Tritoni

image91

Nu har jag den tillslut i min ägo. Kikat på den på Inside i Kalmar flera gånger utan att köpa den. Men så i lördags fick jag den av min älskling :)

Skriver bort stressen

Hetshets, hetspluggar, hetspratar och hetsskriver! Lugna dig kvinna!, utropar tillslut min kära fader när han tycker att det går för fort.

Jag har tagit en nap, den blev för lång, vilket resulterade i att min pluggtid kortades ner markant. När min älskling ringer hetspratar vi igenom helgens planer och avslutar med ett snabbt "hörs imorrn, sov gott honey!" och klick.
Just nu skriver jag så fingrarna går varma och mer skrivande ska det bli.
Tjejen ifrån tidningen ringde idag, lät superpositiv och sa att de var glada att jag skulle skriva för dem. Hon skulle höra av sig senare i veckan om lite mer ingående detaljer kring ämnen, deadline osv.

Det roliga är att nu medan jag skriver så rinner stressen av mig, ord för ord.. Hur kunde jag tvivla på att det var det här jag ville göra ? Jag älskar skrivkonsten och alla dess attribut, regler, finesser. Språket är vackert, att sätta det på pränt än finare.

Ge mig bara tid, en dator i knät och låt mina tankar snurra fritt så har vi nog bra krönikor till sommarens unga läsare.

image89
Finns det något somrigare än rosor & deras söta knoppar ?
Julie

Sugen på ett klipp

Mina fingrar kliar och allt som poppar upp i skallen måste ut och på pränt. Galet, jag som varit inaktiv bloggerska i flera månader, iaf från och till.

Hursom helst, såg en gammal bild på en av Olsen-tvillingarna i mina mottagna filer idag. En bild där hon har lugg och fick sånt sug att klippa av min likadant. Har ju haft det förut, men då hade jag mörkt hår, nu är jag blond.

image88

I like them short

Jag skrev i ett tidigare inlägg om minikjolar till våren och sommaren, men låt oss för Guds skull inte glömma shortsen. Har själv x-antal svarta i olika material och modeller, men föll för dessa marinblå ifrån Tory Burch, hittade på Net-a-Porters hemsida. Det vita repet i midjan är pricken över i. För den som har 188 euro att avvara föreslår jag dessa ;)

image87
Rini canvas shorts

Ray-Ban Wayfarer or not ?

image86

Sitter och funderar, är ganska sugen på att beställa hem ett par Ray-Ban Wayfarer men kan inte bestämma mig. Har hittat en sajt som säljer dem till otroliga priser, 899 kr inklusive frakt. Inte fy skam ;)

Deal or no deal ?

Just one call away

Fick just ett otroligt positivt samtal.
Pojkvännen ringer, låter ovanligt nöjd och jag tror direkt att han ringer för att retas om spindeln. Men icke..
I andra änden säger hans röst att senast den första juli flyttar han (vi, mohaha) in i lägenheten vi tittade på igår.

YES, var min första tanke. Nästa var.. ouff, vilket galet sex det kommer bli. Haha ;)

Horror at the mansion

Haft en helt underbar dag, legat i solen största delen. Sov dessutom till tolv, vilket jag nog behövde. Trots att jag somnade vid tio igårkväll. Galet skönt iaf ;)

Satte mig precis för att plugga lite geografi som vi har prov i på fredag. Kunde inte sätta mig tidigare för ut ur min bok kröp en äckelstor spindel och bara satte sig där, mitt framför datorn. Pussy som jag är så skriker jag först, kommer på att jag är ensam och att skrika utan att någon hör är pinsamt, så tystnar tvärt. Ringer min räddare i nöden, han sitter i lastbilen. Ingen hjälp i syne och jag vägrar döda den själv. Så slutar med att jag står och psykar den jäveln i närmare en halvtimme tills det att pappa anländer hem ifrån jobbet.

Julia pustar ut och intar sin plats framför datorn. Livet går vidare..

And the price for best springclothes goes to.. the miniskirt!

image83

Leopard-vippig kjol ifrån Asos, plus för det transparenta tyget.

image84

Lager på lager känsla i svart (finns även i vitt), rosetten framtill gör allt ! Vart? Asos.

image85

Jag lät mig falla som en stjärna.. ;) Veckad kjol i blått med vita stjärnor. Även denna med rosett. Även denna ifrån Asos.

