thoughts on my mind

Hemsk kväll, vill dra ett streck över timmarna fram tills klockan elva. Vill vrida tillbaka klockan och stoppa din rörelse med glaset till munnen..


När kvällen övergick till natt så vände vi vårt humör och bestämde oss för att ha en kul kväll iaf. Och det hade vi verkligen! Vi tre på dansgolvet, det riktigt gungade under fötterna. Kan väl bero på att det är sånt golv där, men iaf.. :)

Efterfest hos Nicke blev det för mig & Hanna, hemma var vi inte förrens halv fem cirkus och då var vi bra trötta. Sov jävligt gott och nära.
Vaknade och kände värme, och även denna dagen blev en bra dag för mig.

Försöker att inte fundera på det, och på dig. Besviken är jag, finns ingen tvekan, men visst kan vi klara oss igenom även detta. Men det är du som kommer få sköta jobbet, inte vi.

Allt jag fick höra igår, det gör mig så konfunderad. Säger du alla hårda saker för att skydda ditt eget hjärta, eller är du bara ärlig ? Det dina vänner säger, stämmer det? Har jag satt igång något du inte vet själv hur du ska hantera? Att känna något är värre än att göra något i dina ögon, så när jag är där, ligger där, är det då rädsla du känner ?

Blågröna ögon !

Kvällens

Ska hem till gullot i Figeholm ikväll, ska laga tacos och se Saw III. Blev lite fel ordning där på trean & fyran, men iaf.
Alla tre av mina bästa ska med och det känns såklart bra som vanligt ;)

Godis ska nog intagas det med, och så peppar vi nog lite inför imorgon. Plus att jag ska tvinga dem att planera lite med mig inför festen den 2:e !

Nu får jag skynda mig, en viss mami ska hämta upp mig om tio minuter.

So long !

image76

Flowers

JOTACK, jag vet att allt och alla som har minsta intresse för mode har bloggat om just detta.. Blommor. Blommigt.
Själv hejar jag på denna trend, tycker att det passar ypperligt just på våren då blommorna faktiskt uppstår ifrån den döda kalla marken.
Har inte så mycket plagg i blommigt för tillfället, närmare bestämt endast två blusar. Men mer ska det bli!

image75

Skulle nog mest fånga mitt nya favorithalsband på bilden, men fick ju även med mönstret på blusen. Småblommigt.

My babys !

Har fått hem AA-plaggen ifrån Nelly.se nu, eller de kom närmare bestämt igår. Invigde kjolen idag och den var perfekt. Tänkte visa dem här också, för er som inte ser mig varje dag och mina konstiga infall vad det gäller kläder. Mina vänner säger alltid att jag klär mig för att synas, och det stämmer nog :)

image72

image73

Någon lurig fläck på ryggen nu insåg jag ? Baaah, blir tvätten då innan den ska dansas i till high-heals på lördag ;)
Tänkte även slänga in en bild på mina darlings som efter x antal kläm och ögonkast tillslut hamnade i min ägo.
image74

Inte alla som gillar det här med rågummisula, men jag föll pladask för Marc Jacobs skorna med sulan, och kände att detta nog var ett rimligt alternativ. Och 35% rea på dem också, som hittat!

Suktade lite..

..efter dessa underbara pjäser.

image71

Läste på Net-a-Porters hemsida på deras "A to z, what's hot now!" att espadrillos kommer synas mycket i vår. Och hittade dessa på någon sida för ett para dagar sedan och ja.. jag föll. Vet inte ens vem skaparen bakom dem är. Någon som vet ?

Har dock sett ett par liknande ifrån budgetkedjan H&M, finns i deras webbshop. Helt okej och till ett kanonpris.

Gift of the year !

