Fringes and necklace




Blev lite shopping idag, kände att den här fransgrejen är jag. Att jag sedan hade 30 % rabatt på hela köpet kändes inte fel. Alltihop ifrån Lindex. Hade jag haft kameran med mig hem hade det blivit egenknäppta pics, men ni får hålla tillgodo ;) 

Project

Såja, nu är rumpan parkerad i soffan med datorn i knät. Har Projektarbetsdag idag, och tro det eller ej så har jag inte sovit bort hela morgonen. Nej, jag har varit ute på en långrunda med busen, ätit frukost, bäddat och nu ska jag fixa naglarna.
Inser dock nu när jag satte mig att mina ögon vill falla ihop och att jag inte alls sprudlar av energi, men det kommer väl.

Idag blir det nog rätt mycket plugg, Strindberg arbetet ska vara inlämnat nästa vecka, likaså intervjun vi ska göra i Svenska C. Phu.. Men med lite pepp så ska det nog gå. Fika sen, tjejer? ;)

Funderar på att vara lite extra gullig mot mannen min ikväll, kanske laga en god middag tills han kommer hem?Överraska med en skinande ren lägenhet?
Eller så sätter jag mig och läser nya Cosmo, det kan ju gynna honom med om det finns några smaskiga sextips i den ;)

Marcus syster ringde igår och berättade att hon varit och tatuerat sig hos en kompis som precis börjat tatuera. Skitbilligt och hon var jätteduktig. Fick bara sån spontan lust att göra det jag med! Funderar på om både jag och Marcus skulle göra det nu i helgen. Spontana grejer är alltid roligast. Ska bara bestämma vad jag ska göra. Alltid velat ha en fjäril någonstans. Men vart?

Nej, nu ska jag göra mig iordning! Later.

Bright head


Butterkaka.


Städat. Eller snarare bäddat, diskat, torkat av och plockat undan kläder och grejs som låg framme på diverse ställen. Så himla duktig. Blivit himla effektiv, darling undrar vad det tagit åt mig, blivit värsta hemmafrun och springer runt och städar. Ska försöka att undvika att bli som Lucia, fucking maniac!
Lämnade in natur arbetet idag, skönt att ha det gjort. Ska sätt igång med Strindberg nu också, förhoppningsvis få det klart ikväll. Borde gjort bilderna med den analoga kameran under lovet, men har inte fått tid till att fota något passande yrke. Ska göra det pronto på lektionen imorgon, så jag kan börja anse mig klar med det där snart. Plugg, puh!

Skönt att träffa alla min stjärnor idag. På gott och ont. Trevligt att träffa min kära Malin, saknat dig under lovet gumman. Ja, lovet förresten. Gjort lite allt och inget, himla skönt faktiskt.

Nu ska jag sticka och handla kyckling och sallad, ni kan ju gissa what's for dinner tonight ;)

Puss!

I'm thinking..

Gillar den sylvassa klacken. Finns en rätt nice copy på DinSko, fast dock inte lika sylvass, men tillräckligt.


Tjejen med stilen


Ohlala


RSS 2.0