nu är jag här, och idag mår jag bra. Är lite lätt stressad, vi får nämligen nycklarna till den nya lägenheten idag. Så Marcus har tagit ledigt för att flytta hela dagen, medan jag ska gå och jobba vid nio. Känns sådär, vill ju också vara med och flytta! Men jobbar ju bara till två, så missar väl inte så mycket. Vill bara att det ska gå snabbt så att vi kan hämta vovven sen. Gaah, vår lilla prins kommer snart hem!

Alldeles strax ska jag springa ner till Lindex, ska bli kul att jobba idag. Hoppas det går lika bra som det gått alla andra dagar. Peppar peppar!

Imorgon blir det iaf fest hos Mia & Jeppe. Är inte sådär jättepepp, men det kan nog bli kul ändå. Måste hinna sola innan dess också, usch ännu mer stress. Men nej, nu ska jag inte hetsa upp mig.

Grattis till Emilia som fyllde år igår, du kommer alltid vara min älskade låtsassyster!


Bjuder på min sedvanliga jag-är-på-bra-humör-pose, med uppblåsta kinder. Tja, mina närmsta förstår ;)

Nu, jobbet! Puss puss

Minoutfit.se


Missa inte öppnandet av Klings nya sajt, http://minoutfit.se
Inspiration för de som inte vet vad de ska klä på sig på morgonen.
Har bara kikat in lite snabbt, men so far so good.

Energy!

Jag gick hemifrån vid halv sju och kände mig som en slapptask i kroppen, seg och allmänt mjuk i musklerna. Uscha, var min tanke när jag gick utanför dörren och upptäckta att det var svinigt kallt. Gick med bestämda steg ner emot gymmet och tänkte inte ge upp pga några mindre köldskador.

Började med 45 min crosstrainer, och ärligt talat var jag svimfärdig i  ganska exakt 43 av de minuterna. Yrseln hade med andra ord inte alls försvunnit som jag trodde. Men tog mig igenom det och la mig direkt på en matta och körde igång med magen. Det gick betydligt bättre, och allt eftersom jag betade av fler kroppsdelar, så mådde jag allt bättre.

Inser att min trötthet jag lidit av sista tiden nog handlar om att jag knappt rört på mig. Jag är trött efter skolan, vilket gör att jag inte orkar träna på kvällen. Att jag inte tränar leder till att jag får mindre energi och fortsätter att vara trött. Och så rullar det på. Ond cirkel.


Lauren Conrad & Lo Bosworth ute och joggar

Nu ska jag äta kiwi och plugga lite svenska!
Pusspuss

Wednesday

Godkväll får jag väl lov att säga. Klockan är fem och det här blir första inlägget för idag. Anledningen ? Mja, att jag legat halvt däckad i sängen hela dagen. Skulle ju börjat jobba vid tolv, men vaknar vid nio och är jätteyr. Går upp och tar en tablett och dricker vatten. Lägger mig sen i sängen hos min älskling. Runt elva ringer jag mamma och gnäller över min yrsel och hon säger att det går sånt nu.

So I called in sick till Lindex och här är jag nu. Sovit bort hela dagen och känner mig lätt mörbultad i mitt stackars huvud. För mycket sömn är visst inte heller så bra ?

Marcus lämnade mig nyss för att dra och kolla på en Kalmar FF match i Kalmar, så blir själv hela kvällen. Det kan bli skönt faktiskt, behöver plugga lite och samla mina tankar. Hur mycket jag än älskar att bo med min favorit så blir det lätt ganska intensivt.

Nej, nu blir det nog en promenad. Sjukt länge sen jag rörde på mig. As I always say, haha :)



Puss puss!


Maskerad

Dilemma. Maskeradkalas på lördag. Nothing to wear.
Ge mig tips, pronto!

Funderar på...


Mitt blonda hår lockat, röda läppar, svart eyeliner i kråksparkar och en vitt pinuppa klänning. Potential ?

Doesn't need words


Just because..


Orgasmic!

Har en halvtimmes rast nu, och eftersom att vi bor över Lindex så hinner jag slänga mig hem och varva ner lite. Skönt.
Går och sätter mig vid datorn, och känner hur min mage kurrar. Ja, konstigt när jag inte ätit något mer än frukost på hela dagen. Så går till kylskåpet och där.. PEPPARKAKSDEG!

Nu sticker jag igen !
Puss

Charity

Min snälla mamma trampade gasen i botten och styrde in till stan för att hjälpa sin dotter i nöd.. klädnöd.
Jag handlar tyvärr inte så mycket kläder på Lindex annars, dumt faktiskt för de har mycket fina kläder, men så är det. Vilket ger mig lite lätt panik varje gång jag ska jobba och står där med noll idéer och bara några få plagg att ha på mig.

Så mamma fick ta lite pengar och använda till välgörenhet för sin dotter. Haha, låter hemskt. Får väl tillägga att vi båda har ett fadderbarn i Afrika och att vi varje år köper Rosa-bandet.

Resultatet blev en svart stickad väst och en längre grafitgrå koftklänning.


Tack mami :)
Nu ska jag till jobbet! Puss

Tisdag

God förmiddag kära bloggen! Har varit uppe ett tag får jag väl erkänna, men har styrt lite här i lägenheten och mött upp mamma för en snabbis på stan. Men är riktigt trött idag, skulle nog legat kvar i sängen ett tag till imorse.

Har fått sån himla värk i axlarna. Och hur sjukt det än låter så beror det nog på att mina tuttar har växt. Nu på bara en vecka har de blivit mycket större och är ömma och svullna. Gaah, inte önskvärt. Men Marcus klagar ju inte ;) haha. Beror isåfall iaf på att jag bytt p-piller.. Strange. Någon som upplevt samma sak ?

Nu som först äter jag frukost, men inser nu att det hade varit bättre om jag ätit lunch istället. Får nog slänga i mig några mackor också, hann ju bli skithungrig igår innan jag slutade jobba.
Måste springa och sminka mig och klä på mig också, så nu är jag nästan lite stressad!

Vill bara sända ett tack till mina kära läsare, antalet har för det första ökat radikalt och de snälla själar som skriver såna gulliga kommentarer är guld värda. Tack & tack.



