spread your wings

dåligt med uppdatering, i know.

men min tid har gått åt till att äta det här..


och shoppa det här..

Undies, H&M. Bastoppar, H&M. Jeans, Bikbok. Väst med nitar och ?, Gina tricot. Bronze puder, Make Up Store.
Vintage väska, Dior. (Gaaash, kap på den!) Plus nya pearls och två hårband, även kallat pannband, mahaha.

julen har varit super, min ekonomi gick upp för en stund, men har minskat igen. jag har fått vackra saker att klä mig i och att göra saker med. smycken, skor, kläder, presentkort, inredning, pengar, väska till datorn och en massa annat. men framför allt det som stavas.. k ä r l e k. Tack familj, vänner och min älskade.


Perfect ass

Nu har jag städat och tittat på Systrar i jeans 2, alltid kul att se skådespelare i olika sammanhang. Som Blake Lively ifrån Gossip girl. Här spelar hon istället Bridget, men trots att det är en annan roll än den vi brukar se henne i så lyser hennes personlighet igenom. Hon verkar härlig :)

Ska sticka ner en sväng till gymmet nu, är inte superpepp men lika bra att få det gjort. Sen bär det av hem till mami för julmys hela kvällen. Längtar efter lugn.


I'm gonna go get that perfect ass ;) maha.



Puss!

Julstress

Oh my, nu märks det att det är julafton imorgon, inte för att jag har någon julkänsla direkt, men hetsen är igång. Idag blir det att städa här hemma i lägenheten, dra en repa eller två på stan med mamsen, hinna med en sväng till gymmet, sola och sen ikväll kör vi lilla julafton, då vi inte hinner med alla vi ska till på bara en dag. Så mamma och de fick offra sig.

De ringde dessutom nyss ifrån jobbet och undrade om jag vill jobba, men ärligt talat så hinner jag inte det idag. Vill få det lite julfint här hemma och hinna med allt annat också.

Var ute nyss med bäbisen, och jag blev lurad av att solen lyste, det var riktigt apkallt! Hoppas det är så imorgon med.  Björne har förövrigt krånglat sig in under soffan, förstår inte hur han lyckas komma in men han är ju rätt petite. Knashund :)

Nu, en snabb frukost. Sen dammsugaren!

Puss!

Grrr !



Jak and Jil

Broken strings


Onsdag

Nu blev det massa pics, men hinner inte skriva så mycket. Är nästan klar med allt till den fotografiska bilden. Ska bara fixa en bild till ikväll, så fixar jag resten imorgon på sista lektionen. Typiskt mig att alltid vara ute så sent med allt. Kanske beror på vissa omständigheter också.. men känner inte att jag har ro att ta det lugnt och släppa allt. Betyg, betyg, betyg!

Ska sammanställa enkäterna till median ikväll också, annars blir det rätt lugnt. Lite religionsplugg bara. Sedan blir det mat, mat, mat och städa. Tråkigt, men gör man det tillsammans blir det rätt mysigt och så går det fort.

Kom nyss hem ifrån en fika med Malin. Var så himla mysigt, med massa ljus, julmusik och kaffe med pepparkaka. Precis vad vi behövde, och det var så skönt att prata av sig och bara lyssna. Inga förväntningar och så blir det så skönt och avkopplande. Sweet.

Ska nog gå och bädda rent i sängen nu, överraska min älskling lite :)



Puss!

Tredjeadvents mys

Glömde slänga in bilderna jag tog i söndags när vi var hos mamma och åt avdentsmiddag, så gör det nu.


Mamma hade juldukat.


Haha söndagstrött älskling, väldigt into his food. That's my man ;)


Gillar mammas ljusstake.


Efterrätten var tillägnad moí, sharonfrukt, hallon och clementin med glass.

Gullet och jag


Min lilla plutt



Björne smälter in i pälsen ;)


Blondinbella skämmer ut sig!

Okej, någon som missat att Blondinbella fått ett eget tv-program? Well, program och program, det varade i tre minuter och ska sändas varje vardagskväll.

Jag har ingenting att säga om detta. Förutom att jag skämms. Hur kan man skämma ut sig så mycket på tre fjuttiga minuter? Otroligt.
Blondinbella.se är nu borttaget ifrån min lista över favoriter. Just for your information.


