LL-dag, lång & lycklig

Ja, dagen har varit lång och fylld med shopping och en hel del travande. Mathias var min kumpan och både han och jag gjorde en hel del kap. Fast framför allt han den här gången. Han brände väl ca. 4000kr på två timmar? Good work!

Till mig köpte han dessutom ett par fina Diesel- jeans för 1400kr, så jag hade viss skuld i summan pengar som spenderades. Själv köpte jag mig en svart kavaj som ska användas till mina nya kilklacksskor och tajta jeans.

Nu kommer mina gullon, som jag ska busa med ikväll :) Hanna & Malin, kan det bli bättre ?

Husvakt

Ja, i helgen ska jag vara husvakt & hundvakt åt min mami. Alltid skönt att få ha huset för sig själv, och bara pyssla om mig själv och ta det lugnt. Funderar på om jag ska bada bubbelbad ikväll och äta fruktsallad, blev sugen på det nu. :)

Gick förövrigt upp vid halv tio imorse och gick direkt ut och sprang i skogen, hur skönt som helst. När jag kom hem tog jag en dusch och hoppade i mjukisbyxor och sköna skor och drog ut på en långpromenix med min vovve, även denna gång i skogen.

Har nu ätit fullkornstunnbröd och gula kiwisar, de är mkt sötare än de gröna och de får inte min tunga att börja klia. Ikväll skulle egentligen Mathias varit här hos mig, men jag blir så himla sne när det alltid ska vara han som har rätt om allt och jag fel. Orkar inte sånt här mer.. :S

Nu ska jag fixa mina naglar som är allmänt avskavda och långa efter en vecka av no-manikyr.

Ska in till stan och träna vid fem sen skulle jag tro, och ska nog handla och hyra en film samtidigt.

Julia

Smått & gott

Ett tag sen jag skrev nu, det som har hänt sen sist är främst midsommar. Midsommar var blött men härligt! Är man med de bästa så kan det väl inte bli något annat? I liked it a lot! <3

Men att festa två dagar i rad tär på kroppen, så måndag och tisdag var jag riktigt ur gängorna. Men nu har jag repat mig och börjat äta igen :) Att må illa dygnet runt är inte direkt någon aptitretare.

Var i Kalmar med mamsen idag, bara en sån där komigen-nu-åker-vi-resa =) Det är oftast de som blir mysigast, och idag var en sådan tripp. Jag handlade dock ingenting, ska försöka spara pengarna till kommande event senare i sommar. Men imorrn får man ju inte en tusenlapp så kanske att jag shoppar lite ändå.

Köpte btw ett par skor i måndags, de svarta underbara kilklacksskorna med söta detaljer vid tårna ifrån SthlmDG, som jag förövrigt spanat på ett antal månader. Julia kunde inte motstå frestelsen den här gången..

Midsommar inom kort

image11



Imorrn är det midsommarafton och vi tjejer drar över till Öland för att spendera helgen där. Ska bli helmysigt, bara vi fyra flickor och en massa skoj! :)

Håller på att packa det sista nu, har flängt runt hur mkt som helst idag, är helt slut och ätit något har jag inte hunnit med heller. Är lite stressad men ska försöka lugna ner mig nu och lägga mig hos min älskling och titta på film. Iofs är det en skräckis, men jag lär ju somna efter tio minuter ändå (A), haha.

Jag fick hem den vita klänningen jag beställt precis lagom till idag, den var fin, dock lite för stor. Skulle nog ha tagit en 34:a men då hade nog inte tuttarna fått plats som vanligt. :S Det blir nog fint med rätt acessoarer till.
Med en blomma i håret kan man få vad som helst att bli en fin midsommaroutfit.

Nu blir det sängen och lite cola, är beroende som min bror. :D

Glad Midsommar!

Puss julia

Ingen söndagsångest

Nej, idag har jag ingen ångest, trots att det är söndag och jag nästan alltid väntar mig att ångesten ska komma krypande såhär dags. Men inte idag! :)

Har varit i kalmar idag med pappa och Lotta, en sväng till stan och sedan till Ikea. Där åt vi och inhandlade diverse saker till huset. (Jag åt en barnportion med köttbullar, fick inte ens i mig de fem köttbullar som låg på tallriken, blev så mätt! haha)

Känner att den här sommaren kommer bli toppen, och nu är Öland klubbat till midsommar vilket är underbart då vi velat fram och tillbaka länge och väl nu.
Och resten av sommaren kommer bara bli great!

Mathias, familjen & tjejerna kommer fortsätta göra mitt liv så perfekt som det är. <3

Nu ska jag ut och springa, det gör mig levande!
Julia

Älskade posten

Har fått hem både min regnbågsbikini i bandeu modell ifrån H&M och den underbara tygväskan ifrån Marc by Marc Jacobs. I'm one happy girl! :)

image9



image10

Summerbreak

Äntligen sommarlov! Hrm.. jag känner ingen skillnad. Är inte sådär euforiskt lycklig över att jag har ledigt i två månader, är inte lycklig för nånting längre.

Igår var lite pannkaka vad det gäller planering och så, men blev en ganska lyckad kväll tillslut iaf. Bortsett ifrån min skada på mitt stackars smalben (en rosenskälk var tvungen att vara där just när jag vigt skulle skutta över i klänning o klackskor). Stan var helt okej, mkt folk, mest småbarn, men ändå okej.

Kom hem runt halv två eller något och Mathias o jag slängde oss i sängen, trötta som vi båda var.

