Well, hello!

Helgen lider emot sitt slut (det går alltid lika fort), och två jobbpass är avklarade. Kändes lite jobbigt att dra sig upp idag och börja jobba vid tolv efter gårdagens festligheter, men det är livet. Moneymaker alltså.
Var som sagt hos Hanna igår, hade trevligt men knallade hem relativt tidigt pga av att jag skulle jobba.
En del härligt folk träffade man ju iaf ;)

Kvällen spenderades mestadels hos min mami, där jag tvättade lite, åt lussekatter och pluggade till engelska provet imorgon. Mysstämning var det i hela huset. Efter det åkte Marcus och jag och storhandlade, fyllde en hel vagn. Så nu är kylskåpet proppat. Nu sitter vi nerkrupna i soffan med våra underbara plädar ifrån Kid och har tänt ljus, så det får väl blir vårt adventsmys. Måste köpa en adventsljusstake! Finns tydligen fina på Indiska. Jag vill inte ha någon sån där ful kärringljusstake med mossa eller nåt skit i. Får se när nästa tripp till Kalmar blir.

Nej, nu ska jag återgå till mina böcker. Natti, puss!



Tvångshöll Björne i famnen för att han skulle sitta stilla länge nog för en bild.

Fight back!

Varje dygn blir 369 kvinnor slagna i Sverige.
 

Var sjunde gymnasietjej har vid minst ett tillfälle blivit utsatt för fysisk misshandel.

Nästintill var tredje tjej har varit utsatt för våld vid minst ett tillfälle.
 

Mer än var sjunde tjej har någon gång blivit våldtagen.
 

Mer än var tredje tjej har vid något tillfälle blivit utsatt för kränkning genom förnedrande ord.
 

Roks.se har 5000 kvinnor som arbetar i 100 kvinno och tjejjourer och dagligen tar emot flickor, kvinnor och barn som behöver stöd och skydd från våld.

Sophie Rosensvärd med sin blogg "Sophie and the city" har designat ett halsband genom mondiablo.se. 25 SEK av all försäljning av halsbandet går till Roks.se

Sån här statistik är otroligt nedslående, hur kan det här pågå utan att någon ingriper ? Jag är emot våld överhuvudtaget, men just emot kvinnor.. det svider i hjärtat.  Tänkte iaf tipsa er om att ni kan hjälpa till att stoppa det här. För genom att köpa ett jättesnyggt halsband designat av Sophie Rosensvärd (bloggare på stureplan.se), så bidrar ni till insamlingen som http://roks.se leder. En kan inte göra allt, men alla kan göra något. Plus att halsbandet som består av en snygg läderrem och i änden en symbolisk visselpipa, är riktigt fint faktiskt. Varför bara stå och se på hur kvinnor terroriseras, våldtas och blir psykiskt misshandlade var och varannan dag när man faktiskt kan sträcka ut en hjälpande hand?
I sure will.



Beställ dem på http://roks.se , och ta ställning.


Update

Jag lät mina hormoner styra och visst låg jag där sen iaf och tittade på hur det gick för de ensamma mammorna och deras lyckligt lottade män. Åh, tv-underhållning för pms-monster!

Nu ska jag nog sätta mig och leta lite julklappar på nätet. Åt nyss lite pepparkaksdeg ( ja, det är sånt vi har liggande i kylen always nuförtiden) och kom i julstämning, så why not ?
Några tips på bra presenter vore ju bra om man kunde hitta, går väl in på min mest använda sida på datorn. Google. Där finns allt ;)




Puss så länge !

PMS-attack!



Åh herregud, jag är patetisk! Har känt att mensen är på gång, men nu fick jag det bekräftat. Ligger och tittar på reprisen av sista avsnittet av Ensam mamma söker och när de Annette väljer sin Rickard och de bara faller i varannas armar.. ja, då började tårarna spruta och jag snyftade som om det vore jag själv som hittat mitt livs kärlek.

Fuck pms alltså. Jag skämdes lite över mig själv, torkade tårarna och satte på Miami Ink istället. Inget jävla tjejdravel här inte! Fast kan inte hjälpa att förundras över hur kroppen fungerar. Kanske ska byta tillbaka till trean, och se hur det gick för dem sen.. ?

Godmorgon!

Underbara sovmorgon! Bara det gör att man vaknar på bra humör :) Idag blir det skolan för en lektion i Religionskunskap och en i Svenska B. Förhoppningsvis får vi veta resultaten ifrån provet om kristendom och judendom, men man vet aldrig med Lotta.

Har haft två fullspäckade dagar nu onsdag och torsdag, vi håller som ni vet i försäljingen av studentmössorna på vår skola, och vi driver i samband med det ett företag vid namn Head's Up. Så nu de här två dagarna har vi haft utprovning för alla treorna. Dock var det några som fattades, men för dem finns det chans att beställa i januari.
Igår firade vi även Hannas 18 års dag, vilket vi gjorde på ett lite annorlunda sätt genom att utsätta henne för lite pinsamheter innan hon kom till sitt mål, sin present. Vi hade iaf en allmänt mysig dag och vill bara upplysa mina flickor om att jag älskar er!