Nu, smink! Pusspusspuss


Dagens


Nu sticker jag iväg och jobbar på Lindex. Puss hej!

Breakfast



Ett glas minimjölk. Halv avokado. Två sportknäcke. Smör & örtsalt.
Gash! Jag är sån kock.

n.e.r.d


Jimmys bricks.

Wang



Alexander Wang. Nothing else.

Måndag

Godmorgon! Nu är jag vaken och uppe, sitter med en kopp té bredvid mig och med inpackning i håret (återkommer till det). Har sån tur att jag inte börjar jobba förrens klockan tolv, både idag och imorgon. Skönt.

Funderar på om jag skulle ta en promenad eller sticka ner en snabbis till gymmet nu innan jag börjar, men det känns som att det blir lite snoigt. Vi får se hur det blir. Ska iaf till gymmet ikväll efter jobbet, då Marcus och jag kom överens om att sätta igång den här veckan. Mahaha, hört den förr?

Hade förresten en riktigt bra dag igår, först en tripp till Kalmar med Marcus & Jimmy. Stan hanns med, vi åt thaimat och avslutade med Ikea. När vi kom hem stack vi direkt hem till pappa och blev bjudna på mat. Visade dessutom bilder på vår doggy, och även han smälte precis som alla andra gjort när de fått se vårt lilla gull.
Avslutade kvällen med att titta på "Return to the Haunted Hill", med mina favorit flickor, Jimmy och Marcus. Mysigt, och det var sjukt skönt att gå och lägga sig och sova sen.


Vi gjorde ett stopp i Fliseryd och hälsade på svärföräldrarna och alla vovvar ;)

Min favorit, Jimmy.

Middag hos papi, efterrätten var det som lockade mig. Kladd. kaka.

Nu, frukost!

Puss

Glöm inte!

..att ställa tillbaka klockan. Jag gick upp för en halvtimme sen och kollade på klockan, då var hon halv tio. Nu kollar jag på klockan igen och den är nio? Spooky.
Nej, men idag är det ju omställning till vintertid, vilket ger oss en timme extra att sova. Dock inte jag då, som lyssnade på min kropp som av vana gick upp samma tid iaf.

Nu ska jag springa ner och handla söndagsfrukost. Och väcka min älskling :)


High above ground. http://lookbook.nu

Puss!


Over and out

Helt paj känner jag mig, men är iaf hemma ifrån jobbet och har fått i mig lite mat nu. Orkar egentligen ingenting nu, håller på att bli riktigt förkyld nu känner jag. Hela kroppen bara värker och jag är yr. Höll på att falla av en pall imorse när jag stod och plockade kläder på lagret innan öppning. Uscha..

Köpte en grape- färgad tröja, med ryggurringning på jobbet, innan vi stängde kassan. Har den på nu och den är faktiskt riktigt fin. Blir bra att ha nu i veckan, speciellt nu när jag fick veta att jag även jobbar torsdag och fredag. Nice.. katsching! ;)

Snart blir det att masa sig upp ur soffan för att komma på något att ha på sig, dresscoden är "casual, but dressed". Bah, jag vill ha mjukisbyxor på mig! Får se vad jag slänger på mig, uppdaterar om vad later.

Nu ska jag lägga mig och gosa i en varm famn.



Pusspusspuss

Sonia Rykiel


I. just. adore. it.

Inspiration

Inspiration -  http://lookbook.nu .






Early saturday

Godmorgon alla morgonpigga! Jag gick nyss upp och ja, det tog emot en hel del att gå upp så tidigt på en lördag. Helger är heliga! Men har ju ett lov sen att sova ut på.. :)

Sitter och funderar vad jag ska ha på mig, behöver inspiration! Det är ju dessutom lite svårare då inte min garderob består av så mycket Lindex-kläder, det är snarare en minoritet av det. Men får väl blanda med lite neutrala kläder, där märket inte sitter mitt på rumpan och skriker ut "VI ÄR IFRÅN DOLCE", utan mer något i stil med Acne jeans som är mer diskreta. Nog snackat, jag hittar på något!

Ikväll, runt halv sju ska vi på årsmiddag med Marcus fotbollsklubb. Det vanliga antar jag, middag, tal, prisutdelning.. blabla. Men det blir säkert trevligt ;) Har ju iaf Jessica där. Får väl se vad som händer resten av kvällen.

Nu frukost!


Skulle mycket hellre gå runt sådär hemma, än att jobba hela dagen..

Natti

Nej, nu säger jag godnatt. Upp med tuppen blir det imorgon, då jag ska vara på Lindex vid nio och jobba tll tre. Gash, jag kommer vara riktigt seg imorgon.



In your dreams, fantasies do come true.
Pusspusspuss!

Bought



Blomma/fjäder brosch, som även går att ha i håret. H&M, 79:50 :-

Back at home

Efter en dag i Kalmar är jag ganska slut, både i fötterna (jävla kullersten!) och i huvudet. Har endast köpt en sak och det känns riktigt bra för en shopoholic som mig.  Visar den om en stund. Har iaf varit skönt att ta en sån där spontan tripp med tjejerna.

Nu blir det mys med älsklingen i soffan, Hostel 2 tror jag han tankat hem. Med lite cherrypops och cola till det så är min kväll kirrad.



Dagens klädsel. Plus kavaj, halsduk och ankelboots.
Och nytvättat hår, för första gången den här veckan. Mahaha.

Fredag

Godmorgon! Åh, vem älskar inte fredagar? Jag blir glad bara av tanken på att det är sista dagen innan helgen. Att det dessutom är sista dagen innan vi får höstlov är än bättre! Vaknar upp och är inte lika förkyld som igår, och sånt händer nog bara på fredagar.. :)

Dagens bestyr består för och främst av en promenad, för trots att jag är sjuk så har jag inte rört på mig på fyra veckor. Helt galet, jag som alltid tränar minst två gånger i veckan, jämt! Men har väl varit inne i en svacka.. Humörsvacka, bloggsvacka, träningssvacka.. ja ni förstår.

