Housewife

Okej, jag erkänner, jag rymde hem till min mamma och lämnade vår lägenhet i kaos.
Men här kommer det fina, jag pallrade mig upp hit (absolut inte för att jag visste att en stor godispåse stod och väntade intill soffan, där min röv är placerad nu) enbart för att leka hemmafru och ta tag i vårt golvs värsta fiende.. dammråttorna.

Hinner nog även bädda sängen och slänga på överkastet och piffa till lite. I sann hemmafrus anda.

Så nu kör jag!


Shoe addiction

Stack in till stan på lunchrasten med Luce, båda hade som mission att köpa skor.. En kvart senare kommer vi båda ut med kassar och varsitt barnsligt leende på läpparna. Gaah, så härligt livet är när man får shoppa!
Det enda lilla problemet var väl bara skorna jag köpte inte var de jag egentligen var ute efter, utan att par fucking skyhigh heels, fast ändå höstsko iofs, och istället la jag undan de jag hade planerat att köpa, tills imorgon.

Hrm.. ett par skor plus ett par skor, blir två par skor. Vilket visar att jag är skitdålig på att vara ekonomisk, trots att jag lovat mig själv att hålla i pengarna.

Slänger in en kass bild på klackarna, så får ni se dem bättre later on när systemisen är laddad och klar.



Din Sko, extrem höga, svart skinnimitation och snörning.  399:- (!) Me like.

Nighty night

Nej, nu tackar jag för mig för ikväll (inatt). Ligger i min sköna säng hemma hos mamma i vårt stora hus. Förstår knappt hur det är möjligt att mammor kan ha sådan inverkan. Kom hit som ett vrak, men på bara några timmar är jag återigen på rätt spår.

Jag vet vad jag vill nu. Hejdå småstadsliv, hello världen.

Saknar min pälskling som sover ensam i vår superstora säng, måste vara ensamt. Maha, suck it up bitch! ;)

Imorgon ska jag köpa skor, eller kanske att min man får köpa dem iaf. Spoiled brat, kallar min mamma mig.

Puss, natti

Partymood

Är på ett sånt brutalt partyhumör! Speciellt efter att jag bestämde mig för att bli positiv igen. Känns som att en massa myror springer runt i hela min kropp. Jag måste röra på mig. Funderade en kort stund på att ta ett varv runt kvarteret, men bestämde mig för att det nog var en dålig idé.



Jag och Hanna. Gammal bild ifrån Off Shore Racet i somras. Partymoodet är med iaf!

Påpälsad i höst

Så fort graderna sjunker under 15 grader(plus!) så förvandlas mina fingrar till ispinnar, och problemet går inte att avhjälpa ens med tre lager av varma vantar. Det värsta av allt är att detta i princip gäller för hela min kropp..

"Klä på dig!" är en stående fras jag får dras med att höra varje vinter, men vafan ska jag behöva se ut som en michelin-gubbe dygnet runt för att jag bor för långt ifrån ekvatorn? Nejtack.
Har insett att lösningen till detta är både snygg och varm och den stavas..
P Ä L S.
Mjaa, då kommer man bara till ett litet nytt problem. Jag tycker inte om att vara som alla andra. Och alla som har någon känsla för mode vet att hela modevärlden surrar som i en bikupa om detta plagg.

Men i det här fallet får jag väl svälja min stolthet med hull och hår (haha, jag har humor), och köpa den där förbannade secondhand pälsen. Eller sno mormors superfina, och självklart gamla!, svarta underbara päls.



Jag är en sjukt god själ, faktiskt!, så tänkte tipsa om den här sjukt snygga pälsen som någon trevlig lagt ut på Tradera. Men jag är inte tillräckligt snäll för att länka, för funderar starkt på att buda på den själv. Må bästa kvinna vinna!

Ur balans

Ja, det är nog ett bra ord för att beskriva hur mitt tillstånd varit idag och igår. Men egentligen en hel månad tillbaka.. Orkar inte gå vidare in på det, känns så trist att berätta. Lika trist som det känns i mig när känslorna väller över.

Låter det här bli ett kort inlägg bara för att berätta att så är det. Och så har det varit. Men nu är jag trött på det. Så med det här inlägget så säger jag; ready, steady.. GO!
För nu har jag samlat energi och kunskap om mig själv, tillräckligt för att veta exakt hur jag ska gå tillväga för att förverkliga den rätta Julia. Den Julia som vill så himla mycket och faktiskt kan så himla mycket.

Tack, mig själv, för att du vaknade upp tillslut.

Efter lite ... (några dagar gammalt, glömde publicera)

Efter lite slappande i soffan, galet skönt sex ;)... och några Center i magen så begav jag mig tillslut ner till gymmet iaf. Det blev bara en timme på Crosstrainern och lite magträning på det, men kändes som att det räckte efter gårdagens Bottom work och Body pump.

Nu sitter jag nyduschad i en gosig kofta och knästrumpor, borde nog egentligen vara hungrig men känner ännu inget sug i magen.
Tänkte gå över garderoben och se om jag hittar något att ha på mig imorgon när jag ska jobba på Lindex. Det är ju inte tvång, men de vill helst att man bär plagg som kommer därifrån när man jobbar.
Funderar antingen på den creme färgade spetstoppen, svarta neutrala jeans och svarta stövlar alternativt peeptoes i svart. Eller så tar jag mörkblå jeans och den ljusblå skjortan som även den är ifrån Lindex. Eller så.. bah, ointressant dravel.
Nej, nu ska jag plinga en gammal vän.

Puss och hej

bringing sexy b.. ?