Som de flesta som läser bloggen nog redan vet, så fyller jag ju arton nästa tisdag. Tänkte bara delge er vad jag drömmer om ska läggas i mina händer dagen till ära ;)

image69  image70
Bilder: http://net-a-porter.com

Antingen den lila Bay leather bag ifrån Chloé, som är en önskedröm för en lilaälskare som mig.
Eller den gudomligt snygga, och praktiskt stora, Poppy shoulder bag undertecknad Marc by Marc Jacobs.

Tack på förhand ;)

Tips!

Gled runt lite på Gina Tricot's hemsida nyss, och hittade något mina ögon gillade.

Ett litet tips bara att kolla in ;
http://www.ginatricot.com/se/#/product/2129

The phone goes on ringing..

Måndag morgon, klockan ringer, men min stela kropp reagerar inte ens.. Pappa får tillslut ruska mina axlar då han börjat undra om jag slutat andas. Haha, godmorgon världen ! Rakt i ansiktet på dig.

Hade stresshantering första lektionen, verkar som en trevlig kurs. Ser fram emot lite massage och "egen-tid" för avkoppling. Är en sötnos i min grupp.. (A) Taha!
Hade en väldigt lång dag idag, tog lite på krafterna att sluta vid tio i fyra. Men mina tjejer piggar som vanligt upp!
Och hör och häpna, idag var Hanna och jag och tränade ;)

Kom hem runt åtta efter att vi stått och snackat bort en massa tid i vinden, älskade Hanna! <3
Men vindar kan tyvärr inte dölja alla skrik, haha. Fina stunder med den här tjejen, galet.

Börjar inse mitt eget värde, inse att jag faktiskt kan välja själv precis hur mitt liv ska vara och bli. Känns som att jag växer, som att all den tunga bördan jag haft i mitt bagage börjar lätta och jag ser fram emot en väldig massa ljusa stunder. Och att låta sig trampas på är brist på självrespekt, det är något man måste minnas när man står där och tjuter för en obetydlig person sagt onda ord i dina öron.

Ska skriva ihop lite svenska nu och måla naglarna i nån glad färg så jag kan glädja någon tung själ med dem!

image68

So long !

Nytt ifrån AA

Bestämde mig för att klicka lite med musen och använda pappas kreditkort lite grann och resultatet blev en lila klänning ifrån American Apparel, double u-neck. Och även en tajt mörklila kjol ifrån samma tillverkare ;) Beställdes ifrån Nelly.se.

image64

Bild ifrån : http://www.nellyochnoel.com

Hungry eyes

image62

Kvällen blev bra, mysig och lugn. Oh, jag är så glad för mina puddingars skull! Malin på sitt håll och Lucy på sitt.

Jag , Hanna och Malin åt iaf på Cecil. Det gjorde även Luce, men med sin pojk. Mys :)
Sen gick vi till Hemköp för att inhandla lite tuggummi, det kunde nog väl behövas förr vissa. Taha! Stannade och pratade med Martin, ska lämna in jobbansökan dit, så snart får han stå ut med mig allt mer ;)

Lämnade av en nojig Malin, som förövrigt var galet söt igårkväll. Hanna och jag gick då vidare upp till Jimmys lägenhet. Möttes av två brudar vi inte nämner vid namn, men som inte riktigt ligger i toppen på min favorit-lista. Men de försvann snabbt. Sedan uppstod vissa komplikationer och vi drog vidare till Nicke.
När killarna äntligen försvann så satte jag och Hanna på Dirty Dancing och drömde oss bort för några timmar.
Kom överens om att ta upp dansen igen. Och det är väldigt lägligt att Nicole och Fia vill dra med mig på cheerleading. :D

Natten blev även den lugn, somnade runt fyra och var då väldigt trött. Vaknade med en iskall kropp och ett hår som stod åt alla håll.

Promenad i första solen för i år, underbart!

Det du viskade i mitt öra.

Till solen !

image61


Nu har jag något att se fram emot! Igår beställde vi nämligen en två veckors-resa till mitt älskade Italien i juli med mamsen och hela familjen. Underbart!

