Senaste inköpen

                   image59

Tänkte show off ett av mina senaste inköp. Denna lila/ljusblå skjortan ifrån WESC hittade jag för halva priset på Kompaniet när jag var där på annandagen nu i veckan. Har kollat in den förut men inte blivit övertygad. Nu hängde den där i det sista exemplaret och jag kände direkt att den var menad för mig. Ingen superbra bild, men får väl hållas tillgodo.

Har även köpte en riktigt fin kappa/parkas med lite varmare foder. Den är faktiskt perfekt nu när jag fryser så mkt.
Nyårsklänningen är även den inköpt, blev en smaragdgrön axelbandslös liten sak. Den blir säkert fin, behöver bara skor att matcha detta med. Ska ha min svarta lilla kuvertväska med guldnitar, som jag fick av Malin i julklapp, till detta. Full uppdatering på detta kommer snart :)

Avkoppling vs. stressig dag

Avkoppling för mig är att inte ha något inbokat, ingenting jag måste göra. Utan jag ska bara kunna vara, ta dagen som den kommer och relaxa.
Och detta hade jag stora förhoppningar på för denna dag. Men ack så fel jag hade, dagen blev ett enda stort stress- och orosmoment.
Jag segade på morgonen, tittade lite på SATC, duschade länge osv.. det började alltså som jag hoppats. Men sen fick jag för mig att jag skulle gå och sola (hej, nyårsafton är om tre dagar!), och skulle då i all hast fixa skjuts till kyrkan. Dum som jag var trodde jag att det var löst utan att fått ett riktigt besked. Tyvärr funkar det inte så i den här världen. Så vid tio över fyra får jag, efter att ha väntat i en halvtimme, tillslut ett ledigt solarie och i samma veva ringer Hanna och upplyser mig om att jag inte kan åka med dem. YES, är min första tanke.

Springer iaf in och slänger mig i solariesängen, och det brukar alltid annars vara en viloplats för mig men icke, idag låg jag på helspänn med hjärtat i ena kinden och pulsen rusade i hundraåttio. När jag blir såhär stressad brukar jag även ha en tendens att bli jävligt otrevlig, så förlåt och FÖRLÅT lilla tant som ev. fick ganska bitska svar vid vårat smalltalk angående huruvida gymmet blivit så "trevligt" inrett.

Insåg tillslut att min cykel stod på stan, så det blev min räddning. Jag hann därför cykla hem till mamma, äta en Sharon-frukt (ätit två fjuttiga mackor på hela dagen!) och sen rusa vidare till kyrkan där man skulle infinna sig vid 17.30. Baaah, jag får ont i magen av all stress.
Konserten blev iaf helt underbar, och jag satt och mös med Kattis hela kvällen då vi inte sjöng. Bästa flickan i världen den tjejen!

För att sammanfatta dagens matintag så kan jag helt kort säga att min mage grät efter food när vi kom ut. Var sugen på pizza men ändrade mig i all hast och valde att äta fullkornsbröd med brie och ruccola på. Mums!

Skulle ha varit hos Kattis med Hanna & Linnea nu, men hade bestämt med mamma att vi skulle färga mitt hår idag, så blir nog inget med det tyvärr :(
Lång uppsats om en ganska kort dag, då jag faktiskt inte vaknade förrens vid halv ett. Men behövde skriva av mig lite. Taha :)

Imorgon shopping, oooh me likey!

Dra ett streck..

..över den här dagen, eller iaf de sista drinkarna igår. Jag mår som jag förtjänar, I really do. Men det hjälper inte att tänka på när mitt huvud dunkar så jag håller på att tappa huvudet i knät! Oh, please God, låt mig aldrig mer dricka!

Tack , till Mathias, du fick mig att må bra igen!

Philip, snälla bli lite äldre nu lite snabbt, vi skulle ha det fint. Haha . (ironi)

Malin, nyår tar vi det lite lugnare med alkon va? ;P

Mystiske killen, vilka ögon säger jag bara !

