Things go wrong

Gårdagen var.. hemsk? Men ändå mysig.
Jag fick veta det värsta som skulle kunna hända mig, hända min familj.. Det är ju inte säkert, men omg det går i släkten! Det gjorde mig så ont, och jag som sällan gråter. Det var en uppvaknande, ett sånt där herregud-sånt-här-händer-inte-mig.. Låt det inte vara så!

Gospelkörövning var det mellan klockan nio och tolv igår på förmiddagen, vilket var spännande i och med att det var Hannas och min första övning. Jättekul att sjunga och tjejen som stod bredvid mig betedde sig som en riktig gospelsjungare då hon stod och klappade med och rörde sig i takt med musiken (dock var hon den enda, och dock var hon litelite utvecklingsskadad, men det gav mig en bra start).

Väl hemma efter det åkte jag, mamma, uffe och mathias till Kalmar.
Blev bara lite shopping, men mycket mys. Runt fem åt vi på restaurang då alla var hungriga, dock blev jag inte mkt mättare för det. Jag beställde in wokade grönsaker med oxfilé och tänkte att det skulle bli mums.
Men, till min stora besvikelse bestod grönsakerna till 75% av grön/röd/gul paprika. JAG HATAR PAPRIKA!

Jag skulle egentligen ha festat igår, men efter att jag tjutit mig igenom hela dagen, ja även i kalmar och i bilen, så kände jag inte att det var en speciellt bra idé att festa. Inte för att jag någonsin dränkt mina sorger i alkohol, men den här dagen kändes som att den kunde ha blivit den första om jag gått ut..

Förlåt, älskade tjejer för att jag inte var med ikväll. Men jag behövde vara hemma med mami.

Igår fanns det bara en jag kunde vända mig till, den person som jag litar mest på efter mina föräldrar..
Mathias. Han var den som skulle kunna ge mig det bästa stödet, säga de bästa orden och bara se på mig och på det viset göra allting så mkt bättre.

Att leva livet fullt ut är ett devis jag ska börja leva efter ♥

Julie

Taking it slow

Har varit hemma nu i två dagar, dötrist som vanligt. Men igår hade jag så ont att jag bara tjöt hela dagen, så mami ville att jag skulle vara hemma idag med. Lilla mamma.. :)

Jaja, har iaf hunnit plugga lite matte, målat naglarna lila och skickat iväg en jobbansökan. Funderar även på att dammsuga nu när jag mår lite bättre, så min mami kan få bli lite glad.

Måste iväg in till skolan sen iaf och hämta mina spanska böcker så jag kan göra läxan tills imorrn, annars kommer jag få smisk av spanskaläraren , haha.
Oh, saknar mina tjejer så! Ska bli mysigt att umgås o sova med dem hela helgen, wieho. :)

Imorrn blir det en hel massa träning, först Bodytoning, följt av Fatburner och sist Pilates. Hrm, tre timmars träning, vad ska mami säga? ;P

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och pluggisch lite mer, so long!

Pusshaj

På hyllan..eller?

Jag har insett att jag inte har tid att skriva i bloggen, därav den utmärkt kassa uppdateringen. Men varje dag ser i stort sett ut på samma vis: jag vaknar, äter två ägg, gör mig iordning, drar till skolan. Spenderar hela dagen i skolan, åker hem, gör iordning mellanmål att äta innan träningen, drar till träningen runt fem (lite olika från dag till dag). Spenderar ca. två timmar med konditions- eller styrkepass (oftast båda) och sedan åker jag hem. Väl hemma äter jag havregrynsgröt och om jag orkar pluggar jag. Efter detta stupar jag i säng som en klubbad säl. Och såhär håller det på dag efter dag..

Så var finns tiden att blogga? Jag funderade först på att klona mig och ha en klon som uppdaterar flera ggr om dagen, men insåg att det skulle bli krångligt i längden. Tänk om JAG skulle vilja skriva, skulle den andra Julia låta mig göra det då? Njae.. det där skippade jag nog.
Men så mindes jag med ett leende på läpparna och med ett ljus i ögonen; helgerna. De förlovade helgernas land. Då och där kan jag blogga, och då uppdatera om hela min vecka på en gång. How simple is that? :)

Så idag när jag bloggar gör jag det endast för att upplysa om hur inläggen kommer bli producerade. Haha, så freakin' interesting!

Igår var det nån temadag kallad "Framtidsresan", hur fancy låter inte det? Men det handlade tyvärr om skogsindustrin. Tyvärr, som sagt, tänkte vi. Men tji fick vi när vi fick en helkul förmiddag med lite allt möjligt, såsom frågesport, leka journalister/forskare/regering i frågor gällande produktion av kommande varor gjorda av trä och fibrer. Jag och min grupp var forskare och vi vann med våran idé om skönhetsprodukter ifrån växtriket. "Beauty of Nature" var vårat namn och vi fick juryn att älska oss. På tal om ingenting, alltså.. ;)

Idag har det inte hänt så mkt, shoppade lite i stan med tjejerna. Blev en röd mysklänning med dragkejda och en stickad grå poloklänning. Me liky! Har även tränat, gick först på Bodytoning vid fem och efter det var det Fatburner som höll på till sju. Jag var sjukt trött när halva passet gått, har nog blivit lite mkt träning den här veckan, men det gör inget! :)

Nu sitter jag hemma och äter mi lovely havregrynsgröt, borde nog plugga lite mer på de 130 glosorna vi har i engelska. Men får inte missa Idol om five minutes!

So long! Puss haj

Life goes on, and on, and on.. (:

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera, ursäkta&förlåt! Men det har varit ganska mkt nu på sista tiden, både i skolan och hemma.
Jag har tränat nästan varje dag, eller nej det har jag faktiskt :) Mkt pass på gymmet men hunnit springa tre- fyra ggr under veckan också. Känns som att jag kommit in i en skön bana med mycket träning  och mycket frisk luft! Me liky!

En stor sak som förändras när man gör slut är att vännerna och familjen tar mer plats, och det uppskattar jag som bara den! Mer tid över för de som är de bästa på att få mig att må bra. It's priceless!
Har även mer tid över för skolan och att träna, vilket är en stor del av mitt liv just nu.

Går och funderar på höstkläder, skor och jackor.. Känner mig förväntansfull inför just de momenten, speciellt skorna. Funderar på ett par fina ifrån Vagabond med rågummisula och snörning, eller ett par knähöga skinnstövlar som det bara står mitt namn på. Återkommer om detta!

Slutade vid ett idag, så drog hem och gick ut i skogen och sprang min vanliga runda, den långa av dem :) Väl hemma blev det bara en snabb dusch och sen svida om till träningskläder igen för att bege sig till gymmet för Body Pump. Härligt!
Sen hämtade papi upp mig och vi åkte och handlade lite inför veckan och helgen. Åkte hem efter det och lagade mat, blev fläskfilé med vitlökstagliatelle och en massa god sallad med avokado och tomater, mums!

Imorrn ska jag nog in till stan med pappa en sväng, kolla det nyöppnade Skopunkten och kanske göra några skoinköp. På kvällen blir det myskväll med tjejerna då vi ska fira Lucys birthday! :D Ska laga tacos, se skräckisar och för en gångs skull bara ta det lugnt! Äntligen en helg av lugn tänker jag, men vi lär ju dra ut till slut ändå, om jag känner oss rätt.

Nu blir det nog en promenix med min kära vän och hans bladdrande mun, tihi.

Ciao!

RSS 2.0