Blir ev. att vi drar till kalmar idag, inte helt oväntat att jag ska dit, men den här gången är det med flickorna och inte mannen. För mig blir det nog mest att kolla in MQs nya festkollektion "Paris, Kate and I", som tydligen ska innehålla en hel del klänningar a´la Betsey Johnson, who I like. Puffigt och markerad midja är min grej. Annars ska jag kolla efter hundgrejer :)

Nej, nu ska jag slänga på mig walkskorna och dra mig ut i det kalla vädret. Mega halsduk får det bli på det!



Puss!

Kvällen

Haha, ja resultatet vad det gäller maten blev ärtor med örtsalt på. Hrm? Ja, Marcus tyckte att jag var helt ute och cyklade, men han tycker å andra sidan att alla grönsaker smakar gräs. Jag blev iaf mätt och belåten (efter två mackor också...).

Nu sitter jag och laddar inför en filmkväll. Kan väl inte gå fel såhär en torsdag? Om nu inte sällskapet misstycker när jag nyser och snorar som en annan dagisunge. Gash, någon som har nässpray ? Vår är av någon anledning borta..

Drog med mig mannen ner till djuraffären som jag sa, och vilken lycka.. vi gick runt som två små barn på julafton och blev alldeles till oss över små hundkorgar och halsband. Vår mini flyttar snart in, så otroligt overkligt!
Jag satt och surade lite nyss vid tvn, och då satte sig Marcus vid tvn och bytte till datorn, då blev jag ännu mer sur och tog upp min dator och började läsa bloggar istället. Efter en stund hör jag "älskling.. titta" och så pekar han emot tv-skärmen. Och där är bilden på gullet. Inte fan kunde jag sura då! Pusskalas blev resultatet.

Nej, nu ska vi dra oss. Mumien 3 blir det nog vi ska se, måttligt road men så kan det vara :)

Lagom road

Puss!

Hungry

Insåg just att jag inte ätit mer än två minibaguetter och druckit kaffe och choklad idag, vilket min mage nog har försökt säga med allt kurrande de senaste två timmarna.. Funderar på om jag skulle ta mig något att stilla hungern med ?

Kanske en tallrik yoghurt och några knäckebröd, eller kokta ägg och ännu mer varm choklad.. Hrm.

Återkommer med resultatet.

Skin to skin

Köpte kjolen i fejkskinn ifrån Gina Tricot förra året, vilket visade sig vara ett korkat köp då den första gången jag skulle använda den går sönder i dragkedjan. Och vem lämnar in en kjol värd 200 kr för att sy ditt en ny dragkedja för lika mycket pengar? Inte jag iaf. Men har blivit sugen nu,  och eftersom att jag jobbar extra på Lindex så har jag ju sett de varianter de har.


Lindex svar på skinnkjolen.

 Har dock även testat en på MQ där det dessutom är rea nu, iaf i butiken i Kalmar. Får se om det blir något köp nu när lönen trillar in.


Acne

If I was a rich girl..




Black peeps

Hittade mig in på Nathanells blogg  (http://nathanelle.devote.se) och hittade dessa snyggingar som hon precis lagt beslag på. 12 cm klack och peeptoe. Gissa var? Din Sko.





Det blir nog en tripp ner dit later on.. Fast de skulle bli ännu ett svart par i min stora samling. You know what I'm talking about..

Nyser

Gaaah, blir galen. Jag har nyst tio, ja TIO, gånger på raken nu. Dunderförkylning på g?

Torrshampoo

Jag är en av dem som kan sälla mig till skaran över de som inte velat testa torrshampoo. Främst för att jag haft mani med att duscha varje dag, men även för att det  verkat äckligt.

Men nu har mitt hår bara blivit torrare och torrare, och alla råder mig att inte duscha lika ofta. Wtf?! Ska jag gå runt med skitigt hår elr? Aldrig, tänkte jag. Men så har ju det här med torrshampoo legat i bakhuvudet efter att ha läst att många använder sig av det. Så jag bestämde mig, och gjorde slag i saken och köpte ett på prov..


Vet inte om det här med besatthet och beroende är vettigt i något fall, men när man låter det gå mer än fem dagar innan man duschar håret, då är man nog lite insnöad alltså. Jag duchar nu inte längre varje, varannan eller var tredje, utan snarare var fjärde eller femte dag. Vilket betyder en till två ggr i veckan. Heeey, framsteg eller hur?

Frågan är bara hur bra det här är för håret på långsikt...? Min kära syster in law, frisören,  rynkade på sin lilla näsa när jag stolt berättade att jag inte duschat på fem dagar sist vi sågs. Fick snabbt tillägga att jag faktiskt duschar kroppen, och att jag inte slutat raka benen!

Någon som vet hur det här fungerar? Någon hårexpert? Nehe.

Det bästa is yet too come.. man får en fucking fantastic volym! Platt hår? Torrshampoo. Fettigt hår? Torrshampoo.
Torrshampoo är nog svaret på alla med skandinaviskt hårs böner. 

 Själv använder jag mig av Kisbys variant på detta, som är köpt på en salong i Kalmar. Såg att det även fanns på nätet. Men måste ju tillägga att det finns en hel uppsjö av märken och sorter.

Torsdag

Har haft en väldigt intressant dag. Skolan hade temadag och temat var "Under ytan", som ska ha för nytta att visa oss för- och nackdelar med att ha slutförvaret här i Oskarshamn. Dagen bjöd på smarta föredrag (vissa mindre smarta?), stå upp-komik och en het debatt.

Vi har spenderat större delen av dagen i aulan, sittandes i inte alltför sköna stolar, så min röv värker. Men det kan det ha varit värt, har faktiskt haft en ganska bra dag. Trots mitt ointresse för slutförvar eller ej. Förlåt, pappa!

Fick iaf sluta vid tjugo i tre efter lite prisutdelningar, och då kom Marcus och hämtade mig vilket jag uppskattade då jag inte är allt för kry. Ååh, vill inte bli sjuk nu!

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, sen ikväll blir det film och lite mys med Mia & Jeppe och förhoppningsvis Jimmy.