Späckad

Säger bara en sak: späckad vecka.
Är jag inte här så sitter jag klistrad vid olika arbeten. So to speak.


No!

Ambitiös, in mys ass! Vaknar och mår lika illa som jag gjort föregående dagar den här veckan. Tänker att det nog går över, går upp och illamåendet  bara sköljer över mig. Blir både arg och panikslagen, har ju dagen fullspäckad med viktiga prov! Ringer mamma, gråter och kvider, ber om råd. Gör likadant med Marcus. Ja, för de som inte vet, så har jag spypanik. Kan inte tänka mig något värre, och känns som att jag vill dö varje gång jag mår illa.

Bestämmer mig för att försöka gå iaf, efter många om och men. Kommer nästan hela vägen fram och sen.... ja, ni förstår nog. Så vaknade för någon timme sen efter att ha slocknat i sängen så fort jag tagit mig hem. Fucking great day!

Ätit a-fil nu iaf.. magen känns lite lugnare, men illamåendet ligger kvar och moler i magen.

Tröstar mig själv med att leta inspiration till min balklänning. En bild börjar ta form i mitt huvud, och färgen blir nog klarröd. Tack och lov att jag har min pappas flickvän som är sömmerska. Lättare att förklara mina konstiga idéer för någon jag känner :)

Nu ska jag återgå till att vila och drömma mig bort till något bättre place där inte magsjuka existerar.

Puss!

Give me a break

Imorgon blir det att gå upp extra tidigt, har Cambridge- proven hela dagen. Börjar åtta och håller på till halv fyra. Tack för det! Men är tack och lov trött nu, så förhoppningsvis kan jag få en god natts sömn innan persen sätter in.
Ibland önskar man bort sin ambitiösa sida. This is one of those times.

Nu, nana. Puss!


There is no "too ambitiouse". Not according to these ladies.

crucifix


jag gillar bilden.

Think twice

En blogg som bara handlar om samma saker jämt, anser jag inte vara en bra blogg. Därför vill jag bara uppmärksamma er om något som inte har ett dugg med mig att göra..

http://mikaelakarlsson.spaces.live.com

Mamma, fru, dotter.. nyligen bortgången. Kvinnan skrev blogg under sina cellgiftsbehandlingar, morfindoser för att stilla smärtan och vardagliga saker som vilken mat de skulle äta till kvällsmat. En dag så tog det slut. Inga fler inlägg. Och så plötsligt ett inlägg, men inte skrivet av Mikkan, nej skrivet av en anhörig. Någons fru, någons mamma, någons dotter, hade dött. Det gjorde ont att läsa det, och utan att känna kvinnan tårades mina ögon och Marcus fick torka mina tårar.

Råkade gå in på Vimmelmammans blogg (som även hon kämpar emot cancern), och det var därifrån jag klickade mig in till Mikkans blogg.

Ville mest skriva detta för att uppmärksamma hur lyckligt lottade många av oss är. Keep that in mind.

Jag hoppas att Mikkan är uppe bland alla änglar, alla som kämpat och nu har fått frid.

cold inside

Nu har jag ätit kycklingtacos. Still feeling sick. Fuck.

Lindsay goes hot!



Harper's Baazar (Us)

Topshop



För de som gillade kedjorna runt halsen, som varit trendigt nu under hösten. Håll utkik efter Topshops vårkollektion. Nu sitter kedjorna istället på skorna.

Bild: Sofis snapshots

Velvet






Leos and candles



Tände lite ljus nu när jag slog mig ner i soffan, blir genast lite lättare och mysigare att spendera sina lediga timmar på dygnet med att plugga. Alla lägger märke till vår fina strykbräda i bakgrunden? Yesyes ;)


Hot spotted 

ÅH HELVETE!

...vilken träningsvärk! Var ju med Marcus och tränade igår. Aldrig. Mer.

Gymmet var ju förövrigt klockrent. Funderade på om det byggdes under stenåldern? De få kvadratmetrarna var iaf fyllda av sex svettiga människor. Trevligt. Jag tror att jag återgår till mitt "dyra" gym.