Så nu har jag spenderat lite drygt tre timmar på salongen, trodde inte att det skulle ta sån tid, men så blev det. Hade ju trevlig sällskap iaf ;)
Tänkte vara duktig och gå hem och ta kort med skolans fina Nikon kamera, så ni fick se håret. Men självklart var batteriet slut, så ni får hålla tillgodo med bilder ifrån mobilens kamera. Ujuj, sån höjdar kamera jag har! Hrm.
Är väldigt nöjd med håret iaf, blev fin färg och känns så sjukt lent nu. Marcus kommer älska det, eftersom att han alltid begraver fingrarna i mitt hår när vi ligger och gosar.

Tänkte även slänga med en bild på min dagliga mysoutfit bestående av shortsen jag skrev om förut och en gosig lila tröja. Men insåg att jag nog skickade fel bild, då den här mest visar mina sexigt otränade ben. Shooho! Men vafan, man kan ju inte räkna med resultat efter knappt en vecka.

 

Ni skymtar iaf shortsen lite där, motivet består mest av söta cupcakes, gulliga uttryck och apor a´la Paul Frank.

Uppe med tuppen

Herregud, vad gör jag uppe redan vid halv nio när jag är ledig? Jo.. jag är ju inte helt korkad som gått upp såhär dags, ska strax svida om till något mer påklätt, då mina sovshorts ifrån Paul Frank nog inte är helt accepterade att strutta runt i på stan, och sedan bege mig emot salongen.

På schemat idag står först och främst min tid hos Mia, som ska få mitt hår att bli sådär fint som bara hon kan. Sedan blir det nog till att städa lägenheten, plugga lite och såklart träna.

Borde absolut inte sitta här nu, då jag ska vara där vid nio och jag är omsinkad och sitter som sagt i mina sovshorts och bh. Ska springa och sminka mig nu. Uppdaterar senare, ev med bilder på hur håret blev!

Tack förresten, Rickard. Jätteglad att höra ifrån dig honey :) Hör av mig !

Puss hej

Glidarvecka

För att spinna vidare på inlägget jag postade igår, så kan jag ju bara meddela att efter en timme på crosstrainern och en kvart på rodden, så vägrade min kropp att styra stegen på aerobicsalen. Jag var totalt utpumpad! Gick hem och duschade istället.

Den här veckan har vi sammanlagt en lektion, och den var igår innan vi åkte på föreläsningen och kickoffen till UF. Detta innebär alltså att idag är jag ledig, imorgon har vi studiedag och fredagen blir även den ledig. Bah, jag älskar slappa veckor :)
Får väl dock ta och börja med uppgiften i Fotografisk bild och kanske även plugga lite till Engelska C provet som lär bli nästa vecka, men annars blir det bara Julia-saker som står på agendan.

På fredag klockan nio har jag bokat tid hos Mia, äntligen, för att ta ur löshåret, klippa och färga utväxten. Kommer bli riktigt skönt med tre timmar av skönhetstid.
På lördag blir det till att jobba på Lindex, vilket jag ser fram emot. Så himla sköna tjejer, känns inte alls som att jobba när man är där. Snarare en hel dag av tjejsnack och få gå runt och plocka med kläder, min passion. Och tro det eller ej, men Lindex har fått in riktigt fina stickade plagg. De har även chinos som jag har pillat lite på. Väntar även på att de ska få in ett par marinblå grova strumpbyxor för att komplettera med till alla svarta man har inför hösten.



Nej nu blir det till att äta frukost, min vanliga fiberberikade havregrynsgröt med en skivad banan och mjölk till. Gott och mättande ;) Sen sticker jag nog ner till gymmet, blir nog bara någon timmes cardio, ska ju dit ikväll igen med Hanna för att ge oss på lite tyngre träning. Core står iaf på schemat.

Puss hej

Inspiration

Vet att mina uppdateringar är av det mindre bra slaget, men orkar inte dra någon lång historia om allt som gjorts och sagts sen sist, så håll tillgodo.

Har varit i Sveriges epicentrum idag, Blomstermåla. ;) Dit åkte alla i länet som ska driva ett UF-företag under vårt sista år, för att gå på föreläsning. Trodde att det skulle bli riktigt långrandigt, men till min förtjusning var det faktiskt både underhållande och givande. Mycket skratt blev det då Piteå-bon Nicke som är "idékonsult" berättade om sin resa emot toppen. Hans historia inspirerade mig otroligt mycket och jag kom till vissa insikter efter föreläsningen. Skönt.

Vi åkte tillbaka hemåt runt halv fyra och var tillbaka i stan vid fyra. Då bestämde vi oss för en fika, och tog en promenad in till Coffee House. Satt ute i höstsolen och njöt med mina bästa vänner. Kan det bli bättre?
Vid fem hade jag tänkt gå på Body Pump, men eftersom att Hanna och jag satte igång med träningen igår och jag spenderade lite drygt tre timmar på gymmet, så har det resulterat i en ganska så saftig träningsvärk Shoohoo, ett bevis på hur otränad jag är. Greeat ;)
Men som den sanna träningsnarkoman jag i svunna tider en gång var, så bestämde jag mig nyss för att det nog blir en sväng ner till gymmet iaf. Crosstrainern, rodden och ev. calorieaerobic lockar faktiskt, trots att jag inte kan lyfta mina överarmar efter bl.a gårdagens boxning.

Kanske uppdaterar när jag kommit hem och ligger än mer ledbruten i soffan. Får inte glömma att äta idag bara, igår åt jag gröt och fyra knäckebröd på hela dagen. Sån superdiet för en sån träningsdag. :)

          




Nej, nu sticker jag och bränner lite fett. Puss hej, så länge !

RSS 2.0