Idag ska jag jobba, börjar vid klockan ett och slutar vid sex. Sen blir det ju jobb hela helgen som jag skrev igår. Lite segt, men det är ju pengar ;)

Björne ligger här i soffan bredvid mig och är så himla söt. Han ligger och tuggar på vår fina pläd, men det får man om man är valp. Iaf när mamma och pappa inte ser honom :) Och ja, Marcus och jag kallar oss för Björnes mamma och pappa. Kanske lite dorky, men jag tycker om det.

Nej, nu ska jag snart ta och kila, har ju lite längre till skolan nu när vi flyttat. Kanske skulle ta och knäppa lite bilder och visa er hur den nya lägenheten ser ut ? Det blir nog isåfall när vi pyntat klart.


Kämpar för att få pyret att sitta stilla, så mitt leende blev lite påklistrat. Haha, han har växt och här ser han ut som en liten ullboll utan huvud. Ska visa en bättre bild later on.

En bättre bild på håret. Inväntar att Hanna ska sända mig lite pics, så ska ni få en rättvis bild.

Nu, skola. Puss!

New haircolour



Here it is! Och oj, vilka positiva reaktioner jag fått. Medan vi satt på salongen i Kalmar så kom en efter en av de andra frisörerna fram och berömde Jessica för färgen. Och jag kan inte annat säga än att jag är nöjd! Blir såklart speciellt glad för att mina närmsta vänner gång på gång utbrister hur fint det är. Bilden gör ju inte färgen någon rättvisa såklart, men ni ser iaf att det är skillnad.

Ni skymtar även min vita blus som jag impulsköpte på Lindex förut idag, jobbar ju både fredag och lördag, och dessutom ev. söndag, så var tvungen att köpa något nytt att ha på mig. Köpte även en grå finstickad tröja med en ren på, ursöt och julig. Blev även de fina strumpbyxorna med sömmen bakpå benet. Funderar på att gömma påsen, så jag slipper skäll ifrån min kära sambo. Han gillar inte riktigt mina shoppingvanor. Men å andra sidan får jag som jobbar där 30 %, så kom ganska lindrigt undan ;)

Nu blir det tonfisk sallad! Hörs senare. Puss!


Varför inte..

..satsa på ett säkert kort? Mary-Kate Olsen kan, och kommer alltid kunna. Och hon råkar ha en förträfflig hårfärg.  Det här är bilden jag kommer visa för Jessica imorgon:


Kanske en mittbena på det hela också? Får väl se. Nu ska jag fortsätta med mitt goda thé, mina värmande röda ljus som står på bordet höjer myskänslan, och min älskling toppar allt med att pussa mig i nacken. Lägg till en varm valp i mitt knä och ni har min kväll. Avundsvärt? Absolut. :)

Puss!


Just live your life

Glömt att nämna två viktiga händelser kommande vecka, för det första blir det makeover av mitt hår redan på tisdag, då jag blivit tillfrågad att vara hårmodell åt Jessica som är nyexaminerad frisör. Yeah, why not liksom ? Verkad som att ni höll med om att den hårfärgen var det jag skulle satsa på? Min blogg gör lite som den vill, för den godkänner inte alla kommentarer. Jaja, en syns såg jag iaf.

lördag är det en stor dag, min lillflicka Hanna, hennes blogg hittar ni förövrigt här http://hanniiepanniie.blogg.se , fyller 18 år! Äntligen kan vi alla gå ut tillsammans och shaka på dansgolven. Me likey ;) Har nog glömt att nämna det, men nu är ni uppdaterade. FEST HOS HANNA PÅ LÖRDAG! Be there.. or die. ;)

Så, my life is on! Är ditt?

 

Ingen missade väl årets Victoria´s Secrets Fashion Show ? I sure didn't.

Nu ska jag nana, sweet dreams huns!
Pusspuss

Gratisbio

Tänkte passa på att tipsa er, som inte redan läst eller hört allt om Gratisbio.se, att det faktiskt är en win-win siuation. Du samlar poäng via olika sidor du går in på och samlar poäng bara genom att klicka dig in eller gå med på vissa sidor, men även genom att utnyttja olika bra erbjudande eller genom att få en viss procent av ditt köp i rena poäng när du handlar på din favorit webshop. Good, right ?
Man kan även tjäna poäng genom att värva andra medlemmar; värvas du dessutom av mig genom att gå in på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=72306 , så får du 25 poäng extra + dina 50 välkomstpoäng.

Poängen kan du sedan välja att ta ut i biobiljetter, eller i presentkort på de flesta stora kedjorna så som H&M, Gina Tricot, Kicks osv. Du får alltså presentcheckar att shoppa för, helt utan att lägga några av dina egna pengar på det. Try it out!

Summertime left early this year..

