You did it all wrong

Tankarna snurrar, irritationen har nu lagt sig men sältan på kinderna vittnar om att den funnits där nyss.
Att jag inte kan få bli lämnad ifred? Jag förstår bara inte hur tankarna i ditt huvud går runt som de gör. Att det jag säger bara går rakt igenom, in på ena sidan och ut på den andra.
Jag ville skrika när du ringde, så jag skrek, rakt ut. Tur att vinden svepte bort skriket och att det var mörkt och folktomt där jag gick.

Snälla, lämna mig ifred nu. Jag vill inte behöva gråta av ilska varje gång du ringer, vill inte behöva försvara mitt beslut vareviga dag. Jag vill inte lägga all min energi på att förklara för dig exakt samma sak varenda gång du frågar. Vill inte att du ska ringa och förhöra mig om vad jag gör. V I L L   I N T E   M E R !





Min dag förövrigt har varit väldigt bra, sovmorgon till klockan elva och sedan en ehlt okej dag i skolan. Slutade vid halv fyra och åkte direkt hem och gjorde mig iordning för träningen. Cyklade sedan ner till gymmet för att testa ett nytt pass, FatAttack, vilket var skitkul och riktigt svettigt. Efter det körde vi även Core, som också tog musten ur mig, iaf magen.

Cyklade med Hanna hennes väg hem och vi stannade och pratade en lång stund vid Konsum, mys med den flickan! :)
Väl hemma åt jag havregrynsgröt med russin, gjorde en läxa till mediekommunikationen som bestod av att förbereda frågor inför en intervju jag ska göra imorrn. Roligt där :) Gjorde även en spanska läxa som var lite krånglig, men med lite hjälp går allt.

Efter läxorna tog jag på mig promenadkläder och skor och tog med min ipod på en promenix på ungefär en och en halv timme. Var så svinigt kallt också så sprang nästan fram hela vägen, freeze!

Imorrn är en ganska halvlång dag, men inte dödlig. Efter skolan blir det nog stan med Hanna en stund innan vi ska träna vid sex. Först BodyToning och sen Box. Länge sen jag var på boxning, ska bli skönt att ta ut lite anger!

Nu ska jag snart sussa, är sjukttrött i kroppen, undra om det är kylan som gör en så svag? :S

Puss natti

Phu!

Vilken dag! Visserligen hade vi sovmorgon, men bara till tjugo över nio. Sen hade vi en vanlig skoldag enda till klockan tio i fyra, fy! Det var länge sen vi haft det så tufft, haha. ;P

Sista lektionen var typ två och en halv timme och det var ett nytt ämne som tillhör inriktiningen media som jag valt. Det var mediekommunikation och verkade helt klart intressant och något för mig som behöver lite mer kött benen vad det gäller om jag vill satsa på journalistik eller ej. Läraren var också väldigt bra, trevlig och lite rubbad. Men så ska de väl vara när de jobbat i tv osv? :)

Väl hemma åt jag havregrynsgröt med russin, min favorit till mellanmål som dessutom är väldigt nyttig. Bra där, Julia. Efter detta gick jag faktiskt och la mig och sov en lite stund, var så himla pömsig och ögonen bara gick ihop.

Vid kvart i sex vaknade jag iaf och drog på mig träningskläder och packade väskan, sedan drog jag ner till gymmet för att möta min hurtbulle Hanna. Alltid lika kul att träna med henne, vi peppar varann och bara ett leende kan få en att få ny kraft att orka med benböjen på Body Pumpen, haha! Vi tränade iaf först Body Pump en timme och sedan direkt efter gick vi på Step Up kondition som förövrigt tog min koordination till en ny nivå. Det var givande och nu är jag dödstrött!

Väl hemma har jag duschat och satt i en hårinpackning som ska få sitta i under natten. Funderar även på att se över mina naglar, men de sköter sig så fint själv och jag har nog inte orken. Jag känner att jag nog borde käka nåt, men har bara inte lust att ställa mig och ens bre en macka.

Imorrn slutar vi iaf vid ett, vilket känns helt underbart och jag funderar på att krama om min lärare för det. Som btw även hon är ny, verkar trevlig och snäll. Blir till att träna runt fem och sen vet jag inte mer, tackar gudarna för att vi inte fått varken läxor elr info om prov än.

Nu ska jag nog stupa i säng iaf, kanske äter en frukt innan så jag inte vaknar inatt och mår illa som vanligt. Hate that :S

Puss, natti

Oh, great!