Tisdag

Jag trodde att dagen skulle bli kort, men well it didn't. Nu är jag äntligen hemma igen, har mått illa hela dagen. Usch hatar att må så. Nu blir det iaf plugg, skulle lätt kunna bli begravd under mina böcker. Så skulle jag dö nu och familjen min inte har råd med kista, så funkar böckerna bra för mig.

Ska laga mat med min honey sen iaf, kycklingwrap it is. Lucia, jag känner ända hit hur sugen du blev! ;)

Nu, clementiner och plugg!



Puss!

Monday

Nu är jag äntligen hemma och awake! Dagen började med att en trött Julia släpade sig till skolan, efter att ha sovit knappt fem timmar. La mig vid tolv, men låg och rullade runt, ni vet sådär som man gör när man inte kan somna och inte hittar den perfekta sovställningen.

Sen blev det skolan några timmar, en fika med Hanna och sen stack jag hem och sov några välbehövliga timmar. Strax innan fem stack vi till veterinären och Björne Bus fick sin andra valpspruta. Gik galant med lite mutor ;)
Vi stack hem och jag lagade mat, ja gissa vad? Lax och sallad för mig. Jag är totalt insnöad! Men fisk är ju nyttigt så..

Nu bestämde vi oss faktiskt för att dra till gymmet tillsammans, himla bra att kunna göra två saker på en gång. Träna och spendera tid med honey. Ska springa och byta om nu!



                                                                                                                                              Julie

Lördag

Galet dålig uppdatering idag, men har varit iväg till Kalmar precis hela dagen! Åkte ned med pappa och Marcus imorse för att julhandla lite. Mötte upp Lotta och lämnade pappa med henne, så Marcus och jag spenderade väl mest tid han och jag, men det var mysigt. Sen åkte vi hem till Lotta i Ljungbyholm för en middag, som var himla god och trevligt sällskap.

Har haft en bra dag, men har mått sådär. Vaknade med ont i magen och huvudet, och har haft det liggande latent hela dagen. Men nu verkar det ha börjat avta. tiden!
Lämnade Björne hos mami imorse, så när vi kom hem svängde vi förbi och hämtade upp vår lille prins. Passade även på att slå in  våra första julklappar med nyinköpt papper och fina band. Lite julkänsla har jag allt :)

Imorgon ska jag bara sova ut och ha det skönt. Tyvärr får det nog bli lite plugg också, men det tar vi i andra hand. Funderar skarpt på att lägga mig nu, Marcus och Björne somnade nyss på sängen, så det ser väldigt inbjudande ut att gå och lägga sig intill. Ja, så får det bli!



Puss hallon!

Fredag

Nu kan jag äntligen pusta ut! Haft två engelska prov, varav det ena var för Cambridge kursen och det andra Engelska C. God damn, det muntliga för kvinnan ifrån Cambridge fick mig att våndas och hela Malins hals var helt rödflammig. Förstå att vi var nervösa. Men jag hoppas att det gick bra, svårt att säga då hon som lyssnade bara satt och hummade och nickade lite då och då. Jag hade velat ha lite hejarop och uppmuntrande ord. Men nej, helt stiff.

Har idag annars bara tagit det lugnt, myst med min lilla plutt och varit och solat. Skönt och välbehövligt för mitt stressade huvud.

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och äta lite mat och så.


Gammal bild ifrån i somras, midsommarafton på Öland. Mitt hår är så långt! Åh, saknar det.

Puss


Mamimys



Min älskade mami svängde förbi efter att vi ätit (blev lax och grönsaker för mig ikväll igen, haha). Hon snodde med sig mig och så stack vi och köpte gardiner och lite annat. Och nu är det så himla fint härinne. Lägenheten känns så mysig nu. Tjejer, snart får det bli middag här!

Nu ska jag äta lite mörk choklad och tvinga Marcus att se en skräckis. Kanske plugga lite i form av att prata engelska, inför Cambridge provet imorgon. Sjukt nervös är jag..

Puss!


Oh my!

Nu har jag plockat av lite, dammsugit och svabbat av golvet. Jag.Är.Död.

Nu är det bara disken kvar, sen ska jag lägga mig som en klubbad säl i soffan och kolla på tv. Gaaah, jag är så duktig! Märker han ingenting när han kommer hem är HAN död.

Nu,
julmusik och disk. Puss!