Natten blev mysig & lång iaf <3

Näst sista dagen

Onsdag och näst sista dagen innan sommarlovet, har varit en allmänt slapp dag med lite fika och film osv.
Så imorrn går vi bara två timmar och sedan blir det fika med min älsklingar :)

Ska bli underbart med lov nu, sol&bad, shopping, jobb och umgås med min älskling och de bästa tjejerna.

Uppdaterar senare för lite mer småtajffs och för att skriva av mig. (:

Hanna är min sötboll! <3

Julia

Student

image6


Ja, den här dagen kommer nog bli riktigt trevlig. Nu på förmiddagen ska jag in till stan med mamma,
syntest o ev. lite shopping :)  Sen blir det hem och göra sig iordning och sen vidare till Oscars för att se studenterna springa ut.

Runt fem ska jag & Mathias med pappa och Axel ner till Viktors studentskiva som hålls i en lokal nere vid havet. Ska bli supermysigt med god mat och trevligt sällskap!
Ikväll blir det nog hem till mamma och så får vi se vad kvällen ha att bjuda på :)

Vi slutar ju inte ut förrens nästa vecka, på torsdagen, men det stör mig inte så mkt. Har ett stort Rättskunskaps prov kvar att göra på måndag, så blir väl lite plugg i helgen.
På lördag kväll blir det dock grillning och festligheter här hos mig, och man får ju ta och se fram emot nästa torsdag med. Så överlever gör jag helt klart :)

Älskar den här tiden, det är så mkt som händer och så mkt att se fram emot!

Måste köpa rosor att hänga runt halsen också!

Nu blir det duschen och sen stan.

Julia

4 in the morning

Skön dag, vädret gör mig hög! Började vid halv elva och tittade lite på filmen Hotell Rwanda på samhällen, den är så hemsk & jag hörde att det var fler en jag som snörvlade lite.
Efter lunchrasten hade jag spanska provet, tror att det gick jättebra faktiskt, kändes så.

Resten av dagen följdes av brännboll på gympan och mkt sol.
När skolan var slut drog jag, Malin & Lucia oss in till stan. Lucy skulle handla lite och Malin skulle möta sina systrar. Sedan mötte Hanna upp oss som kom direkt ifrån ett matteprov och vi släppte av Malin o Lucy och drog o fikade. Myspys med chokladmuffins & vaniljhjärtan.

Jag inhandlade en klänning som jag tänkte ha på Viktors studentskiva imorrn och ev. på lördag också.
Får se vad jag ska ha på mig imorrn när alla studenter går ut, ska iaf bli jättehärligt att vara ledig.

Ska nog in till stan en sväng med mami imorrn, innan jag möter upp med tjejerna. Ska försöka hinna göra det där syntestet på körskolan så jag kan få mitt intyg och börja övningsköra lagligt  ;P

Nu kom Mathias, så nu ska vi mysa i soffan.

4 in the morning- Gwen Steffani

Julia

Underbar dag

image5

Var i Stadsparken och spelade kubb med klassen, efter det blev det pizza/kycklingrulle och så vidare till SAS- konserten. Väldigt lyckad och mysig dag!

Bilden: Hanna & jag i gräset i parken

Tankar

Har nyss varit ute och sprungit, måste bara stolt redogöra för att jag faktiskt sprang en hel mil, i ganska jobbig terräng. Utan att stanna, utan att gå. Och det känns, väldigt mkt i benen men det känns även så himla bra i min själ. Tror faktiskt att det här är det enda som verkligen kan få mig lugn och stilla mina tankar som annars går runt runt.

Spelade kubb förut med pappa & brorsan, vi vann båda ggrna över pappa ;) Dock var han lite snäll sista gången, så det gills inte.

Har inte pluggat något än, slö som jag är. Men har dock sovit en hel del, iaf ett par timmar. Vilket var välbehövligt, nu kanske jag orkar plugga lite mer ikväll.

Väntar med spänning på att hon ska komma hem, så jag kan få höra hur allt skulle kunna gå till och om det skulle funka för mig med. Det här är min största ångest, skulle jag få göra något åt det skulle jag slippa gå runt och tänka på det här varje dag när jag går upp och varje dag när jag lägger mig. Vill att en sten ska lyftas ifrån mitt hjärta.

Julia


Skön tid

Var en kort dag idag, gick bara till halv tolv och knappt det. Underbart med alla ledighet nu när det börjar närma sig sommar :)

Helgen har varit mys, fredagen var bäst på länge. Skitkul på golvet i Hannas kök, speciellt med Bamse och isbitarna, haha.
Resten av helgen spenderade jag mest utomhus då vädret varit toppen, och min kära Mathias har faktiskt varit ute och gått med mig flera ggr.

Blev bara en liten sväng till stan i lördags och då inhandlades två par nagellack, ett vitt och ett turkost.
Den här veckan kommer troligtvis rulla på lika snabbt som den förra, imorrn är det Klassens dag som kommer innehålla kubbspel och ev. brännboll. Efter det går de som vill och äter på restaurang/pizzeria och sen är det SAS- konsert.
Onsdag är det ju nationaldagen och det blir nog Öland då, förhoppningsvis med sol & bad. Torsdag har jag spanska prov, vilket ska pluggas på ikväll och imorrn.
Fredag är vi lediga igen, och sen är det helg. Låter det inte toppen?

Julia

Älsk

image4


RSS 2.0