Onsdag

Onsdag, vilket innebär sovmorgon och gos med älsk. Det gillar jag :)

I skolan idag händer det inte så mkt, matte första timmen och sen hinns det nog inte med nån mer lektion innan vi ska till Saga och se Troja med bl.a en hel del små gullon. :) Detta är ju en tradition för ettorna, så det är väl bara att tacka och ta emot. Candy blir det iaf ;)

Igår slutade vi runt två, halv två, då vi hade Små Företagande för sista gången och avslutade kursen med ett mindre prov och fick gå direkt efter detta var gjort. Så Mathias och jag drog oss till stan och jag inhandlade ett par söta skor (heey, döm mig inte för att jag har ett beroende! ;P) och ett sött vitt linne som kändes somrigt. Så där rök 700 spänn, men moneytime på fredag ju, så what the hell.

Sedan åkte vi hem och bara slöade lite, har börjat titta på nåt skitprogram på femman, "Fashion House". Lamt program, men en liten dos av mode o glamour letar sig fram ibland. Efter det åkte jag ner till kören, satt och skrålade med resten av girlsen i typ en och en halv timme och skrattade en del. Mathias skulle möta mig efter det, och javisst det gjorde han, men han hade självklart tappat pappas cykelnyckel och LÅST. Så det blev en rejäl prommis hem inkl letande. Wiehoo, min mage skrek. Inte ätit nåt på hela dagen, och klockan var väl åtta eller nåt. Så jag var sur ;P

Ska plugga när jag kommer hem ikväll, ska göra det SF- provet som jag missade förra veckan imorrn. Och jag ska erkänna, jag fattar inte ett skit av det kapitlet. :S Men med pappa som hjälp går det säkert galant.

Nu ska jag hoppa tillbaka i sängen hos gos, för han ser så varm o skön ut :)

Julia


Tisdag

Oh yeah, hemma o sjuk idag. Haft urtrist, och haft lite ångest för att jag missade ett prov idag. Men hey, jag kan göra det nästa gång. Hade tandläkartid vid åtta imorse, var där lite försent men det gjorde inte så mkt.

Väl där i tandläkarstolen, så frågar jag bara lite i förbifarten om tandställningsalternativ då jag har två små gluggar. Och hon säger direkt att "neeej, det behövs inte, det finns det ingen anledning till", men säger att hon kan fråga en annan tandläkare. Och precis då sticker en äldre man in huvudet och hon frågor honom om detta, och han ber mig direkt följa med honom. Vilket jag gör.. och en halvtimme senare kommer jag ut med två igenfyllda gluggar, och helt raka och fina tänder! Weei, this is my lucky day :)

Så det är väl i princip det min dag bestått av, plus att jag städat mitt rum, bytt lakan och tagit bort lite gamla julsaker ur fönstret (ingen julstjärna eller så, bara lite röda hjärtan). Känner mig lite kreativ iaf, tagit bort gammalt nagellack o ska snart lägga i en hårinpackning i håret och smörja in mig lite. Sådant man gör när man har lite tid över.

Fick iväg lite fler jobbansökningar idag med, känns bra med tanke på att Mathias o jag planerar att åka utomlands bara vi två i sommar. Men vi får se, jag är lite bekväm av mig, vill helst inte arbeta så hårt (hey, my nails!) och vill gärna få några soltimmar varje dag. Fast det nämnde jag självklart inte i jobbansökan.

Får pengar av Malin imorrn, för jeansen. Känns skönt :) Annars hade jag ju inte fått pengar förrens den sista, och det är way to long. Fick en röd kappa av mamma i lördags, och en söt lila blus. Min mami är underbar, och då menar jag inte för att hon köper mig saker, utan för att hon alltid får mig att må så himla bra! Tack (L)

Nu ska jag nog lägga i den där inpackningen och tvätta piercingen, vilket är skittråkigt, och kanske smörja in mig lite med nån go kräm.

See ya!

Julia

Uppdatera

Jaa, nu skriver jag igen. Endast för att uppdatera lite ;)

Mathias och jag tog cyklarna imorse och åkte runt till lite olika ställen och sökte sommarjobb. Det var myspys och jag bra, at least I think so xD Sen åkte vi in till stan och åt en glass, satt i solskenet och bara njöt. Efter en stund gick vi upp till mormor o morfar, satt o bara pratade lite.
Gick sedan en sväng på stan, köpte en scarf att ha nu till våren, och en ny foundation. Bara sånt man behöver med andra ord :)

Pluggade när vi kom hem, men tröttnade efter nån timme så då drog jag med mig älsk ut på en prommis och gick o köpte lite candy, var såå sugna ! ;P Men efter bara några bitar tröttnar jag alltid, så nu är jag inte sugen längre. Lucky me.

Snart blir det middag i form av kyckling och sallad, ska bli gott. Grillad kyckling är alltid mums. Efter det blir det nog ännu mera plugg. Buhu, tråkigaste jag vet. Hinner jag blir det nog en springtur, men det ser inte ljust ut med den saken. Kanske kan ta den imorgonbitti, tar ju bara 45-60 min.

Nu blir det pussar och mys i soffan! So long.

Julia

Oops,

Råkade helt ta bort min förra blogg, buhu :( Jag trivdes med den, jävla blogg.se !

Studiedag idag iaf, skönt. Mitt charmtroll ligger och sussar sött i min säng. :) Hoppas att jag kan få upp honom så vi kan gå ut och gå lite, det är mys. Och VÄDRET! Underbart! Sol,sol,sol.

Var ute och sprang igår på morgonen, eller pluggade en timma först och sen sprang. Vi hade sovmorgon så jag hann med, och det var superskönt. Var lite sugen idag med, men har bestämt mig för att bara springa varannan dag, annars kommer jag tröttna. Fast en liten sväng ikväll kan ju aldrig skada xD.

Idag blir det allmänt mkt plugg, svenska prov imorrn, förstår.. nada? :S Och sen två inlämningsuppgifter i Samhälle. Jippiie! Fast inlämningsuppgifterna är faktiskt ganska intressanta och roliga att göra. Argumentera och skriva, det jag mest tycker om.

Måste bara säga att mina vänner är allt, förut var de bara några jag var med i skolan och pratade strunt med, men nu uppfyller de min värld. Skulle inte kunna tänka mig att vara utan dem. Ingen av dem! Hanna, min sötnos som alltid är glad. Malin J, med sitt busiga humör och aningen roliga humor. Lucia, som alltid hoppar runt och försöker liva upp oss genom att vara jobbig (L) ;) (btw, it works!) Och Malin A, denna lugna och varma person, går det att inte tycka om henne ?
Allihopa är ganska unika, men tillsammans är vi- Gooseberrys. And what can I say, I for sure like it damn much! Ville bara tacka er, och säga att jag älskar er.

Nu blir det dock plugg, och kanske lite shopping ? Köpte iofs en tröja i förrgår och en tröja och en söt necessär igår. Men shopping makes me happy! :) Lucia, du vet vad jag menar ;)

Julia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0