Clean

Nu är det såhär att jag ska överrraska mannen min med att ha städat när han kommer hem, men jag kan bara inte ta tummen ur och sätta igång. Så det här inlägget är endast en ursäkt till att inte börja...

Okejdå, han kanske masserar mig ikväll med om jag städar. Kanske...ska... hämta..damm...sugaren.. nu?

Jag lovar inget, aldrig.

Någon har kameran hemma igen... tralala


no words needed.

Dagens

           

Jeansskjorta ?, kjol ifrån Gina tricot, strumpbyxor coh linne ifrån MQ.
(JA, min tutte ser mosad ut. Men den mår bra av det xD, mahaha)

Den här blev det..

Nyårsklänningen eller ev. julklänningen är kirrad. En beställning är iaf gjord, så hoppas på att få den den här eller nästa vecka. Klänningen är ifrån Stylebystars, och priset ligger på 399:- Galet billigt för en nyårsklänning. Quite a catch ;)


Älsklings Björne






Godmorgon!

Tisdag morgon och jag sitter nu påklädd och har just ätit en skål med a-fil och egenkomponerad müsli. Really yummie ;) Ska till skolan snart, börjar vid halv elva och ska bara sminka mig först. Är rätt seg idag, har en sådan där orosklump i magen. Antagligen för allt plugg som behöver göras..

Ska iaf jobba i eftermiddag, och det är ju alltid trevligt. Dock har jag kommit fram till att det nog inte blir så mycket mer av det nu innan jul. Jag måste börja sätta mig själv och skolan först.
Har förresten börjat äta enligt LCHF- dieten (lowcarbhighfat), den är så himla omtalad och när jag läste om den så lät det som att den skulle passa mig. Massa grönsaker, kött och allt nyttigt fett. Bara dra bort alla carbsen och sockret, and it's on! Fast.. lussebullar och pepparkakor innehåller väl inte så mycket socker va..? xD

Funderar på att bestämma mig för att ta tag i allt plugg ikväll när jag kommer hem efter jobbet. Lika bra att ha det överstökat liksom. Får se om energin tryter när jag kommer hem, annars blir det jag som sätter mig med böckerna resten av kvällen.


Nej, nu måste jag gå och sminka mig annars blir jag sen. Puss!



Nyårsstassen

Okej, ärligt, hur många har redan införskaffat sin nyårsblåsa? Well, I haven't och nu känns det som att jag är väldigt sent ute. Letar och letar efter den perfekta klänningen, men hittar ingen som har allt. Men så insåg jag att "varför ska man ha just klänning på nyårsafton?". Så nu har jag bestämt mig, i år blir det tvådelat.


Guldfärgad korsett, Asos


Svart tyllkjol, Asos

This is it!
Bara ett litet tips för de som ännu inte hittat den perfekta lbd:n.

Nu, ska vi laga mat! Puss

Måndag

Okej, lite sent att skriva godmorgon kanske, men det känns nästan som att det vore morgon för mig. Sitter i pyjamasshortsen ifrån Paul Frank, en av Marcus stora t-shirtar, med håret i en toffs på huvudet. Oh lord, mitt huvud spränger.

Haft en riktigt lugn dag, legat i soffan och tittat på tv alternativt sovit, med lilla plutten på min mage. Mysigt. Pluggat en hel del också, fast inte så mycket som jag borde. Usch, får panikattack av allt jävla plugg. Man funderar ju på när lärarna ska förstå att våra resultat blir sämre om allt kommer på en gång. Almanackan är helt tjock. Hade inte riktigt behövt det här också just nu.. Men, nu ska vi tänka positivt!

Vi ska iaf åka en sväng till Möbelcenter nu när Marcus kommer hem, måste handla lampor och lite annat så vi blir klara med lägenheten snart. Känns mer och mer som ett hem faktiskt :) Ska laga mat sen när vi kommer hem, blir lövbiff med bearnaisesås och grönsaker. Börjar bli riktigt hungrig nu.

Ni skulle se Björne nu, han ligger och äter på röret till dammsugaren. haha. Tur att han inte är könsmogen än alltså ;)

Nu, clothes on! Puss


Slänger in lördagens jobboutfit.
Skinnkjol, transparent blus, strumpbyxor med synlig sömm baktill.

RSS 2.0