Ska tvinga baby att följa med till djuraffären och kolla på hundsaker sen. Någon som har tips på fina koppel och halsband på nätet? Oh, vad den här lille krabaten kommer bli bortskämd. Två shopoholics till mamma och pappa. Haha. Längtar efter honom!

Sitter och dricker varm choklad nu, bästa boten emot halsont. Inte? Nja, det lindrar iaf för stunden.



Tänkte tagit en bild med Nikonen, men den var såklart inte laddad så kör återigen på webcamen i datorn. Skarpt alltså.

Nu mysa ner i soffan, med filt och mer choklad. Puss!

Can't get you out of my head

MEN.. hur snygg kan man bli? Älskar stilen, kläderna, sättet hon står och hur bilderna är tagna. Stor inspirationskälla.





http://amlul.com

Vi är med hund!

Först när jag sitter där på golvet bland tusen hundar som springer runt (ja, familjen bestod av elva barn och minsta lika många hundar, SANT!), då kändes det bra men inte överväldigande. Nu när jag är hemma känns det helt fucking amazing!

Vi har alltså gått och köpt en liten valp på snart åtta veckor, närmare bestämt nästa fredag då vi även får hämta den. Det är en blanding mellan papillon och chihuahua och är antagligen det sötaste som tultat runt på fyra små tassar. Marcus tänker Sture, ni vet att jag lutar åt Frank. Mamma tyckte Björne ? Ser iofs ut som en liten nalle..


Oh my!

Herregud, så fort saker kan gå! Igår trodde jag att hunden hade blivit såld, och nu håller vi på att göra oss iordning för att åka ner emot Växjö för att kolla på den lilla krabaten.. Sjukt. Har dessutom pratat med mamma, och Ann, Marcus mamma. Ingen av dem ropar hejarop och är överlyckliga, men båda anser att det är vårat beslut och att vi faktiskt är vuxna, bor i egen lägenhet och har egna pengar.

Har både fjärilar i magen och en lätt oro i bröstet. Stort, stort, ansvar. Typ, hej skaffa bäbis! Men det känns så bra och rätt när jag fått min mammas välsignelse.

Strax åker vi, får se om jag kommer hem med ett glatt besked eller ett deppigt. Hur eller hur så har jag ju min älskling, och han är rätt hårig han med. Mahaha!

Puss så länge, hörs när vi kommer hem

Onsdag

Godmorgon kära bloggen!
Idag var det riktigt segt att gå upp, och som vanligt orkar jag inte duscha håret utan slänger upp allt i en knut på huvudet och tar i lite torrshampoo. Riktigt slö är jag.

Idag är det Projektarbetsdag, och eftersom att vi är så sjukt duktig och har gjort nästan allt klart så blir det för våran del bara ett möte med vår handledare nu vid nio och sedan ska vi bara pynta lite i vår monter. Så vi lär vara klara runt tio, halv elva. Hej Coffe House! Är vi lite smått patetiska för att vi är beroende av att dricka en massa kaffe och talktalktalk?
Nej, vi är tjejer.

Har inget annat inplanerat idag faktiskt, vilket är skönt. Då kanske det finns plats för träning ikväll, månne? Jaja, vi bestämmer inget, då blir det inte av, haha.

Killen som var här igår och kollade på lägenheten, verkade riktigt intresserad och förhoppningsvis får han den. Måste ju bara bli godkänd av hyresvärden. Men annars är det kirrat. Aaah, en sten lättade ifrån hjärtat. Men blir det inte så så står sju andra i kö efter honom för att komma och titta.. Så det blir nog inte så svårt ändå.

Nej, nu blir det frukost! Tredje dagen jag äter det nu :) om nu ett glas juice och en sån där liten yoggi yoghurt räknas ?



Maha, minen säger allt.. "Jag är kungen över Yoggi"



In action..

Självironi är en gudagåva.

Nu ska jag sminka mig, puss!


Besviken!

Kvinnan med hunden svarar inte på mejlet.. åh! Min hund kommer bli någon annans hund.. :(

Gash!

Pust och stånk, nu har jag städat i en och en halv timme och jag är död. Kommer ju någon snubbe och ska se lägenheten vid sju, och känner jag min pojkvän rätt måste det vara glänsande all over. Turnisse är han som jobbar och slipper städa.

Har haft en seg dag idag, känns verkligen som att min kropp fylls mer och mer med baciller. Mitt huvud känns som att det ska sprängas och min hals svider och gör ont. Buhu, flicka lilla. Jag vet att jag är gnällig, men hatar att bli förkyld.
Tillråga på allt så kommer jag inte få min lilla vovsing.. och det gör ont. Hade liksom vant mig vid tanken på ett litet knyte att ta hand om. Drömde t.o.m om den inatt.. Åh :( Skitdag!

Funderar på att ta på mig mjukisar, en halsduk, en av marcus stora tröjor och mina sköna vita tofflor, och sen bara krypa ner i soffan under vår mysiga pläd. Försvinna några timmar.
Ja, så blir det!


Puss så länge

Peptalk

Gillar den här låten skarpt, blir glad och arg på samma gång. Peppad med andra ord.


Tisdag

Godmorgon!
Tisdagar betyder sovmorgon för mig, vilket passade bra eftersom att jag kände mig kass igår. Så nu när jag vaknade vid halv åtta kändes det mycket bättre, skönt.
Idag har vi typ bara två lektioner, varav en iofs är på tre timmar.. Men det låter bra när man säger att man bara har två lektioner. Efter det blir det snabbt hem och städa, för ikväll har vi typ tre visningar av lägenheten.
Helt galet att en timme efter att vi lagt ut annonsen på blocket så ringde fem pers i rad som var intresserade av att komma och kolla. So far so good.. :)

Dock suger det att jag skrev till personen med den lilla söta vovven igår och frågade om den var tingad och fick svaret ja. Fast hon mumlade om något om att handpenningen inte var betalad än, så det fanns en liten chans. Och åh, nu känner jag att jag vill ha den ännu mer! Bullen skulle jag nog kalla den.. :) Eller Frank.

Nej, nu måste jag ta tag i städningen igen! Hörs later on.

Puss!