Hade jag skrivit när jag kom hem igår vid cirkus halv fyra hade jag nog inte skrivit ett ord rätt, vilket iofs hade kunnat vara ganska underhållande, men jag känner att den sömn jag fick inatt var välbehövlig.
Tänker inte gå in på några detaljer ifrån igår, har för första gången i mitt liv riktig bakisångest.

Minns iaf att jag ringde mamma nån gång mitt i fyllan, när det var som värst. Minns även att hon skrattade gott åt mig och sa nåt i stil med "Lilla gumman, antingen så går du hem elr så nyktrar du till och har kul" och sen kom något "du får skylla dig själv när du dricker.." men då stängde jag av öronen och låtsades som att min telefon inte riktigt kunde uppfatta hennes ord.

Ska och shoppa nu, helst långt bort härifrån. Måste hitta en nyårsklänning, måste! Ikväll är det genrep inför jul-och nyårskonserterna.

Soo long!

Christmas Eve

God jul alla söta & rara !

Jag hoppas att alla min älskade vänner, och självklart övriga som läser detta, får en underbar dag med sina nära & kära. Jag uppdaterar antingen ikväll elr imorgon och berättar om allt mys jag upplevt. Kan såhär långt säga att min dag började superbra & jag hoppas att den fortsätter i samma anda.
Har inte tid att skriva nåt långt inlägg just nu, men kan upplysa er om att jag sitter i en röd mysig plyschdräkt nu!

Tänk ett snäpp längre i år, ge en extra tanke till de som har det svårt och kom ihåg den verkliga anledningen till att vi faktiskt firar jul. För julen handlar ju om mycket mer än de julklappar man får.

image58

Har lovat en viss Fridah en liten sneak-a-peek på mina inslagna julklappar, and here it goes.

Skola

Sitter i skolan, en fjuttig timme kvar.. sedan väntar friheten. Haha, nejdå vi ska bara träffas hela klassen och byta lite julklappar och fika (?), sen ska vi in till stan, bara tjejerna och mysa. Lovely!

Nu måste jag springa! Wiie, jullov snart! :D

Christmas on the run..

Hej! :)

Sista dagen i skolan imorrn, sen ett lov.. ett futtigt tvåveckors lov, men ändå ett lov då en hel del mysigt och roligt kan hända. Julafton i all sin prakt, men juldagen ska bli great den med. Och så har vi en massa härliga jul- och nyårskonserter att avklara under veckan. Plus lite julshopping med de bästa lite här och var i landet. Och så the grande finalé, nyårsafton! Och jag kan inte beskriva med ord hur pepp jag är i år, mitt hår är på plats och jag har snart nått mitt mål. Fattas bara en magnifik stass på det här så är kvällen kirrad.

Imorrnkväll blir det att gå ut och äta med mina lovely girls och så Katta-gänget också. Aidi's står på planeringen och jag tror att det kommer bli riktigt trevligt. 10 tjejer vid ett enda långt bord, skratt & god mat, kan inte bli annat än en skön kväll.

Lördagen kommer nog spenderas mesta dels av tiden på stan i panik efter att köpa de sista julklapparna, JAG ÄR SÅ JÄVLA SLÖÖÖ! Har köpt tre av.. hrm, många ?
Har iaf inhandlat min papis present idag, när jag gav fram kortet sved det lite, efter att de 3300 kr drogs ifrån kontot för håret har jag blivit lite snål. Så när jag såg kvittot och insåg att det som låg i påsen innebar att det var minus 500 kr på mitt konto så fick jag en liten tår i ögat. Tro nu inte att detta beror på snålhet, nej nej, detta lilla "moment" beror på att dessa pengar har jag sparat enda sedan min sista lön i somras. Så.. låt mig ta ett ordentligt farväl!
Hahaha, nu var det över, let's move on!