Ska dessutom med pappa och bror till Kreta i maj, så visst ser min sommar lovande ut. :)

Var bara tvungen att upplysa om detta, och samtidigt säga att jag är totalt slut.
Ikväll blir det att ta det lugnt, lugnt i stil med att gå och sola och sedan bara gå hem och se en bra film.

So long !


Life is what you make it

♥  L O V E

Mysig dag idag också! Har det så bra med mina tjejer :)

Tänkte ta tag i lite plugg idag, behövs faktiskt. Både natur, engelska & svenska. Men efter det här sista arbetet i natur är kursen avslutad, och då förhoppningsvis med ett tillfredställande betyg.

Ska i engelskan läsa en bok, en roman. Den handlar om anorexi, är det femte boken jag läser i ämnet elr? Men ja, det gör mig lugn att läsa sådant, och sedan få läsa att de faktiskt tagit sig ur det där destruktiva beteendet. Been there, done that liksom. Dock inte tappat tankarna helt, men det har vi väl konstaterat att man aldrig gör? Får man den fixa idén en gång, så går det aldrig ur ordentligt.

Var med Lucy och Malin på stan en kortis, skönt. Tog en fika & bara chillade. Ser fram emot oss, oss på en annan plats och med andra förutsättningar. Mooawh!
Älskar er alla tre!

Åt en jordgubb-och mango smoothie till frulle imorse, hällde även i lite krossade linfrön för att få i lite mer fibrer. Mums var det, och nyttigt. Lunchen var dock inte lika fulländad, blev knäckebröd och en tallrik fil. Men fy för sån fisk som serverades :S
Har ätit en massa goda grönsaker med tacosås starkgrad HOT, så är mätt och go nu :)
Ska ut en sväng med vovven nu, och sen blir det kanske en springtur också om det hinns med innan plugg.

Puss på allt !

image60

Taha, bra dag !

Haft en finfin dag med en massa skratt & en go Lucy. Skolan var slut vid tio över ett och då drog vi oss in emot stan och slängde våra bleka (?) kroppar under solariets cancer/rynkstrålar. Nöjda och glada, röda som kräftstjärtar som just färdigkokats, styrde vi stegen emot centrum av ingenting. Tog en sväng över In the mood, hittade både kjol och byxor men nä, inte idag, tänkte vi båda.

Drog vidare till Coffee House, och en hallonpaj, en kaffe, en kokosboll och en massa serious, but oh not so serious snack senare tog Lucy bussen emot högborgen av utkanterna runt vår stora stad, Figeholm.
Hon lämnade mig ensam i mörkret och jag fick i ca. en kvart tillbringa tid på Rågårds Modehus. HAHA!

Min kära mamma och hennes companion aka. lover kom sedan och hämtade mig. Och jag kunde lämna den skrämmande staden för den trygga bilen. Vi åkte till Jysk där vi inhandlade både det ena och det andra. Bl.a en jättefin spegel till mig. Wiieho, nu kan jag sluta klä på mig med förbundna ögon!
Köpte även lite ljuslyktor och en och annan bäddsoffa to my brother.
Nöjda åkte vi hem, och mami och jag slog oss ner i köket. Pratade om ditt & datt och hade det allmänt trevligt. Kärlek till henne !

Mötte även min kära Anh på Jysk, stod och pratade en lång stund med henne, framför allt om våra kommande födelsedagar som vi planerar att fira med pompa och ståt! Saknar henne och mina gamla tjejer. Gamla och gamla, men gosh vi umgås knappt längre. En fika snart, annars jävlar!

Inte tränat idag alls, inte ens en promenix. Men sprang en mil igår, så väger väl upp lite ;) Blir nog en till runda imorrn, har ju sovmorgon.

Strax blir det DHW i sängen, so loong !