Natti

Nu säger jag godnatt och slänger mig i sängen.. är så sjukt trött och känns som att jag håller på att bli sjuk. Marcus sa att jag var varm på pannan och svullen om halsen.
Bah, orkar inte bli sjuk.. Nej, imorgon mår jag bättre!

Puss!

Colour in the dark

Inser att det är sjukt dåligt med färgade jackor i min garderob. Den består av en svart skinnjacka, svart trench, svart kavaj.. and so on. Har iofs en röd kappa och en blå jacka. Men inga som dessa godbitar här under.
Kolla in http://net-a-porter.com and fall in love..

       
Oscar de la renta   &  Stella McCartney


              See by Chloé  &   By Malene Birger

Toffsvippa

Har fått lite klagomål ifrån pojkvännen, han är trött på att jag allt som oftast går runt med en toffs ihopslängd på huvudet. "Du som är så fin i utsläppt!", låter det. Fuck that, I like it! Fast kanske skulle gå med ustläppt för mitt hårs skull, hört att uppsatt sliter mycket...


Pyret!



Vill ha, vill ha, vill haaaa!

Satte saxen i..

..mina leggings. Och voíla! Helt okej resultat för att vara nybörjare. Det brukar ju annars vara Lucia som är bra på att trixa och fixa med kläder, men idag tog jag saken i egna händer.


Stor & Liten

I dubbel benämning. En veteran och en upcoming. Mötet blev.. smashing?



Eva Herzigova möter Anna Selezneva, fräsht möter moget.
Franska Vouge är det som sammanförde dem i deras novembernummer.


Kvinnan..

..och barnet.

Mina kottar



Grejen är.. att vi vet hur vi kan vara skitsnygga. Men visst fan är det roligare att vara ful? :) Tänkte även sno Luces lillasyrra Carinas fina uttryck; Lucia har gardinhäng i håret. (a.ka mittbena)



Fast att vara vacker som Hanna funkar också :)

Någon som vill ta över vår lägenhet?

Insåg att bloggen kan vara ett bra ställe att annonsera om lägenheten på :)



Nyrenoverat kök, riktigt fräscht faktiskt.




Vårt mysiga sovrum, här trivs jag.




Vardagsrummet. Ser halvfärdigt ut, vilket det är. Kändes onödigt att lägga tid på att fixa iordning allt när vi ändå ska flytta snart. Hann iaf måla fondväggen, som blev riktigt bra.

Finns även en walk-in-closet. Men den är lite stökig, så blev inga bilder på den.

Inser att det här är lika knäppt som att lägga ut en kontaktannons på sin blogg. Men mina vänner vet att jag är knäpp, så nu kör vi!


Some kind of beautiful

Engelska provet kändes okej, och det kändes bättre än okej när vi fick sluta så fort vi var klara och när jag insåg att vi inte hade fler lektioner idag. Hrm, skolan blir allt slappare.. Konstigt. Men vem klagar? :)

Flickorna följde med upp i lägenheten och vi slog oss ner vid datorn och tittade på kissar och vovvar. Gash, jag blir galen! Vill ha det lilla pyret.. Han ska bli min. Luce visade även deras tilltänkta katter, den ena lurvigare än den andra och vissa hade ingen nos. Maha. Kattkrakar.
Lucia skulle hem vid halv två och jag skulle jobbat vid två, (märk väl att jag skrev "skulle") så vi tog bara en snabb kaffe och snackade lite skit. Sen när jag går ner till jobbet och ska lämna mina kläder och så, så möter jag en av tjejerna som jag jobbar med som säger att jag inte alls ska jobba idag. Blev lite småsur, men ska jobba på lördag iaf. Cash is king.

Nu ligger jag och lägger över alla bilderna ifrån kameran till datorn, måste lägga ut en annons på blocket om lägenheten, skulle gjort det för en månad sen. Typiskt oss. Vi flyttar ju om två veckor. Shit så fort tiden går!


Coffee House uteservering, favorit fågeln.

Ikväll blir det träning på gymmet med Hanna, ska bli trevligt, men känner nu hur jäkla seg jag är. Blir galen på att jag inte kan sova något. Lutar iaf åt box och core, ska bli riktigt gutt.

Nu ska jag återgå till mina bilder. Puss ciao!

Godmorgon måndag!

Godmorgon världen :) ännu en måndag, ännu en vecka. Gick upp redan vid sex imorse för att plugga, blev inte så mycket av den varan igår då jag ansåg att det var mysigare att gosa hela kvällen. Så har varit uppe ett tag och börjar piggna till. Har dessutom ätit frukost för första gången på två veckor. Duktig! Ska ju träna idag så lär behövas energi. Blir ju helt utpumpad bara att gå upp för trapporna i skolan nuförtiden. Min kondition is fading.. hemska tanke. Nu, off to school!




Bjuder på en fin outfit bild i vårat kök. Haha, vi ser ut som alkoholister med backen där bakom och ölen på bänken. Fest i lördags månne? Jodå :)

Now I'm off. Puss!

Sunday, oh sunday

Nu är vi hemkomna efter en middag hos min mami och hennes sambo. Blev jättegod mat och var skönt att tanka lite kärlek ifrån mamma. Jag är faktiskt ganska mammig av mig, haha.

Såg Gossip girl där, och jag tappade hakan i slutet. Antar att det var fler som gjorde samma sak. Okej, lite oskyldig amatörporr hade inte förvånat mig. Men dödat? Ojdå, Serena..
Har haft en skön kväll iaf, och nu ska jag ägna mig åt lite mer plugg. Känner att imorgon vill jag prestera på topp!

Tänkte lägga ut lite bilder ifrån igår, men insåg när jag började kolla runt att "nej, just det, mitt fotogalna tjejgäng hade ingen kamera med sig ut igår". Skandal, skandal! Jaja, ni får väl fantisera ;)

Imorgon blir det som sagt engelskaprov, sen har vi bara en till lektion och sen är det slut för dagen.

Nu, film med min älskling. Sen nanna.

Puss!