Har sådan brutal ångest över mitt sista prov i Geografi, det är så pinsamt att mina ögon och min mun kniper ihop sig likt när man ätit en väldigt sur citron, när jag tänker på hur dåligt det gick. ALDRIG MER, säger jag bara. Hej, MVG på de kommande två proven i vår, annars jävlar!

Är förövrigt väldigt nöjd med mitt hår, har fått så himla mycket positiv respons, och jag som var orolig för vad folk skulle tycka! Haha, jag och min osäkerhet alltså.. Not so sexy. Ska bara för det publicera ännu en bild på resultatet, och JA ni kommer få höra mitt tjat om skiten i minst en vecka till, so get used to it.

Nu blir det bedtime, har sovmorgon imorrn men tänkte göra papsen glad och dammsuga innan jag åker på morgonen. Taha :)

Pusselipuss !

image57

And here it goes..

image56

Hårförlängningen är i och såhär blev resultatet. Jag kan inte sluta le, I love it!

Glöggmingel a´la Friskvårdshuset


image55
Känns inte som att årets smak hörde så mycket till saken, men jag gillar flaskornas design ;)

Ska iväg och träna ganska snart, ska möta upp Hanna vid halv sex för en timmes Body Pump. Och av en ren slump gick jag in på Friskvårdshusets hemsida och upptäcker till min stora glädje att ikväll är det glöggmingel. Låt gå för att jag hatar glögg (jag är en riktigt dålig julmänniska?), men jag älskar att mingla! :) Var även nåt special pass på body pumpen ikväll, för man var tvungen att förboka en plats. Men det var snabbt löst.

Så min kväll kommer spenderas med ett glögglas i näven och ett stort leende i ansiktet, see you there ;)

Fika & gospel

Vaknade vid tolv idag, JAG vaknade vid TOLV. Sjukt sent för att vara jag, jag brukar vara uppe allmänt ganska tidigt, inte bara för att jag vaknar, jag skulle nog kunna sova bort mitt liv jag med, utan för att jag tycker om att gå upp och ha hela dagen framför mig.

Iaf, slöade lite vid datorn ett tag och sen bestämde vi tjejer oss för att dra in till stan en sväng och mysa lite. Efter lite missförstånd hit och dit så gick jag in till stan, men hann bara en bit innan pappa hämtade upp mig och skjutsade mig in till stan. Väl inne så gick han och jag in på Telia och så köpte vi mig en ny telefon, som julklapp of course :)

Tjejerna kom och mötte upp mig och berättade att de köpte en hamster. EN HAMSTER! Varför?! var min första tanke. Men men, mina flickor är godhjärtade de. Haha.
Fikade på Nilsson efter det, riktigt fräscht har det blivit där. Dock överpriser, i klass med Coffee House, men vad gör det? När vi skulle gå dröjde Malin och jag lite och i dörren när vi ska gå ut möter jag en kille jag kollat in nån gång förut när vi fikat.. Han är påväg in och är trevlig och håller upp dörren och säger : Hej! plus ett leende på det. Tack, min dag är gjord, haha. ;)

Vi tog sen bussen ut till rödsle, satt i församlingshemmet 45 min innan övningen började. Ambitiöst or what? Okej, det gick inga senare bussar men iaf.. ;) GOSPELövningen gick bra. Vissa missförstånd här med har jag insett. Körövning tolkas tydligen av vissa som köra-bil-övning. Så jag får väl vara mer tydlig härdanefter. Haha, Jimmie :)

Kom nyss hem iaf, ska strax äta. So looong !

Aaaaj !

Alltså helvetesjävla #@?${{% skit vad ont det gör i min tå! Förstå klumpigheten när man slår i sin tå i sin egen jävla fot! Ursäkta mitt språk, men det gör vråååålont!

Var bara tvungen att gnälla lite, men nu är jag klar.

Så nu återgår jag till mina naglar, och mitt smink. So long!

Good looking !

                                             image54

Älskade henne då, och älskar henne nu som hon var DÅ. Hon var mitt ideal, men hon blev illegal. (hahahahaha)

Jul+mat = ?

