Fast and slow

Är bara hemma en snabbis och släpper ut mitt lilla odjur, även olydiga små hundar måste få kissa. Tror att han är inne i någon sorts trotsålder. Graow :@
Varit runt lite på stan, varit smakråd och klämt lite här och lite där. Sedan slog jag, Ann och Jessica oss ner för lunch på Nilssons. Blev räksallad och det var himla gott, kurrade ordentligt i magen på mig.



Är som sagt var bara hemma en liten sväng, ska tillbaka in till stan för att handla lite mat och umgås lite till med Jessica och Hanna. Härlig dag med andra ord :) Det här inlägget är det enda snabba jag gjort idag, resten går i en skön lagom takt.

Ciao!

TGIF

Godmorgon! Äntligen fredag, och igår var det löning, så den här fredagen känns nog ännu lite bättre. Och det bästa av allt.. jag är ledig! Så idag ska jag göra sånt jag mår bra av, promenera, sola, gå en sväng på stan med Ann och äta en massa god frukt.

Kanske skulle trycka in lite träning och städning också? We´ll see.

Puss

Tröttsamt

Jag är så trött på att bli styrd av andras jävla åsikter och svagheter! Härdanefter är det vad jag tycker och känner som räknas. Punkt slut. Så jag slipper förlora fler av dem jag faktiskt tycker om.

Borde ha lyssnat på Marcus redan första gången, han är så himla klok ibland.

Thinspiration



Men hallå, vart tog all tid fram till sommaren vägen? Beach 09 är ju redan här.. Jag kör ändå! ;)
Bättre sent än aldrig är min devis.

Välkommen Tilde!



Helt glömt bort att skriva att nu äntligen har den lilla bebisen kommit! Marcus bror och hans flickvän har fått en liten dotter. Och ärligt talat så är hon det sötaste jag sett, en liten docka. Kanske kanske att jag kan ändra mig angående barn.. någon gång i framtiden perhaps.

Show off

Måste visa mitt underbara vitrinskåp som jag köpte för någon vecka sen. Har känt lite att hela lägenheten bara "är" Marcus, för att han har betalat det mesta, även om jag hjälpt till att inreda. Så jag kände att nu vill jag köpa något som jag kan kalla för mitt. Och vi var i behov av ett vitrinskåp i och med att vi båda har så mycket fina glas och tallrikar, så därför blev det mitt "första" lite dyrare köp till lägenheten.




Vitt, enkelt och lite sådär engelskt romantiskt.

Here we go!

Dåligt, jag vet.

Iaf, den här veckan började alldeles utmärkt med några timmars jobb och sedan spenderades resten av dagen med Hännie. Fika på kaffehuset, lalla runt lite på stan i solen, och sedan en spontan promenad ner till havet där vi satt länge länge och bara pratade och mös. Gah, love you :)

Fortsatte lite sämre på tisdagen med att må illa och spy lite, min mage gillar inte att leva på endast godis och.. godis? Äsch, jag vet inte var det var. Men jobb blev det inget iaf. Drar ett streck över den dagen.

Onsdag, igår, var det jobb på förmiddagen och sen bara hem en snabbis och ut med hunden innan det bar av till stranden. Mötte Hanna (nej vi tröttnar inte ;) mohaha) och slängde oss ner på vår handdukar för att lapa sol. Dock tog våra rastlösa sidor över och när Carro kom över för att hälsa tog vi alla tre sälle bort till cafét för att inviga sommaren med lite kulglass. Satt och pratade en massa och märkte efter ett tag att vi nog hade missat ganska mycket soltid. Så drog bort och la oss igen, mysigt med musik och prat.
Avslutade kvällen med en kycklingsallad och premiären av Transformers med min man. Ja, han var lyrisk.

Nu har jag nyss varit ute på en runda med min lilla björn, han ligger helt däckad i soffan av all värme. Gulle :)
Börjar jobba vid två så funderar på att gå ut och gå en sväng, i MIN takt, inte snigeltakt som det blir med den lilla skiten.


Osminkad och promenadklädd. Sexy, huh? ;) moha


Alltid annars när man ska fota honom så flänger han runt, nu låg han där som en stoppad korv och tittade knappt upp. Solen är nog inte bra för honom.

Nu, powerwalk!

Hard workwork

En hel dag ute hos mamsen, är helt slutkörd. Byggt, målat och ätit en massa god mat. Trevlans :) Har en massa tankar som snurrar i mitt huvud, men på det stora hela så är jag glad. Kanske t.o.m lycklig? Känner att det är svårt att komma upp till den där nivån av riktig lycka nuförtiden, men det är väl sånt som kommer.