Undies

Har ju som sagt känt nu ett tag att en uppdatering på underklädes fronten vore till min fördel, och det beror inte alls på att i princip alla mina trosor ligger i tvätten för att vi inte orkar tvätta, nej det beror mer på att jag älskar alla underbara material och färger & former som underkläder har. Har sett ett fint set i rött på H&M, och har faktiskt ganska bra erfarenheter av H&Ms underkläder (säga vad man vill kvalitétmässigt), och skulle vilja ha något nytt i just rött.

Annars hittade jag de här fina på Topshops webshop. Only a click away.. ;)

                        
                        

XoXo, Gossipgirl

Tänkte bara påminna om att ikväll vid 19.00 så ska vi alla bänka oss vid tvn, because then.. the bitch is back ;)
Gossipgirl har blivit ett fenomen, hata eller älska. Jag tillhör skaran som älskar. Don't you?



XoXo

Sum it up

Idag är jag riktigt trött, blev dåligt med uppdaterande igår, men det hanns inte med.
Spenderade större delen av dagen i kalmar, där vi fikade med min pappa och hans flickvän som vi mötte av en ren slump. Sedan åkte vi till Ikea för en kort visit och träffade Mia och Jeppe där.

Var sjukt trött i bilen hem, och var nära på att bli riktigt opepp, men när jag kom hem och vi började göra oss iordning så kom festsuget tillbaka. Vi skulle som sagt på 18-års fest i en lokal, och så blev det. Hade riktigt kul faktiskt, dansade rövarna av oss och det var välbehövligt. Var väldigt länge sen vi hade möjlighet att göra det allihop tillsammans. Så, tack för det Fia, och för att vi fick komma :)

Blev ett jävla liv senare under kvällen, men för mig är allt utrett. Hoppas det gick bra för min Luce.

Har inte sovit så länge, vi somnade inte förrens fyra, men kunde helt enkelt inte somna om nu när jag vaknade. Kände väl att engelska boken skrek efter mig i sömnen. Har Engelska C prov imorgon på morgonen, och ärligt talat så måste jag faktiskt anstränga mig för att få bra betyg i det här. Inte alls som engelska a & b där jag bara gled, nu är det allvar.

Nej, nu ska jag in och pussa på min sleeping beauty. Fast han lär bara dra ner mig i sängen och vilja få mig att somna om också. Lockande.. men otänkbart!

Puss!

Vilken kväll!

Har verkligen haft en sån toppenkväll ikväll. Sminkrådgivningen, som mer blev en hudvårdsrådgivning och som förresten arrangerades av sminkmärket Mary Kay, var jättetrevlig och givande. Åkte dit med Hanna, Mia och Johanna. Tjejen som höll i det var trevlig och berättade massa intressanta saker man inte visste innan. Vi gick alla därifrån med varsin påse med produkter som vi köpt.
För min del blev det bara en foundation, men som verkligen var superskön på huden. Kändes inte som att man hade smink på sig. Hanna handlade hudvård och smink för över 1000 spänn, och eftersom vi fick prova allt under rådgivningen så visste vi ju att grejerna var bra.

Bokade in en personlig sminkrådgivning med vår konsulten vi hade för kvällen senare i månaden, då jag även ska dra med lite vänner och min kära mamma på en sån här kväll som vi fick idag.

Nog om smink! Vi fortsatte iaf kvällen in till Kalmar där vi satte oss på en mysig restaurang och beställde in en massa god mat. Trivdes sjukt bra och vi insåg att vi nog alla njöt av sällskapet då vi tillslut nästan var ensamma kvar på restaurangen. Vi drog oss tillslut emot bilen och hade en hemfärd fylld av skratt och skrik. Har nog träningsvärk i magen imorgon efter allt skratt.

Nu  har vi iaf en maskeradfest inbokad den 1 november, alltså Halloween helgen (eller?), som även är den helgen vi flyttar in i nya lägenheten. Ser verkligen fram emot det sjukt mycket.



Nu ska jag ägna mig åt min tidning en stund, för snart kommer min älskling hem och då vet man aldrig vad som händer... ;)

Puss!


Fredag

Sovmorgon idag, åh välbehövligt! Har första lektionen vid halv elva och sen har vi bara en lektion till, sen är den här veckan över igen och en skön helg ligger framför oss.

Men innan dess, närmare bestämt ikväll så är jag medbjuden av pojkvännens syster, som är frisör, på en sminkkurs. Där ska vi få lära oss om underlag, rengöring, vilka fäger som passar till vad och så får vi en personlig sminkning som ska passa våra egna naturliga färger. Detta sker i Kalmar och efter kursen blir det nog att vi går ut och äter. Ska bli riktigt trevligt :)
Mellan skolan och kursen tänkte jag hinna med att träna, känner att nu måste jag faktiskt ta tagen i min hälsa och min kropp. Man blir slapp med träningen och matrutinerna när man har pojkvän, men det är ingen bra anledning till att  inte känna sig bekväm och fin för sig själv. Så nu, skärpning!

På lördag är det 18-års fest i en hyrd lokal, kan nog bli riktigt glassigt. Grattis Fia, min sötnos! :)

Nu måste jag springa och sminka mig, bråttom snart. Puss!


Gårdagens sminkning och nattlinne. Och det är inte mitt posande ansikte jag vill visa upp, utan vill visa mitt fina armfett som ska tränas bort haha. Tio kilo kanske? Maha

We bet the odds together



Stämmer bra in på mig och Marcus. Nära vännerna förstår vad jag menar :)

Torsdag

Äntligen hemma! Idag var det riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen. Jag hörde regnet smattra utanför, det var kallt utanför täcket och det var kolsvart. Övervägde en kort sekund att stanna kvar i min älsklings famn, men tog mig i kragen och släpade mig upp.
Tur det, då jag både skulle fixa en massa med krönikan och intervjuerna till tidningen och ha möte med vår handledare för UF-företagets räkning. Dessutom klämde vi in en fotografering till tidning mitt i allt.
Så början av dagen blev rätt stressig, men efter att pratat med Ina och de ifrån redaktionen överröste mig med beröm för krönikan så blev jag lugnare och slappnade av. Resten av dagen blev väldigt slapp.. Vi intog Coffee House efter sista timmen då vi hade Fotografisk bild, (är någon förvånad att det var där vi hamnade?) det blev mycket snack och lite verkstad de timmarna iaf, haha.