Älska Lucy <3

Addiction

"The thing about addiction is it never ends well, because eventually whatever it is that was getting us high stops feeling good and starts to hurt. Still they say you dont kick the habit until you hit rock bottom, but how do you know when you are there? Because no matter how bad things get, sometimes, letting it go hurts even worse"

Det där beskriver dig och mig ganska bra, tycker jag.



Kvällen, natten, morgonen ?

Den tog!

Hjärtat slutade slå en sekund, sen kom det bubblande ifrån magen och upp igenom halsen. Orden fick mig att skratta. SKRATTA! Jag satt i en sluten bubbla för ett tag, lyssnade med ena örat på Lucias upprörda röst. Men det sjönk inte in ändå. Sedan ringde du, jag svarade, skrek, hånskrattade och fick min mamma att säga till mig på skarpen för alla fula saker som kom ut ur min mun.
Jag la på av ilska, orkade inte lyssna på förklaringar. La på med Lucia också. Gick som i trans ut i vardagsrummet och då kommer det.. smärtan vällde upp ur bröstet och jag skrek rakt ut. Mamma bara tog mig i famnen, höll mig och vaggade mig. Tårarna rann och smärtan i huvudet började redan att stegras.

Han ringde, du ringde, mamma vägrade låta mig svara. Jag gjorde inget motstånd heller. Hon sa med mjuka ord, det här är slutet på dig & han. Slutet som du så länge vetat att det snart skulle komma. Och nu är du på botten, men tittar du genom tårarna så ser du ljuset däruppe. Du kommer ta dig upp och du kommer stå stark även efter det här. Minns det goda, glöm bort det onda, men låt honom aldrig ta sig in till ditt allra mest ömtåliga igen. Hjärtat.

Kan bara säga en sak.. där lyckades du bra, den tog!

Stop running forwards while you're looking backwards

Det är nu år 2008, om tre veckor fyller jag 18. Det gör mig glad att tänka på, en massa dörrar öppnas. Men innan jag öppnar de dörrarna och allt vad de innebär måste jag komma över alla de sakerna som tynger mina axlar och mitt hjärta.

Läste för någon vecka sen ett väldigt bra citat; "Du ska aldrig springa emot något nytt om du fortfarande springer ifrån något gammalt."
Det stämmer så bra, så otroligt på pricken hur jag känner och hur mitt liv är just nu.

Jag måste bara inse att det inte bara är han som måste glömma och gå vidare, utan mitt hjärta måste även det släppa det vi hade. Jag kommer aldrig få tillbaka den känslan jag hade med honom, men jag kan alltid minnas allt bra vi hade. Och jag är tacksam, så himla tacksam för att jag fick uppleva kärlek när den är som bäst. Du gav mig allt jag kunde drömma om, både känslomässigt och vackra saker. Det är det jag ännu inte kunnat släppa, och det är det jag insett nu.
 
Jag måste själv gå vidare för att kunna låta dig gå vidare.

Nytt År!

Jag ville bara skriva ett kort inlägg, önska alla ett GOTT NYTT ÅR. Jag hoppas att det blir just det, ett gott år. För oss alla. För dig & för mig.

Kvällen blev väldigt blöt i flera benämningar, snöflingor stora som golfbollar föll över vårat torg när vi skulle fira in det nya året. En massa pussar hit och dit med alla & ingen. Gick ifrån Jimmy kvart i tolv och var väl tillbaka runt ett, halv två för att värma våra stackars kroppsdelar och torka våra dyngsura hår. Efterfesten pågick till 6 för mig och Hanna, sen somnade vi i varsin famn.

Tar resten av allt &inget en annan dag, en annan timme, vill inte fundera på något.

Jag hade en bra kväll, en bra början på det nya året, hoppas att ni alla hade detsamma!
Vill tacka mina tre bästa vänner i hela världen, ni gör mitt liv så otroligt värdefullt och det går inte att sätta ett pris på den vänskap ni ger mig varje dag. Jag älskar er, Malin, Lucia & Hanna!

RSS 2.0