Since you've been gone

Phu! Damp för första gången på hela dagen ner i soffan, mmm skönt. Har haft en sån himla effektiv dag idag att jag själv är förvånad. Är för tillfället inne på min åttonde maskin tvätt, har dammat, dammsugit, städat toaletten, bäddat rent och vikt in all färdig tvätt. Och innan allt detta har jag hunnit med att springa in på stan en sväng, tackat tjejerna på jobbet för den fina sommaren vi haft ihop och lagt undan skorna med stort S.

Har ju som vanligt legat på latsidan med att blogga, så har ju egentligen en hel massa att skriva men det får komma lite om .
Det mest livsförändrande som har hänt är att jag har spontantatuerat mig. Har länge velat ha en rosett på underarmen a´la Sofie Rosensvärd, och så blev det. Så nu pryder en söt rosett min vänstra underarm, och det fick väl bli lite av startskottet på mitt nya liv.


Sofie Rosensvärds rosett.

Detta nya liv får vi ta i ett inlägg för sig, för mycket och för ömtåligt för att bara vräka ut såhär random i en simpel text.

Nu ska jag springa ner till tvätten igen, sen ska jag banne mig unna mig en uppfixning av naglarna och sen en promenad!

Puss

Summerhot

My gosh vilken varm dag! Helt galet. Och jag är också galen.. för jag har inte spenderat dagen på en klippa vid havet. Nej jag följde med min mor till Kalmaret för att checka in hennes blivande lägenhet och fira att huset blev sålt igår. Wihu :)
Ångrade det där en stund, men sen vi myst  ner oss i ett par sköna fotöljer och käkat lunch i solen var jag nöjd iaf. Känner att jag är lätt besatt av Ceasar-sallader. Äter det vilken restaurang vi än är på. Knas.

Är så trött att jag snart stupar, men lovade mamsen en kaffe nere på Nilssons.

Var en duktig flicka imorse förresten, för trots min lediga dag gick jag ut och powerwalkade i 1,5 timme klockan åtta på morgonen. Den du! Okej, lite berodde på att hundrackarn ändå hade slitit upp mig ur sängen vid halv åtta, men jag kunde ju faktiskt ha lagt mig igen...

Nu måste jag springa! Puss


Quicky

Hello! Snabb uppdatering, kom just hem och ska strax iväg igen. Jobbade mellan 9 och 14 och sen möttes jag och Hannie upp för lite lunch i solen. Med buffé i magen traskade vi runt lite på staden, tog bort min manikyr som såg förjävlig ut nu. Usch. Handlade ett nytt lack, har faktiskt längtat efter att måla naglarna trots att jag tycker att det är trist.

Mötte sedan upp mamma och vi tre tog en fika, kan det bli mysigare? Lallade runt lite till innan jag nu drog mig hemåt. En snabbis ner i soffan och gos med älskling, och nu blir det nog en promenix eller en visit till någon vi tycker om :)

Ser fram emot helgen, blir nog till att festa med Malin M och hennes vänner i Kalmar på fredag. Kan nog bli riktigt trevligt med tanke på att det är Kalmarfesten nu fram till lördag. Kan nog bli bra :) Lördag är inte klubbat ännu, hänger lite i luften, men planerna smids.
Nästa helg blir det nog Sthlm, bil ska inhandlas i Uppsala och då är det klart att man trippar över till Hufvudstaden när man ändå är i krokarna.

Har drabbats av någon mystisk huvudvärk som kommer krypande var och varann dag, känns duktigt onödigt när man bara har en och en halv vecka kvar att knega. Kan inte värken vänta ?

Nu ropar mannen min, pussar var beställda :)

Puss!


Yesterday, so far away

Igår var det hålligång hela dagen. Upp vid nio, hjälpa mamma med släpkärran och sen rulla iväg till Kalmar. Väl där efter en resa som kändes ovanligt kort (kan det ha med sällskapet att göra kanske?), hämtade vi den soffgrupp mamma köpt av en familj som hade en sån där 7 miljoners villa, ett stenkast ifrån Stensö.
Åh, jag vill flytta in där! Adoptera mig, snälla?
Sen skulle vi vidare för att hämta upp ett vitrinskåp hon köpt i någon liten boutiqe. När detta var avklarat var klockan rätt mycket, så det blev en sväng in på stan.

Jag har sån satans otur, för de skorna jag tittat på och bestämt mig för att köpa, de var satta på rean och slut! Nu hade jag även bestämt mig för att slå till på skinnjackan inne på MQ, tror ni inte att den är slut i 34:a när jag kommer? Jovisst.
Så vi begav oss till en skinnaffär, Fieschmans? Där hittade jag en sån klockren bikerjacka, 2000 kr och det var klart. Mjau! Marcus spontanshoppade en han med ;) ja, vi är lite lätt shopaholics. Men har man pengar så kvittar det ju.

Blev en sväng till H&M också, nöp lite i orkesterjackan som var med i Fredag den här veckan, men kände att den kunde få göra någon annan lycklig. Handlade lite annat skrot istället.

Efter vår shoppingspree mötte vi upp mamsen igen och slog oss ner på Harry´s, Ceasarsallad ner i min mage och jag var nöjd. Däckade i bilen hem sen, mycket trött.
Bestämde mig  sista stund för att hänka på min darling Hanna på fest, och sagt och gjort. Jocke och Ricke fick sig åter ett besök av oss donnor.

Runt halv två mötte jag tillslut upp min pojk och vovven som varit på vift och gick hem för att slumra till ett avsnitt av Supernatural.
Vaknade som vanligt nu vid nio, kan inte sova länge? Strange. Sleepingpills maybe.

Nu ska jag väcka mina pojkar. Puss!

Morgonkärlek

Mmm, vakna upp i sin sköna säng, vända sig om för att se den som betyder mest. Det är vad som gör mig lycklig.
Skulle vilja visa resten av världen den lycka jag känner. Låta dem se, känna, ta på den.

Vår kärlek är så stark. Rockhard skulle jag vilja påstå.

RSS 2.0