Fick även veta att jag fick mvg på naturprovet, som jag faktiskt trodde skulle bli ett g, så blev sjukt lättad. Go, Julia! :)

Kom som sagt hem nyss, och vad hittar jag inte på bänken i köket? Jo, den nya Cosmo som jag såg hade kommit ut nu och sa att jag ville köpa. Det hade tydligen Marcus snappat upp och köpt den åt mig. Ååh, puss älskling!

Nu ska jag sitta under vår sköna pläd och läsa den, återkommer later.



Puss

Generation Fett

Är hemma nu, sitter nerkrupen i soffan, med datorn i knät och min älskling bredvid mig. Steak House var sjukt mysigt och jag uppskattade verkligen sällskapet. Blev en snabbvisning av lägenheten för Emilia och Evelina, resten av sällskapet har ju redan hälsat på och sett hur vi bor.

Nu sitter jag och väntar på att Generation Fett ska börja vid tio, gör mitt bästa för att känna medlidande med de stackars tjockisarna genom att äta godis. Haha, sockerberoende ? Lite.


Nej, ska nog ta tag i träningen snart tror jag...


If I were a boy


I used to rule the world





Fotograf: Marcus Ohlsson

Sockertoppar



Se på oss, vilka totala nötter. Hanna ser ut att vilja flyga bort med vinden och jag ser ut att fundera över hur jag ska lösa världens ekonomiska problem. Eller mina egna.. Kanske råna en bank, månne?

Hata mig inte för att jag la upp den här, baby. Du får ge igen med fredagens bilder i sängen :)

Onsdag

Försov mig imorse, trött som jag är. Det händer mig aldrig och jag får panik de få gånger det faktiskt händer. Men det blev bra sen iaf, kom till skolan och gjorde en stor fotouppgift i studion tillsammans med Hanna och Luce. Riktigt skönt att ha det gjort.
Vi fick sen reda på att resten av dagens lektioner var inställda, så vi begav oss in till stan för ett möte på banken angående UF- företaget. När det var avklarat satte vi oss på Coffee House för att käka lunch.

Hade med mig datorn och skrev klart krönikan, som jag alldeles strax ska skicka in till Ina och Malin för korrekturläsning. Skickade den till mamma nyss för att få lite åsikter, men den sega lilla gnun ringer ju inte upp!

Ska snart börja fixa mig inför kvällen, jag och min man är medbjudna till Steak House för att fira min låtsassyster Evelina. Grattis, till dig lillpluttan! :)

Hörs senare! Puss puss



Chinos, Filippa K. Linne, Marcus :) Skor, Din Sko. Kavaj, Lindex (den hängde med idag också)
Till det vit halsduk och ev. skinnjacka över.

Är så stolt över min fina pose, känns som en kopia av gårdagens bild ? Borde nog fixa ett bättre sätt att visa vad jag har på mig.

cravings



I adore it! Röd, enkel men himla sexig. Asos kan faktiskt.



Föll för dessa, signerade Topshop.



Partytoppar har länge stått på min shoppinglista, och här hittade jag flera som föll mig i smaken. Topshop.


Topshop, oh topshop! Hur söt är inte denna ? Jag ser jeans, vitt enkelt linne och klackar.

Vollers satin corset


Gold corset

Red corset

Purple corset

Det var år sen jag var inne och kollade på Asos.com, men idag tog jag en glutt. Är dessutom helt förälskad i sexiga, men fina underkläder och är på jakt efter den perfekta korsetten (på beställning ifrån killen, haha). Tror att den här varianten kan funka, och alla färgerna faller mig i smaken. Får höra med chefen ;)

Matmatmat

Slappheten tog över och min kvällsmat blev mackor. Är visserligen en mackoman, men idag hade jag velat ha riktig lagad mat. Kanske äter lite till med Marcus när han kommer hem  om hundra år.

Vänta, vad händer med mig egentligen? Jag blir bara hungrigare och hungrigare... har det med de förbaskade p-pillrena att göra ? Har nämligen bytt till ett nytt märke och med min otur skulle det inte förvåna mig alls.
Eller också har det med att göra att jag ätit två små korvar i bröd i skolan och inget mer sen dess? Lite mer logisk förklaring.

Jag är extremt sugen på chips just nu, ska nog tvinga mannen att handla lite när han kommer hem :)

So long!


Gnälla, snälla

Phuu.. äntligen hemma! Shit, vad tröttsamt det kan vara att jobba fyra timmar. Det är nästan läskigt att tänka på att jag blir trött av det lilla.. hur ska jag klara åtta timmars pass? :O
Får helt enkelt satsa på ett jobb där jag bestämmer mina tider själv. Yeah, sounds good.

När jag kom innanför dörren så trodde jag att min älskling skulle ta emot mig med öppna armar och med en nylagad middag stående på bordet. Men det jag möttes av var bara en massa jävla reklamblad! Förstår folk som sätter små lappar med "Ingen reklam, tack!" på dörren.
Så jag slog mig ner, ensam, vid köksbordet.. mina fötter ömmar efter att ha sprungit runt i klackar hela dagen, min mage knorrar och är allmänt hungrig och till råga på allt så finns det inget att äta hemma! Bah,bah och bah.

Får helt enkelt ta en sväng ner till affären, eller också får jag äta Marcus äckliga Skogaholms limpa. Affären och dess godsaker lockar..

Too be continued.....


Tisdag

Hade sovmorgon imorse, men sängen lockade faktiskt mer än bloggen. Tyvärr, tyvärr. Än är jag inte beroende.
Kom till skolan i tid och går in till lektionen och sätter mig. Fler och fler droppar in och ja, sen är vi nästan halva klassen där. Men ingen lärare ? Efter en stund kommer något smart päron på att "ja, just det, den här lektionen fick vi vara var vi ville och plugga själva". Gaaah.. jag lämnade min sköna säng helt onödigt tidigt.