Oj, vilken lugn helg det blev. Vi har eldat i brasan, varit ute och gått i mörkret med den vita snön krasande under fötterna, vi har lagat mat, ätit godis och ärligt talat bara haft det mysigt. Välbehövligt för att vara ärlig.. behövde vara bara han och jag. Trots att vi känner sådan otrolig tillhörighet till varann, så kan man ha känslomässiga dippar. Det har alla förhållanden, vare sig det är vänskap, kärlek eller mor&dotter förhållande, livet har både toppar och dippar känslomässigt. Det var kallt.. men nu är det mer.. ljummet.

Har iaf invigt min underbara päls i helgen, eller pälsen är min mormors, men nu är den min. Skulle egentligen haft den förra året på nyårsafton, men tyckte att jag såg för stor ut i den. Pyttsan! Pälsar ska vara stora, då håller man sig varm :) Och yes, den är äkta. Och fin är den. Bättre att en gammal päls, som är köpt för många herrans år sen, faktiskt blir använd än att den ligger i en garderob och blir luggsliten.

Känner att jag börjar komma tillbaka till mitt gamla jag igen, känns oerhört skönt. Att veta vart jag står osv. Nog pratat, men för er som undrat vart jag hållit hus så har jag haft ett litet sammanbrott, inget allvarligt. Men nu börjar jag repa mig, och det gör förhoppningsvis även bloggen.

Nu ska jag snart nana, är så himla trött. Skönt att somna i älsklings famn..


Åh sån gammal bild, åh Luce!

Puss!

Middag

Åh, så skönt att komma hem till ett hus fyllt av värme. Värme som både kommer ifrån min pappa i form av kärlek, men också iform en hel massa värmeljus placerade i alla delar av huset. T.o.m toaletten var upplyst av ljus hängande i ljuslyktor. Så himla mysigt! Och på det en god middag med entrecote, potatishalvor i ugnen och grönsaker. Mums.



Papsen och älskling sitter och diskuterar i vardagsrummet och jag sitter här. Sociala Julia! Haha, nej men har Björne i knät och han är så söt när han sover att jag inte har hjärta att resa på mig. Gull :)

Sitter och pillar lite med gratisbio.se , är lite nyfiken på hur det funkar då så många säger att det faktiskt ska funka och dessutom himla lätt. Får väl se hur det blir med det .

Nej nu ska jag springa och vara lite pratsam innan vi åker hem, Björne verkar som sagt rättså trött.

Puss!

Byta hårfärg?

Nej, nu får det vara nog! Min bloggpaus har blivit lite för lång nu. Ska försöka orka ta tag i mitt liv nu :)

Sitter i soffan och funderar så att det knakar, ska klippa och slinga håret nu i veckan eller kommande och vill göra något nytt. Bort med det superblonda, och in med.. vad?

.. a´la Klingan, med brun bas och guldiga slingor i..


som även Denise Richards är inne på..


Får fundera lite, men det är det som det lutar åt. Any suggestions?

Nu blir det gymmet, sen middag hos pappa.

Puss!

Oj, det är söndag!

Herregud, vad snabbt det går när man har mycket att göra. I fredags jobbade jag ju till två, sen plockade vi ur hela den gamla lägenheten. Runt nio var vi i princip klara med alla smågrejer och hade bara sängen och sofforna kvar. Vi var skithungriga och trötta så vi stack och hämtade mat och åkte hem till mamma och sov där.

Lördagen spenderades i nya lägenheten för att plocka iordning, och oh my! Få inte för er att flytta, för det är riktigt jobbigt. Kul, men jobbigt. Blev fest sen på kvällen som jag skrev, och vi hade det väl ganska bra tjejer? Ingen höjdarkväll, men helt okej. Körde på Marilyn Monroe sen iaf, och hade en vit klänning, röda läppar och håret lockat.
Kvällen slutade sådär, för oss alla tre. Kan väl bara nämna att jag skar upp ett jack i armen på en jävla glasskärva i en dörr som var krossad. Upptäckte det inte förrens jag såg blodfläckar på golvet, min klänning och hela min koftärm. Maha, Julia, som gnäller så fort hon får lite ont i magen, måste ha varit lite dragen som inte ens kände av det.

Sov hos mamma inatt också, och det var skönt att vakna upp och bli lite ompysslad och få frukosten serverad till en. Vaknade dock upp med lock för ena örat, nejtack inte så gutt. Hatar att inte höra, plus att det har börjat göra ont också. Skit.

Nu har vi pysslat lite i lägenheten, ställt iordning nästan hela sovrummet och vardagsrummet. Toaletten och köket är helt klart och i hallen är det bara hatthyllan som ska upp. Alla skor och alla våra jackor är på plats. Gaah, det är så skönt och jag trivs så himla bra. Känns verkligen som hemma. Och det bästa av allt.. idag ska vi åka och hämta vår valp!

Min mage kurrar, tror att jag börjar bli lite hungrig.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan,

Pusspuss

RSS 2.0