Vaknade glad och ganska utvilad och kände bara att jag måste ut, så ut blev det. Sprang en riktigt lång runda och vädret var perfekt för en springtur då det blåste ganska kallt men solen sken. Jag kände inte alls att det tog emot varken i lungor eller ben trots att jag hade träningsvärk igår efter passet i fredags. Min kropp har nog lagt sig på en skön nivå där jag inte tar ut mig helt vid långa rundor. På tal om ingenting.. haha.

Igår var jag då ute och åt med tjejerna, vilket var väldigt trevligt. Aidi's blev det och det kunde inte ha varit bättre. Vid bordet framför oss satt lite folk vi kände igen ifrån en fest sen i somras och de var trevliga och sociala. Vi bytte nummer för att sedan ev. dra till den festen de skulle på. Lillefjant, haha!
Jag fick dock ingen sallad, men det blev wokade nudlar & grönsaker, vilket smakade mums! :)

Efter det stack vi och köpte kontantkort och lite godis och drog hem till mig. Väl hemma tittade vi på tv, en hel del massa skitprogram, men även go musik. Malin, min sötboll, somnade i fåtöljen och låg där i nån timme iaf och sov. Undertiden snackade Hanna och jag skit med varandra, men även andra ;) Runt halv två drog de sig hemåt och jag hade huset för mig själv. Kände mig inte så trött så låg och läste nya Glamour en liten stund. Det blev alltså inget festande för oss den här helgen, vilket nog är tur. För våra levrar, haha!

Idag blir det träning med HannaPanna och det lutar åt spinning och Body Pump. En promenad ska även hinnas med hade jag tänkt och ikväll ska vi fira Axel lite grann med tårta och sånt. Wuäck, för tårta! :S

Börjar vid tjugo över nio imorrn, så har lite sovmorgon iaf. Och det uppskattas, har inte riktigt kommit in i skollunken än om man säger så.
Nu ska jag hem till mami och hämta min cykel och lite andra grejor jag lämnade där igår.

Puss ciao!

Helg igen

Känns konstigt att bara gå en dag i skolan och sen helg igen, men hey, vem klagar? :)
Dagen har spenderats i Kalmar, och som vanligt innebar det shopping. Köpte ett par jeans, en lång stickad tröja i underbar mossgrön färg, underkläder och en skinnkjol (okej imitation ;P). Känner mig på det hela nöjd, brände inte alltför mkt pengar och hade en allmänt ganska mysig dag.

Hemkomna är vi nu och papi och brorsan har gett sig av på olika håll igen. Farmor och farfar kom förbi förut också, och hade med sig Sven och Vivan, säger mig lika lite som det säger er kan jag lova. ;P Men det var trevligt och blev lite glad när det första farfar sa var: "men vad fin du är i håret, gumman!". Han är ju helt klart mer uppmärksam än papsen, men äsch jag har ju bara blekt det lite. :)

Nu alldeles strax ska jag ner och möta tjejerna på stan, det blir en mysig kväll med restaurangbesök och kanske även lite trevligt efter. Dock är inte min lilla sjukling med ikväll, för Lucy stackarn har spytt inatt. Krya på dig, sötnos!

Jag är så himla sugen på nån god sallad, länge sen jag åt sånt ute, blir mest annat kraffs när man går ut och äta "bara för att..".

Nej, nu har jag bråttom, ska gå ner i highheals för att jag glömde cykeln hos mamma, taha. Bravo, Julia.

Puss puss


Ny start

image15

Idag
började skolan, vilket kändes helt okej. Faktiskt. Ska bli kul med nya ämnen och nya lärare osv. Ska satsa stenhårt i år och verkligen presteratopp hela tiden. Det har jag lovat mig själv och tjejerna, för vi ska peppa varann och stötta när det är jobbigt.

Schemat var vid första åsynen horribelt, men efter viss förklaring förstod vi att vi slutade tidigt några dagar och även hade några sovmorgornar. Lättnaden spred sig i klassrummet och alla andades ut, haha.

Jag har även förnyat mitt gymkort idag, men man har ju en snäll mami och papi så de pungade ut de 3000 kr som årskortet kostade, så nu kan jag sätta full fart och verkligen satsa. Har ju tränat under hela sommaren så behöver ju inte träna upp mig så mkt, bara vässa formen lite ;) Och idag var det en hel del ögongodis på Body Pumpen, mums säger vi, Hanna!

Kände att jag helt klart behöver mer sömn, att sova sex timmar per natt fungerar inte för mig längre. Och jag tycker om att gå upp tidigt, så det betyder att jag måste lägga mig runt tio, halv elva för att få den sömn som behövs för att orka med hela mina dagar.