Jobb hela kommande vecka, eller ja de sju kommande veckorna för att vara mer exakt. Blir nog trevligt, jobbar ju med sköna människor. Får se hur det blir härdanefter dock.. ska jag hjälpa eller stjälpa? Det är så lätt att vara på toppen och trycka ner, men ökar det mina chanser till lycka ? Nej, tror inte det. Kanske bättre om jag ger det ännu en chans. Pratar i gåtor, I know. Sorry ;)

Blir ivägtvingad till Maxi nu, mannen min ska ha mat till jobbet imorgon. Gah, komma på det tio minuter innan det stänger? That's my man..

So long! Puss

En midsommarnattsdröm..

Färskpotatisen står och sjuder på plattan, gräddfil, gräslök, grillkött och massa chips och godis är nedpackat. Håret är nyduschat är luktar gott varje gång jag rör på huvudet, klänningen ligger framme på sängen och ute tittar faktiskt solen fram lite då och då.
Allvarligt talat så tror jag att dagen kommer bli bra, kanske jättebra, kanske okej.

Vi ska till en herrgård och fira detta års midsommar med ett stort gäng. Mina bästa vänner och min älskling ska med, tror inte att det blir bättre.

Och förresten, köpte en ny telefon idag. En pink, what else? ;) Haha. Marcus får ont i ögonen av att se på den. Hanna du vet vad jag menar, mohahaha.

Nu ska jag börja dona lite med smink och hår.
Sen ska jag ha en trevlig afton :)


Just det, håret är ju i igen. Haha, kunde inte hålla mig.


Slummer bummer

Phu! Blev inte mycket sömn inatt och nu har vi avverkat en lunch på Steak House. Bror min har slutat nian, och det är ju värt att firas det med. Alla kan ju inte ha turen att ta studenten i  år ;)
Vi funderar på att dra till Kalmar och shoppa lite, det enda som muntrar upp mig när det är grått skitväder. Bah.


Lägger endast ut denna för Hannas klockrena min. Så glada var vi för att ta studenten ;)



Nu drar vi. Ciao!

Shoot me

Tog ur löshåret idag. Fucking piss. Åker nog i nytt nästa vecka. Cuze I feel lonely without it. Kort hår är inte min grej. Blä :(


För jag har tagit studenten, för jag har tagit STUDEENTEEN!

Studenten. Mmm, ordet smakade spänning och nervositet. Nu smakar det goda minnen och glädje. Hade en helt förträfflig dag, kunde inte haft ett bättre sällskap och knappast en bättre mottagning. Några plusgrader till hade inte skadat och lite mindre regn, annars var det perfekt.

Helt sjukt att det redan gått en vecka, och nästa  vecka kastas jag in i vuxenlivet. Jobba, jobba. Bitterljuvt.


Galet

Ja, det ordet beskriver nog bäst hur det känns i mig just nu. Vi springer ut på fredag, tar studenten, säger hejdå till det trygga livet innanför skolans tunga dörrar och kastar oss ut i verkligheten. Låter jag pessimistisk? Nejdå, det har bara gått upp för mig hur sjukt det är. Tryggheten man haft i att varje vardag ha ett ställe att gå till. Tryggheten i en hel klass som man umgås med, vännerna som tillhör. Studiebidraget som trillat in varje månad. Ja, listan är lång.

Saken är att jag inte är det minsta ledsen över att lämna allt det där, jag gillar förändring. Men för att vara helt ärlig så är jag rädd. Inte mycket, men tillräckligt för att inte njuta av exakt varje sekund på dygnet under "studentveckan" som nu är igång. Dravel dravel dravel. Skönt att lufta tankarna bara..

Nu till det roliga :) Imorgon är det klassens dag slash utklädningsdag på skolan och vi i trion bestämde oss för att vara cowgirls. Why not liksom? Så det blir jeansshorts, rutiga skjortor, cowboyhattar och hela kittet. Rundar av kvällen med La Scala och dans natten lång. Kan bli riktigt trevligt.

Onsdag är det Don´t drink and Drive. Känner mer för att sova bort dagen, men kanske är nyttigt? På kvällen blir det klassfest. Sjukt länge sen man använde det ordet eller? Haha. I sexan senast kanske.
Torsdag blir lugn, vi är lediga och alla ligger väl döda hemma och återhämtar sig och laddar inför le grande finalé.

Fredag, studentdagen. Champagnefrukost, utspring, flakåk, skiva hemma med familj och vänner, och sen ut och slira. Fatta att vi slutar nu? Crazy! :D

Uppdaterar senare i veckan, med förhoppningar om att jag överlevt ;)

RSS 2.0