Surprisingly easy

Förberedde mig för ännu en regnig dag och kröp ner ännu lite längre under täcket. När jag väl tittar fram vid typ nio så strålar solen in igenom fönstret, nästan lite anklagande sådär. Jaja, jag ska dra mig upp. Gjorde det lite lättare att vakna till genom att göra en stor och god frukost. Havregrynsgröt med äppelbitar och kanel, till det the och Finncrisp med god ost. Så himla fin början på dagen, borde göra det lite oftare.

Sitter nu parkerad med min rumpa i soffan, datorn i knät och en kopp the i handen. Björne ligger och snusar sött bredvid mig :) Ska ta tag i alla dessa skolarbeten. Men skrev iaf klart krönikan igår, och ska nu sända i väg den. Skönt.
Bara plugg inför provet imorgon och det sista av filosofi uppgiften kvar. Idag iaf ;)

Så mycket tankar som borde snurra i mitt huvud, men jag tror att jag omedvetet trängt bort alltihop och lagt det någonstans långt bak i huvudet där de inte stör min vanliga tankeverksamhet. Bah, tröttsamt.

Blir Body Pump ikväll, kan ju inte slappa till bara för att balen är över, maha. Men är så trött nu åt alla håll och kanter att det känns mest lockande att krypa ner under filten i soffan och slötitta på Top Model. Ta tag i mig själv var det va? Slött, slött, slött.

Nu, filosofi! Puss

Vilken dag..


Min vackra man och jag ;)



Hela gänget

Min vackra Malin

Farmor, farfar och papsen

Jumpin'

Gah, riktigt trött. Har sovit på soffan i typ två timmar, mmm skönt. Sitter och försöker plugga, noll motivation bara. Har en krönika kvar, ett filosofi arbete (major!) , ett psykologiprov och diverse fotouppgifter kvar. Komma till skott kanske?

Är himla sugen på att dra till gymmet dock, inte varit där sen i torsdags. Där kan jag rensa tankarna och svettas bort lite oro. Helt sjukt att vi slutar nu.. Tre fjuttiga veckor kvar. Och då är vi mer lediga än vad vi är i skolan. Torsdag, fredag den här veckan. Måndag, tisdag, onsdag nästa vecka. Och sista veckan är ju.. ja, sista veckan :S

Ska jobba på Lindex nu på fredag och lördag också, skönt att komma in i rutinen nu igen innan jag ska jobba där hela sommaren. Kul att träffa tjejerna också :)

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv. Plugg eller träning? Träning eller plugg? I-landsproblemen hopar sig.




Sa jag att jag var uttråkad? Mahaha.

Två ord; prom night.



Hade faktiskt en underbar kväll med alla tre av mina bästa vänner och deras kavaljerer.
Vi var vackra, det var vi faktiskt :)
Mer bilder när det kommer.



Tjejer, skicka när ni har? ;)

Dressing up


Just varit hos Mia och kollat hur jag ska ha min balfrisyr. Blir ungefär såhär, ska dit lite fina stenar och så också.
Känns skönt med en enkel frisyr, tar bara en timme dessutom.


Yellow head


One word; geeko.

Nailed it



Klockrent.

Slow dog

Fått en del skäll och gnäll för dålig uppdatering. Så ja, jag pillar väl in lite text då :)

Haft ett underbart lov, Gran Canaria och vårt fantastiska hotell går liksom inte obemärkta förbi. Välbehövlig paus ifrån omvärlden som känns som att den bara snurrar snabbare och snabbare. Skrämmande.

Sitter och funderar på att sticka till gymmet, eller lägga mig i den varma famnen i sängen igen. Tufft beslut.
Ska iaf uppdatera med alla sköna bilder vi tog down there in paradise. Men det får bli en annan dag, ett annat ryck.

Nej, nu blir det ombyte. Fast kanske skulle sticka till gymmet i mina Paul Frank minishorts? Då skulle nog alla ha kul när de tränade iaf, höhö.

Puss

RSS 2.0