Imorrn blir det iaf shopping, fick ju lönen idag så har en del pengar att spendera. Och jeans är nog det jag behöver mest, och skor. Fast när behöver jag inte skor? :S Haha. På kvällen blir det att gå ut och äta med tjejerna, vilket ska bli väldigt mysigt och känns som en bra start nu när skolan börjat. Inget festande den här helgen dock, det sparar vi till nästa helg, wieho! :) Den här sommaren har varit så grymt kul, bästa på flera år.

Nu ska jag nog ta en promenix med mamma och vovven, de bästa såklart.  :)

Puss puss


Mitt hjärtas sorg

Nej, jag orkar helt enkelt inte mer, jag har fan fått nog! Har man sagt att en sak ska gälla ska väl den andra personen kunna förstå det och acceptera det? Varför ska jag som tar avstånd behöva stå ut med mer skit?

Jag har fått vara med om en helt underbar tid i mitt liv, jag har mognat och blivit en annan person, en bättre person. Jag vill tack för detta, jag vill verkligen att denna personen ska inse att det har betytt så mkt för mig. Det finns faktiskt inte ord för att beskriva elr förklara hur bra vi har haft det. Men nu måste jag få gå vidare, ta steget ifrån, lära mig flyga på egna vingar. Jag har varit så skyddad, fått allt jag pekat på alltid fått mina vilja igenom och det har gjort mig väldigt bortskämd. Det är det enda negativa med allt som var.. vi.

När mina känslor började tyna bort blev jag först orolig, sköt tankarna ifrån mig och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Försökte vara som vanligt och pussades och kramades som vi alltid gjort. Men när känslan av att känslorna inte längre var detsamma blev allt mer påtagliga och det tog emot att kyssas och kramas, då visste jag att jag inte längre kunde skjuta det ifrån mig. Jag började stöta bort, jag blev en annan person. Förvandlingen ifrån den person jag en gång var började långsamt och stegrades sedan till att tillslut ha förändrat mig totalt. Tvingat mig att bli en hård person, tvingat mig att såra den person som stod mig närmast, och som fortfarande är den enda jag anförtror mitt innersta till. Detta slog mig som en knytnäve i magen att inse.

När man är tillsammans på ett sådant sätt som vi var växer man samman, man blir varandras bästa vän och lite av en alltiallo. Jag ville aldrig ta farväl av min bästa vän, ville inte krossa någons hjärta, men jag vill heller inte leva i en lögn, en lögn där jag själv tvingas känna något som inte längre finns där.

Allt tjat och bråk om att mina känslor kanske kommer komma tillbaka tär på mig, tär på hela min själ. Just för att se dina sorgsna ögon som trots allt jag hävt ur mig ändå har en gnista av hopp i sig, se rakt in i mina och dina läppar formas till ord som för mig är tomma.

Jag tror inte att det finns mer att hämta ur oss två, inte som det teamet vi var. Det finns ingen mer kärlek att krama ur oss och jag tror att även den sista rosen håller på att vissna..

Nu droppar tårarna ner och jag ser inte längre vad jag skriver, jag hoppas att det här kan få dig att förstå. För att skaka dig och samtidigt skrika ut hur jag känner tycks inte få dig att förstå mitt hjärtas sorg..

Gbg & helgen

Förra onsdagen åkte pappa, jag & brorsan till Göteborg för att spendera några dagar där. Vi bodde i pappas flickväns dotters lägenhet, med perfekt läge nära stan och med en massa ungdomar runtomkring. Alltid uppskattat ;)

torsdagen var vi på Liseberg, trots x-antal störtskurar. Men sen blev det uppehåll och t.o.m lite sol då och då. Det mesta åktes trots min sprängande huvudvärk, och hela dagen var allmänt bra. Vi åt på Pizza Hut medan det regnade som mest och det var gott&mysigt. Kvällen slutade med att vi stupade i säng och jag somnade på soffan i nån konstig vinkel och vaknade därför med en trasig nacke.

fredagen drog vi iväg mot Kållered och lite andra köpcenter, men vilken besvikelse sen! Riktigt tråkiga affärer, så min köplust var inte på topp. Det blev en hårinpackning, som väl behövs. Vi tog skydd inne på Ikea då ännu en störtskur träffade oss, och väl där inne fick jag syn på.. VANILJHJÄRTAN! Jag har inte ätit nån sån på.. ja evigheter, så medan de pressade 15 köttbullar med potatis och sylt satt jag nöjt och åt mitt vaniljhjärta. Mmm lycka :)
Senare på kvällen drog vi in till stan ( ja vi gick typ 500 m och sen var vi i stan) och i och med att det var Göteborgs kalaset just den här helgen så var det fullrulle och massa härlig musik och mängder med fulla och ickefulla människor i alla de former. Efter det drog vi neråt och gick på bio, Rush Hour 3, och jag måste säga, jag har inte skrattat så mkt på väldigt länge. Kvällen var lyckad!