Men hade ju flickorna, så vi gick och donade lite med företaget och leverantörer hit och dit. Det behövdes faktiskt göras och nu har vi bestämt oss. ABC- killen är nog nöjd nu, men vi blir förhoppningsvis ännu nöjdare ;)

Insåg att jag glömt skicka iväg brevet om Cambridgeexamens provet till det där universitetet, så det ska postas nu, pronto! Har även ordnat med beställningen av skolfotona nu, så det är kirrat.
Har bara krönikan till Ina kvar att skriva, måste ta tag i den ikväll!

Nu ska jag iväg på en personlig grej och efter det blir det jobb på Lindex. Ska bli kul :) They need me! Maha.

Nu måste jag springa!



Har på mig ankelboots ifrån Vagabond, jeans ifrån Tiger, t-shirt ifrån Vailent (pojkvännens) och kavaj ifrån Lindex.
Till det röd megahalsduk ifrån H&M och secondhand väska.

Bästabästa





De två bästa jag vet. Of all time.

ombytta roller

Minns ni när jag skrev att jag gick hem och städade lägenheten som en annan hemmafru för några veckor sen ? Sudda bort den bilden av mig och föreställ er mig nerkrupen i soffan, med datorn i knät och en godispåse bredvid och.. MIN MAN DISKAR!

Föreställ er en bredaxlad, skäggig kille med en diskborste i högsta hugg som står böjd över en massa disk och svär och gormar över att glasjävlarna inte diskar sig själva. Håhåjaja, jag säger då det.. Föredrar mig själv när jag trippar runt i mina high heels och med manikyren på plats, med en dammvippa a´la Fransk made i ena handen och en Cosmo i den andra.
Ohlala.. ;) tror bestämt att jag ska gå och ge min husliga man en klapp i rumpan för att visa min uppskattning.


Smaack på lilla rumpan där! (bootyn tillhör dock inte min man)

Motauktion

Var nyss inne på min lilla plutts blogg, och där möts jag av en massa horribelt fula kattkrakar. Vad är det för sätt att locka läsare ? DU SKRÄMDE MIG IAF, LUCE!

Så tänkte iaf ge igen med samma mynt.. Hittade en sån sötnos på blocket när jag letade hundbäbisar.



Cutest ever, isn't it? ;) Maha, hoppas Lucia ligger död av skräck på golvet strax.

Måndag

Godmorgon!
Har en stressig dag framför mig, och ångrar djupt att jag inte la mig i tid igår för nu är jag sjukttrött. Jaja, får skylla mig själv och min förkärlek för att sitta uppe vid datorn sent.
Börjar nu strax, så ska hoppa i stövlarna och skynda mig iväg. Tänkte bara säga hej först.

Blir Engelska C nu första timmarna, sen får vi tillbaka naturkunskaps provet (hejaheja!) och sen blir det att styra upp en massa med UF företaget. Klämde vi inte in ett möte på banken mitt i allt det här också ?

Sen ska jag baske mig hem till min sköna säng och nana någon timme. Kommer behövas om vi ska träna ikväll ;)

Nej, klockan springer iväg.. See ya!


Shit, så bra!

...jag är på att uppdatera. :)
Men nu kära kakor, nu blir det andra bullar!

Min underbara pappa tyckte inte att jag skulle behöva sitta vid Marcus 46" tv-skärm och göra viktiga saker så som att skriva krönikor och skolarbeten ( &blogga *blink*), så han hade i helgen gått och köpt mig en ny bärbar. Wohaa, gratis är gott!

Ville med det säga att nu kommer förhoppningsvis uppdateringen ligga på en lite högre nivå en tidigare.

Tack, och tack.

Mainstream

Har funderat nu ett tag på varför alla "modebloggare" klär sig så förbaskat svart. Visst, jag älskar svart, klart en av de färgerna som dominerar i min garderob. Men hela det här köret med svart ifrån topp till tå förstår jag bara inte ?

Blev därför lite glad när jag gick in på BlondinBellas blogg (JA, även jag stöttar henne ekonomiskt genom att läsa hennes blogg dagligen), där hon satt modebloggarnas klädsel på sin utelista. För tänk efter, visst ser de alla likadana ut och I guess that svart är färgen de alla trivs bäst med?

Funderar vidare och kom till insikten att jag är ganska korkad när jag sitter och surfar runt på olika bloggar som skriver om mode, för att få inspiration. Alla har samma typ av outfits, skillnaden är kanske att den ena köpt kläderna på Monki och den andra har köpt dem ifrån Acne eller Dagmar. Trots det har de alla som mål att sticka ut och vara först med det trendiga. Baah, lycka till att vara trendig och ensam om något i mainstream land.

Säg till mig den dagen då jag enbart  burit svart i mer än en vecka, för begravnings entreprenör är inget mål jag har att se ut som.



Michaela, a.ka "rar" goes dark.


"Hur du ser ut som en fullfjädrad modebloggare"
(Bilder lånade ifrån http://shecity.devote.se)

For your information

Bara så att ni vet så ägnas kvällen åt plugg, och det är så brutalt tråkigt så jag smäller av!
Naturkunskap, som till en början verkade lätt och som jag sedan insåg faktiskt var ganska krångligt.

Jaja, nu vet ni var jag håller hus. Prov imorgon och plugglusten är inte på topp, inte heller lusten att lära.

Nu sticker jag åter näsan i böckerna,

Ciao amore!

Dagens skratt

Hanna sitter och läser min blogg, kungakronan är dagens accesoar. Hur snygg kan man bli?

Imitationen av Drottning Silvia är oslagbar. Magmusklerna fick jobba rejält när hon satte igång. 

Pics


Hade som uppgift att fotografera vad som är ljus för mig. Tyckte ärligt talat att det var ganska svårt, vad fan är ljus för dig liksom? Sug på den du!



Ansvar


Malin kom till den fotografiska bilden och lämnade över dessa ting. Jag har nu alltså ansvaret över hela blocket med alla anteckningar om UF-företaget inklusive nyckeln till glasmontern där vi ska ställa ut

Bjuder

Tyckte att min älskling var så himla söt när han satt och pratade med Telia och såg så konfunderad ut över sin räkning. Haha :) Men den bjuder du väl på, gullet? 

RSS 2.0