                                  image53
     Var är de jävla kroppkakorna ?

Har inte förstått "the thing" med julbord. Ett bord fullt av julmat, mat som bara är en salig blandning av allt det man äter resten av året. Och det skulle man vilja stoppa i sig i en enda röra? Njaaa, vet inte om det där är något för mig.

Dock, och ett stort DOCK, så fullkomligen älskar jag de små gula kroppkakorna. De är ju så otroligt goda och ja, små och söta. Sånt gillar jag. Fast det finns ju saker man skulle kunna ändra där med, varför proppa det goda skalet fullt med äckliga fläskbitar? Uuuäh!

Min poäng med detta inlägget är att imorrn ska jag på julbord på Öland, min kära släkt & jag ska dit och tanken är väl att vi ska komma hem välfyllda och lite sådär lagom rosiga om kinderna av all mat.
Någon annan än jag som ser den bristande tjusningen i detta? Jaja, hoppas övriga familjen äter ÅT mig, så det inte märks hur jag petar i mig två kroppkakor och en köttbulle.

Nog snackat om ingenting. Julbord sucks, elr det får vara min uppfattning for now. Kanske ändrar mig efter imorgon?

Dietsnack?

                            image52

Fick nån fix idé igår att jag skulle gå ner 7 kilo tills nyår. Varför? Jadu, kanske bara för att. Gillar att ha mål, och gillar att mål.
Så iaf, dieten går ut på att äta ägg, grapefruit, dricka te och äta en massa grönsallad. Och INGET annat, i två veckor. Och genom detta ska jag nå mitt mål. Haha, skrattretande att jag ens tänker tanken. Men kul att testa, jag kan ju faktiskt agera försökskanin och sedan kunna berätta för andra om det fungerade.
Dock ska jag leva på 800 kcal per dag.. och ja, det är ganska lite. Rickard som är bodybuilder äter 1000+ kcal per PORTION.

Jaja, galet tänkande ifrån min sida, men vafan det här ska gå. Jag känner ingen hunger än så länge iaf och jag gillar ägg så.. :)

Nej, nu ska jag lägga mig. Går ju de där 6-7 km till&från skolan nuförtiden, så måste ju gå upp lite tidigare. Trots sovmorgon till elva imorrn . Sweet!

Bokat tid för..

Hårförlängningen är nu bokad. Nästa tisdag blev det och det känns super. Min första gång och allt, så är lite nervös. Men även barnsligt sprallig och glad, WIIEHOO jag ska få långt blont & lockigt hår! Haha, iaf, att det kostar 3500 kr är bara en mindre bagatell som jag ännu inte lyckats nämna för min kära papi. Oops..

Lägger in en bild på mig med min nuvarande längd på kalufsen, så får ni se det nya resultatet nästa vecka.

image51


xOxO

Radio Julie




Haha, ja är i skolan och har media. Vi håller på och lär oss om ljud och ska producera vårat eget radioprogram där vår grupp bestående av Malin, Lucy and me myself ska göra ett reportage om julen och hysterin kring den.

Det går faktiskt bra, mkt flams, men även en hel del seriöst arbete idag. Jag intervjuade nyss Linn, och det blev bra. Haha, ska bli kul att klippa ihop det här sen.
Funderar på att skapa en egen radio kanal, kanske med namnet Radio Julie. Vad tycker ni om det? Det nya Mix Megapol månne? Elr kanske inte, tar ett bra tag att vänja sig vid sin röst. (IRONI på det hela)

Ska återgå till arbetet nu, elr snarare återgå till att läsa modebloggar. Haha!

Out and about

Julklappar..

Jo, jag tackar jag. Julklappar är något jag tycker är lika krångligt varje år. Men också så himla mysigt! :)
Att hitta den perfekta julklappen till alla är mitt mål inför varje jul, vilket alltid följer med olika resultat. Men i år har jag bestämt mig för att verkligen tänka efter, liksom redan innan jag står där i affären och håller i två saker, den ena mer opraktisk än den andra.