lördagen städade vi lite och lämnade lite tack-för-lånet-av-lägenheten-presenter. :) Sedan började vi åka hemåt, men stannade i Jkpg påvägen. Där gick vi i affärer ett par timmar och jag inhandlade en klänning (surprise! ;P) i blockmönster.
Vidare hemma så mötte jag upp tjejerna för att ta en pizza och köpa groggvirke, var mysigt och vi fortsatte sedan hem till mig där vi satte igång att göra oss iordning och festa litegrann. Runt elva, halv tolv drog vi oss neråt mot Sky där Ida och Adam hade en privatfest då de fyllde 18 respektive 20 år. Hela kvällen var grymt kul och vi dansade hela tiden. Mina tjejer är de bästa! Önskar bara att Malin hade varit med, då hade vi varit fulländade.

Söndagen var bara en trött och seg dag, wuääh. Inga kommentarer.

Igår var vi iaf och tränade, Hanna och jag och det är öppet hus på gymmet så det vimlade av folk och vi var på ett pass med en grymt het instruktör. Mötte en hel del sötnosar där också, bl.a. Malin och Maia.
Efter träningen blev det mys och film hos mig där vi alla fyra var samlade och hade en kul kväll med skräckisar och kladdkaka :)

Idag blir det träning och ta det lugnt, kanske träffa nån av tjejerna också? ;)

Puss Julia

Veckorna som gått



image14


Här måste uppdateras!
Köpenhamn var jättekul, vi fick relativt bra väder och med det sällskapet kan det inte slå fel.
Shoppingen resulterade i en LV-plånbok, svarta Miss Sixty jeans, tröja ifrån Zara och lite annat smått och gott.
Jag var nöjd iaf, men brände ungefär 4000 kr på en dag. Duktigt Julia :)
 
♥ 

Efter Köpenhamn har jag mest jobbat, making money is good for my wallet ;) Men förra helgen var perfekt, festade med tjejerna och hade så grymt kul. Så kul har vi inte haft på länge och allt var bara perfekt.
Vi var först hos Therese på hennes 20 års fest óch där vimlade det av kul folk, men ja Hanna, Lucy och jag har alltid kul så länge det finns en digi-kamera i närheten :D
Sen blev det stan och där träffade man många trevliga människor, nämner inga namn ;)
Jag jobbade dock dagen efter så söndagen blev lite trött och lite bakis, men sånt får man ta när man haft så kul!

 ♥ 

Efter helgen följde ännu en vecka av jobb, men var ledig både tisdag och torsdag så var inte så farligt.
tisdagen åkte vi till Gunnarsö, Mathias och jag, och där låg vi och solade hela dagen och bara njöt av vädret.

 ♥ 

Torsdagen spenderades i goda vänners sällskap då jag och Hanna åkte till kalmar, väl i kalmar mötte vi även upp vår kära Lucy. Det blev en del shopping för oss allihop och vi åt god mat på 4 Kök (eller okej inte jag, min kycklingsallad smakade.. mja).
 ♥ 

Även denna helgen bestod av festande och snart undrar jag om min lever kommer säga ifrån, haha. Jobbade både lördag och söndag och ja, jag får skylla mig själv som la mig vid fyra, halv fem och skulle upp vid halv åtta.
Men kvällens avslutning kändes lite jobbig, Malin mådde jättedåligt och de åkte hem med taxi. Och jag stötte på personliga problem på vägen hem, vilket gjorde att jag både bråkade och grät innan jag kom hem.. 

♥ 

Igår blev en ganska seg dag på det stora hela och det var enormt skönt när vi blev skjutsade hem av Kattas pappa och man kunde pusta ut och tänka "inget mera jobb". Så nu har man avverkat 4 veckor och kommer tjäna ca. 15000 kr på det. Känns perfekt ;)
Nu idag ska jag till ungd. mott. kl. 14.00 och förnya mina p-piller. Vilket känns lite onödigt nu med tanke på allt, men de brukar säga att det är bättre att fortsätta än att sluta och sen börja igen då kroppen behöver ställa in sig på hormonet som är i.
Jag ska strax ut och gå en sväng, väntar bara på att ipoden ska ladda klart. Behöver den om min kropp ska orka med tempot, haha. Förhoppningsvis förnyar mamma och pappa gymkortet tills nu i veckan så jag slipper göra uppehåll. Men annars blir det promenader och springturer för min del den här veckan.

Nu ska jag röra på mig, och kolla in en rolig gästlista till nästa helg som jag fått skickad till mig. Tihi, Ida är snäll :)

Puss Julia

RSS 2.0