Sonnentag

Alltså när man gick i skolan var söndagar ångestdagen nummer ett, både för att det var skola dagen efter och för att man antagligen skulle vakna bakfull. Nu har söndagar blivit ett skönt och lugnt moment för mig. Visst kan jag vakna bakfull, men ofta blir det den enda lediga vilodagen i veckan. För jobbar man en lördag, så går den bort på något vis.

Jag har slutit fred med söndagar.

Running, running so fast

Riktigt dålig på det hära, pinsamt dålig. Men det är inte som att man håvar in hundratusen i månaden på skiten, och då är det fan inte värt det alltså. Moha!

Igår var det mamis b-day och jag jobbade, marcus jobbade, alla jobbade. Men vi löste detta. När marcus slutade vid halv sex ruschade vi upp för att hämta Ann, kastade oss i bilen och styrde kosan emot Ölandet. Väl där (yes, vi stannade för lite B King on the way) mötte vi upp min lilla mamsi vid Borgholms slottsruin. Där fick hon en present iform av kläder hon önskat sig som jag tyckte att hon kunde ha på sig vid näsa aktivitet. Och alla fans därute vet väl mycket väl vad som hände vid Borgholms slottsruin igår? Sure :)

Takida konsert vart det iaf, och det var bra. Riktigt bra. Planen var att vi skulle stuckit in till Borgholm för att käka på Mamma Rosa, men det var vi alla för trötta för. Hela den här konsertgrejen var en överraskning för mamma enda tills klockan halv åtta, alltså en halvtimme innan de drog igång. Och hon blev glad :) Det enda viktiga. Det var bara Axel som fattades..

Åkte med mamma hem sen och vi satt och pratade om allt möjligt, alltifrån ett nästa liv efter döden till kaoskaoskaos i min hjärna. Mysigt var det.

Nu ska jag väcka baby! Puss

Little girl, little girl. You dirrty little liar


Nyfixad i barret, tack Mia för att du tog bort min råttfärg. That's so not sexy.

Bring me the action, turn me on fire





New in, something needs to go.

LOCKdown

För en gångs skull vaknar jag på solskenshumör och är pigg som en lärka och ser verkligen fram emot att gå till jobbet. Tills jag märker att jag har totalt lock för mitt högra öra. Pillar lite med en tops, men ingen förändring, förutom att det börjar göra skitont. Fuck. Fortsätter iaf med frukosten och att göra mig iordning, skiter väl i om jag hör lite illa. Men så ringer Marcus och jag berättar läget, han ber mig direkt ringa Ann, aka sjuksköterskan.

Hon i sin tur råder mig att spola öronen och att gå till en doktor, annars kan det blir inflammerat och allt vad hon pratade om. Så att börja jobba nu vid åtta var inte tänkbart, och min chef tyckte att jag skulle vara hemma och komma senare isåfall, beroende på när jag fick en tid. Bah!

Så nu sitter jag här med min överskottsenergi och ett pulserande öra, och nu börjar även det andra lägga av. Great!

Wish me luck!

Phu!

Så, hemma ifrån jobbet och jag känner mig lätt mörbultad. Och jag kan inte se fram emot morgondagen heller, för imorrn blir det att jobba 8-16. Och att jobba åtta timmar i butik är inte alls så lätt som det ser ut, du måste vara trevlig och på alerten trots gnälla och spydiga kunder. Och detta stående och springande hela tiden. Att aldrig få sätta sig ner..

Men jag klagar inte, det finns så mycket underbara kunder som förgyller ens dag. Som idag har jag haft flera äldre damer som tackat så hemskt mycket för all hjälp och sagt att jag varit söt som en docka. Man tackar och bugar ;) Då trivs man och glömmer att man har ont i ryggen och att en del gnäller.

Kan iaf inte säga annat än att jag längtar till helgen. Känner mig dock lite kluven, Off shore racet är nu i helgen men jag och Marcus bestämde oss för länge sen att vi skulle ta färjan över till öland tidigt på lördag morgon och vara där över helgen. Som jag mår just nu vill jag helst bara vila upp mig på öland, men vet att det är kul med mycket folk. Tough call.. Får se hur det känns på fredag, lär ju ha ändrat mig hundra ggr tills dess.

Hoppas att min man kommer hem snart, så vi kan laga mat. Åt några mackor vid elva tiden och har inte ätit sen dess, magen känns som ett hål. Blä :(

Tired

Nu ska jag ringa och hetsa Marcus att skynda sig hem. Tittade nyss ut och såg att det var grått.
Vart tog sommarvädret vägen?

Puss

RSS 2.0