Alltså att lägga lite extra tid BAKOM julklappen kan ju både spara tid och pengar med andra ord. Eller ruinera mitt konto.. men det gör ingenting. Jag tycker om att se folks reaktion på något riktigt fint som kanske även kostade en mindre förmögenhet. Det är det värt!

Så dagen kommer ägnas åt funderingar och planering.

Nu vet ni vad jag befinner mig idag, i min säng med ett block och en penna!

image50

För övrigt så ska alla mina julklappar slås in i lila presentpapper, liksom för att visa vem det är ifrån.

Purple

        image48image49
  Ser inte mkt ut för världen, men när jag lagt min touch på det hela, blev det fint

Vaknade runt tio imorse och kände att nu jävlar, nu ska jag ut och springa. Så sagt och gjort, jag drog på mig mina äckliga löparskor och drog ut i skogen. Det var fruktansvärt skönt... när jag kom hem. Haha, konditionen hade iaf inte försvunnit helt ;)
Duschade efter det och har tills nu pillat med inredningen i mitt rum. Har svarta möbler i mitt rum, svart säng, svart garderob (visserligen med vitt tyg på) och en svartbetsad bokhylla. Hade till detta lite gammeldags engelsk stil med rött och lite vit&blå randigt. Det gillade jag. Ett tag. Men nu har jag en lila period, så har köpt nya lila gardiner, ett svart överkast (hade ett rött innan så..), en massa lila ljus och en lila mysig filt. Plus lite söta julprydnadssaker i lila. Två konstiga pyramidgranar i ljus- &mörklila, haha. Någon som vet vad jag snackar om? Ikeas underbara design.. not. Och lila bollar som jag tänkte göra nåt kul med i mitt stora fönster.

Tog nån timme att få det klart, och är nöjd. Var tvungen att bädda rent och lite annat kraffs, men nu är det mesta iordning. Känns härligt, purple is so me!

Layout förändring

Fridah har varit så otroligt gullig och gjort en ny layout åt mig. Eller ja, en egen layout snarare. Tack och tack, sötnos! :) I like it!

Hade en bra dag igår, trots en massa tjaffs och en hel del knas. Men på det stora hela blev det mysigt. Malin, jag & Hanna var hemma hos papi och vi satt och skrattade, åt godis och ja.. busade, haha. Lucy var på annat håll, och jag hoppas att hon hade det bra.

Hoppas ni gillar layouten lika mkt som jag ;)

Så mkt irritation

Jag känner att jag har en hel del som behöver komma ut, men jag bara orkar inte ta det med personen i fråga. Orkar inte tjaffsa, och sedan få krypa för denne för att den ska bli glad igen.

Förövrigt har jag aldrig varit så opepp i hela mitt liv, men som tur är har jag en skön Malin som fixar saken med att dela en flaska med mig. Tack på förhand för en kommande kul(?) kväll.

Usch, jag vill bara skriva av mig, men det funkar inte. För mkt folk som läser vad jag skriver för att det ska funka. Men var inte det tanken med att skaffa en blogg? Jomen visst, men man får aldrig ha en egen åsikt. Är så trött på allt!

Funderar på att bli som Hibbs, den tjejen säger minsann alltid vad hon tycker och tänker. Kanske därför det är så kul att läsa vad hon skriver? :)

Hur eller hur, var bara tvungen att pränta ner något skit, ta kontroll över sina tankar heter det va? Oh, I'm tryin'!

Snart jul, 16 dagar på mig att nå målet. Haha, ser ljust ut?

Yadayada

Malin Alexandra Jansson

            image42
Malin, tillsammans kommer vi göra Sthlms gator farliga! :)

Malin, min underbara lilla negerlover. Minns hur vi lekte när vi var små, minns hur vi skrattade, minns dina fräknar och ditt skratt. Sen kom vi ifrån varann ett tag, tyckte nog inte alltid om varann även om vi inte sa det rakt ut. Men så i ettan på gymnasiet, vi hamnade i samma klass, i samma gäng. Under det gångna året har vi kommit varann nära, jag har börjat känna att du är en av dem som jag tycker allra mest om.