Enligt starka odds kommer en beställning signerad Julia Bergman skickas till Asos inom kort. Uppdaterar vid kjolarnas ankomst.

The world thinks that plastic is fantastic

image80

Är det inte lite sorgligt att världen snurrat så fort att nu kan de få som inte opererat sig i Hollywood hamna på tidningarnas omslag som de som går emot mängden? Jag menar, ska det vara så vanligt att ha plasttuttar eller ankmun att de som är au naturelle är de som sticker ut ifrån mängden ?

Dagens samhälle.. eller förlåt, jag menade Hollywood. Not.

Vill du se riktiga små geléhallon på kändisar, alltså inte den sorten som är inopererade utan bara är små och härliga?
Klicka då in dig på MSNs startsida och där får du guida dig själv till de naturliga tuttarnas land.

Flyttmania

Tänkte fortsätta bloggandet för kvällen med att berätta att jag och min sötnos varit och kollat på diverse lägenheter de sista två veckorna. Detta mina vänner, är en utmaning. Tänk dig den mest kräsna människan i världen, gånga denna med två och voíla Marcus&Julia. Att hitta den perfekta lägenheten är svårt. Men idag var vi på visning nummer tre, så supercentralt att det inte går att komma närmare affärerna och stan då vi praktiskt taget bor på Flanaden. En gammal killkompis som skulle flytta kunde vi konstatera när vi klampade in i stackars Eriks ostädade lägenhet. Inga vuxenpoäng till dig där inte, Erik! ;)

Får väl tillägga att det är Marcus som ska flytta, inte jag. Men vi har undertiden vi tittat och letat insett att vi ständigt pratar i vi-form och kom härom veckan fram till att när han flyttar så flyttar i princip jag också in. Två för priset av en ;)

Imorgon får vi iaf besked, så i helgen bär det troligtvis av till Mio för shopping, big time.

Positiv respons på fem röda ? Jo jag tackar ja, Sofia :) Skönt med folk som tror på en.

image79
 
Sovrum, badrum, kök och vardagsrum.. Heltidsjobb att inreda, oja!


Julia

Bortsprungen Julia ?

Hon är hittad!

Vart jag hållit hus ? Mjaa, inte så svårt att gissa om du hade vetat hur snygg och underbar pojkvän jag skaffat mig ;)
Blir väldigt lite tid över till att sitta vid datorn, då annat har prio ett. Men here we go, jag ska skärpa till mig.

Kan meddela att jag ska ev. skriva krönikor för Nyheterna/Östran i sommar, vilket känns som en liten sporre till att ta tag i bloggen. Vilken chans det känns som, få sina texter publicerade!
Har min kära media-lärare att tacka för detta, och trots att jag kan störa ihjäl mig på denna veliga och aningen stirriga läraren så tror jag i grund och botten att han är en god själ. Om än på ett lite medianskt vis, med en touch av jag-är-bäst-i-världen-på-mitt-jobb- attityd. So what? Go, Stefan!

Lovar härmed mig själv att uppdatera minst en gång om dagen, punkt.

Shake the fat away

Har jag nämnt att min lover ska med oss till Kreta nu i maj? ;) Känns som att det kommer bli den bästa semestern någonsin.

Och ja nu laddar jag inför detta, träningen är igång och kosten är något nyttigare än vad de senaste månadernas matintag varit, (godis, mat av det fetare slaget och läsk, allt i en salig röra). Känns bra att ha satt lite fart på fläsket och när träningsvärken börjar bita mig i röven vet jag att jag är på rätt spår!

Har även fått med min partner in crime i planeringen, så nu kan sommarkroppen för 2008 börja ta form.

Nu blir det plugg, senare Body Pump och Step Up. Here we go!

image78

Lite pepp, lite inspiration

bortblåst

Mycket har hänt, bra som dåligt.
Tårar blandat med leenden.
Lycka med sorg.

Är så trött, så fruktansvärt trött i hela min kropp och själ.
Skriver sällan sådant här deppigt, passar inte mig. Vill inte blanda in slumpmässiga folk som av en ren händelse klickar sig in på bloggen, och av denna händelsen får ta del av mina innersta tankar.

Kan iaf delge denna skara personer att jag trots allt är så otroligt lycklig just nu, mitt hjärta svämmar nästan över.
Marcus, Marcus.
Igår natt, när jag låg i din famn och det kändes som att resten av världen hade stannat, medan vi flög fram i 180 km/h.

RSS 2.0