Helgledigt

Yes, imorrn bär det iväg till Köpenhamn. Jag har fått lite småångest för att jag inte skriver här längre, men fortsätter att skylla på att mitt liv just nu är ganska fullbokat. Jobbar som sagt åtta timmar om dagen, oftast både lördag & söndag.

Iaf, det blir en weekend med familj och pojkvän och huvudnumret blir shopping och gå på Tivoli. Ska bli så fruktansvärt skönt att få koppla av och göra det jag är bäst på -shoppa. Haha.

När jag kommer hem är det bara två veckors jobb kvar och det ska bli toppen att få smaka saften av frukten (hey, jag gillar liknelser) när pengarna trillar in så skönt på kontot. Och det är inte fy skam att jobba med två toppen brudar. Det vi planerar för sista helgen är riktigt busigt ;)

Ska packa klart nu, men jag är den sämsta på att göra realistiska packningar och oftast slutar det hela med att hela garderoben blir nedpackad och själva får vi knappt plats i bilen. Skämt o sido, men jag är rätt kass.

Men med ska iaf:

3 par skor (varav ett par höga i kilklack, ett par Lacoste sneakers, ett par ballerina i Marc Jacobs stil)
2 klänningar (Acne tubklänningen är mig trogen och är ett givet val ifall vi ska gå ut på kvällen, en ledig blå empireskuren klänning)
3 par linnen (ett turkost som jag bara älskar färgen på, ett svart och ett vitt)
2 par jeans (mörkblå Killah, och de gråa ifrån H&M)
1 par shorts (svarta, tyvärr på tok för stor, kanske en shoppinguppgift?)
2 kjolar (grön med stenar ifrån Killah, ljusblå jeans kjol ifrån Replay)
väskor (Marc Jacobs-tygväska och svart clutch, vit väska att hänga över axeln)

Nämnde jag att det bara var en weekend vi skulle på? :S Haha.

Utöver detta ska sovkläder och smink, tandborste och vidare attiraljer som kan behövas för att hålla hygien fräsh, taha. Sen kommer vi bara till problemet, vilka (eller hur många?) jackor ska medtagas?
Blir det kallt och regnigt funkar alltid skinnjackan, blir det varmt och soligt vill jag helst ha jeansjackan och på kvällen kanske man drar på sig den svarta oversize kavajen. What to do? Onödigt problem.

Nu ska jag iaf ta tag i det hela, ev. rensa min packning på ungefär hälften eller börja om helt. Ödet bestämmer.

Ska njuta av min enda lediga helg och hoppas på fin shopping!

Julia

Back on track

Gode Gud, hur länge är det inte sen jag uppdaterade sist? :S Haha, men jag får väl försvara mig med att jag har haft fullt upp. Har jobbat nu sen den 16:de och jobbar åtta timmars pass och börjar vid halv åtta varje dag. Får gå upp vid tjugo i sex för att hinna med bussen vid tio i sju. It's awful!

Men hur eller hur så har jag det ganska bra, jobbar med Katta och Fia, båda väldigt goa tjejer. Vi har det kul om dagarna och kan göra lite vad vi vill mellan stunderna vi gör iordning och serverar fikat till gästerna.
Tyvärr känns det som att jag går runt och gör samma saker varje dag. Vaknar, åker till jobbet, jobbar och åker hem, sticker och tränar, kommer hem och går och lägger mig. Orkar eller hinner ingenting annat.

I helgen var jag iaf med tjejerna och vi festade, jobbade dock både lördagen och söndagen så var inte ute speciellt länge iaf. I fredags var jag dessutom med Mathias på bio, Harry Potter, och bara mysade med honom. Skönt.


Nu till helgen åker vi till Köpenhamn, för en helg av avkoppling och shopping, vilket kommer passa mig mycket bra! Min kropp är så utmattad nu att jag mådde jätteilla när jag kom hem så idag blev det ingen träning, tyvärr. :(
Mamma är jättesne på mig för att jag tränar och jobbar och inte äter tillräckligt, enligt henne. Så tog det lugnt idag för att slippa sura miner.
Nu kommer strax Mathias hit och vi ska bara slöa, ska bli så skönt!

Puss Julia

Katta
kan man prata seriösa saker med, tack för det gumman!

Still hanging

Helgen var skön, förutom att jag mått illa och haft ont i huvudet i x antal dagar i sträck nu. Uscha, svimfärdig och dan är jag också. Mamma tror att jag äter för lite, pappa tror att jag har fått magkatarr. Själv tror jag bara att det är nåt skit jag ätit ;P

Lördagen spenderades i Linköping med familjen där shopping var huvudtemat och shopping blev det.
Jag inhandlade ett par skor, i cognacbrun färg med kilklack och vristrem, superfina. Köpte dem på H&M, 498 kr.

♥  Acnes fina svarta klänning med djup uringning i ryggen, som alla pratar om och som alla har. Men det spelar ingen roll, om min mamma (som är ganska negativt inställd till att jag köper mer kläder i allmänhet) nästan knuffar mig till kassan för att köpa den kan det inte vara fel. Solo 314 kr (30%)

En grålila basker i lite oversizemodell, Åhlens 49 kr. (50%)

  Orange armband i skärpmodell,(herravdelningen)  H&M 30 kr. (50%)

Svart oversize tröja med vida ärmar, Sisters 299 kr.

Jag är nöjd med min shopping, dock blev lördagkvällen inte speciellt kul då jag mådde ännu värre när jag kom hem och därför inte orkade gå ut med tjejerna. Blev en lugn hemmakväll med pojkvännen min istället.

Igår var jag i Västervik med mamma hela dagen, köpte en massa träningskläder och fikade och bara hade det så mysigt som bara mami & jag kan ha. Fick rusha hem med bilen för att jag skulle hinna till träningen i tid. Bytte om och cyklade in till stan på tio minuter och hann perfekt till både spinning och Body Pump.

Idag har jag varit ute o sprungit och gjort lite saker med mamma i stan, dammsugit och städat mitt rum (behövdes) och ska strax äta knäckebröd med ägg på :) Mums! Sen ska vi till mormor och morfar och vara där ett tag. Ikväll vet jag inte om det bara blir spinning eller om jag kör Step kondition också.

Nu ska jag smaska knäckebröd ! :)

Puss

Campingliv on Öland (:

image12
Världens fulaste bild på mig, men lägg märke till husvagnen i bakgrunden. Det var vår midsommar det, friluftsliv ;)

Wishing

Känner mig så himla sur på vädret, det bara regnar och regnar. När ska det ta slut?
Förövrigt är allt bara fint, hade en mysig helg med mathias och tjejerna. Bara tog det lugnt och hade det allmänt mysigt.

Till min stora gläjde var det soligt i måndags så då drog först jag och Malin ner till havet och sen kom även Hanna och gjorde oss sällskap. Trött som jag var så somnade jag en stund och vaknade trött och dåsig. Men stack direkt hem och svidade om till träningskläder och mötte sedan Hanna vid gymmet för både spinning och bodypump. Härligt med mkt svett och endorfiner som sprutar, haha!

Längtar efter slutet av sommaren, det är då vi har allt roligt inplanerat. Och tyvärr börjar jag inte jobba förrens om en och en halv vecka, fast det ser jag fram emot. Pengarna man tjänar är bra och att jobba med min sötnos Katta gör bara saken bättre! :)

Ikväll blir det 70 min body toning med Hanna, och funderar på om jag ska gå ut och springa nu på dagen, Mathias börjar ju ändå jobba snart så.

Julia


RSS 2.0