Vi har planer du och jag, vi vill båda härifrån. Vill till något större, vill kunna utvecklas och inte vara så instängda som man är i den här staden. Vi vill det båda två och vi planerar att flytta efter trean. Om det så bara blir du och jag så tror jag att det kommer funka bra, vi har stark vilja båda två. Det skulle vara så sjukt underbart att slippa ifrån den här staden, det känns som att jag kvävs. Och jag vet att du känner likadant, i dubbel bemärkelse (läs astma, haha :) ).

Det jag vill komma fram till är att vi hade varann, och tappade varann, men hittade sedan tillbaka till något som vi idag byggt upp till en stark vänskap. Och nog för att du har förändrats, vuxit både som person och nog är du några centimeter längre, om än bara några. Men du är innerst inne samma gamla Malin, min barndomsvän, med alla de där fräknarna och det höga busiga skrattet.

Sitter och lyssnar på Fallen Angel, just för att visa hur mkt jag tycker om dig och för att visa hur mkt jag vill att du & jag ska komma härifrån. Tillsammans.

Julia


Klagomål - JAG UPPDATERAR!


              image41                  Lucy, Hanna & jag. Älskade Malin som tog bilden. Älskar er alla tre!

Haha, ja jag har fått en hel del klagomål på sista tiden om min helt klart usla uppdatering. Förlåt & förlåt, jag ska ta tag i mitt liv . ;)

Skämt o sido, jag har varit ganska busy lately. En massa träning, plus en del plugg och mina vänner och familj har blivit satta i första rummet. Inser allt oftare hur mkt mina älskade tjejer betyder för mig. Både natt som dag (ex. inatt hemma i min säng med Lucy, underbara flicka!) Och som igårkväll när vi satt och åt på Cecil, mina vanliga tjejer och så Tilda, vilka människor! Vilka otroligt underbara människor. Trivs så bra med er, ni gör min dag! Eller nej.. ni gör alla mina dagar!
Och så den bästa familjen i världen på det. Ni förstår kanske varför jag inte har tid att blogga? (Jag försöker inte alls försvara mig? ;)

Hursom, på sista tiden har jag tränat i princip varje dag och det känns superskönt. Back on track så att säga, kanske tack vare min o Eriks deal ? Haha. Får se om det bestämda resultatet uppnås ;)

Festade förra helgen, och likaså den här helgen blev det festligheter. Herregud, snart blir jag väl som Pierre! :O
Haha, nejdå so far so good. Blir nog dock nästa helg med, för då vankas det pundarfylla! (obs, endast vissa som förstår detta!)  Men det tackar vi väl inte nej till, elr hur Lucy? ;)
Får festa fram tills jul nu, peppa inför juldagen & nyår, men sen blir det stopp för mig! Vill väl inte se ut som ett vrak när jag är 20.

Det här pratar jag om i tid och otid.. jag fyller tamejfan 18 ÅR DEN 22:E JANUARI! Så.. nu har jag skrivit det också. Taha, det här känns faktiskt tro det eller ej, både speciellt och roligt. Och detta ska firas, tro mig. Jag ska leka prinsessa den dagen, ( det har min mamma sagt att jag är.. lalalala ;P) nej men hursom, så tror jag att jag & Malin Andersson ska ha en brakfest då hon fyller bara två dagar innan mig.

Som vanligt när jag inte skrivit på länge så slutar det med att jag skriver en halv roman för att få med allt jag gjort & tänkt under den tiden som uteblivit. Men vafan, den som känner att de har en kväll tillövers kan ju sätta sig ner och läsa allt det här.

Nog med jadajada, nu ska jag återgå till mina naglar. Skriver kanske senare.
Pusshaj

RSS 2.0