A day off !

image40
Jag, Lucy & Malun innan avresa till Kalmar. <3


Idag hade vi kompledigt ifrån i lördags, vilket gjorde att vi tjejer blev sugna på en tripp till Kalmar. Sagt och gjort, vid nio satt vi på bussen. Var framme runt halv elva och spenderade timmarna i affärer och skrattandes på en pizzeria. Låter kanske inte så classy, men alla var sugna på pizza idag. (Lägg märke till att jag orkade en hel barnpizza!)

Dagen var iaf härlig, precis som alla andra dagar med de bästa. Och den fortsatte lika bra när jag kom hem, vilket bara blev en snabbis, då jag nästan direkt drog iväg till gymmet. Blev ett pass BodyPump med Hanna och efter det lite träning i gymmet, haha. "Träning".
Jaja, nog om det. Hanna och jag bestämde oss för att gå hem, & ja det är en bit till Saltvik. Skulle följa med henne hem till Malin för att låna lite kläder av Malins kära syster Jessica, puss på henne för det! Påvägen cyklade Lennie ifatt oss och vi tog sälle. Fryskallt var det! :S

Hemma hos Malin var det varmt & skönt och vi pratade en massa om Jessicas kommande bebis och allt möjligt för den delen. Det var mysigt :) Mina bästa på samma ställe + en go tjeja till. Och en Lennie, haha. ;)
Som förvörigt frågade Malin om jag varit lesbisk?! Hahaha, det var det roligaste jag hört! Jag som är galen i boys, taha.

Papi hämtade mig sen, orkade inte gå hem också. Var skakis i benen av alla benböj på träningen, haha. Skönt att ha en pappa som alltid är snäll och hämtar och alltid finns där för mig. <3

Nu ska jag sussa, duschade nyss och sa natti till mina sötnosar. Är dötrött, så puss haj!


Weekend

image39
Mia Phung & jag bredvid fotouställningen


Har haft en väldigt bra helg so far, mkt mys med flickorna och även en del mys med familjen.
Och ja, jag vet, jag har inte skrivit på typ en vecka. Men jag har ingen lust att berätta vad jag gjort i veckan, vill leva i nuett och då skriver jag om helgen istället. :)

Igår var det Öppet Hus på Oscars, vår del av gruppen hade vårat pass mellan 9.20-12.00. Vår uppgift var att stå vid fotoutsällningen och agera väldigt vetande gällande våran linje och vår tanke bakom utställningen.
Jag skrev x-antal presentationer till bilderna, men blev tillslut ganska nöjd. Och det var även Stefan, blev glad av hans beröm. Att skriva är ju ändå min grej, så att misslyckas hade varit tråkigt.

Tidningarna kom och jag som gillar att prata tog till orda när Oskarshamns Tidningen skulle intervjua oss. Var intressant att höra vad de frågade osv, det är ju det där jag ska hålla på med sen! Måste samla på mig inspiration och vetande i ämnet.

Efter allt det där gick vi in till stan, och vid det här laget hade även Matilda joinat oss. Det blev en fika på Coffee House, med en hel del skratt och blickar hit & dit, (Lucy, min böna ; ) men även seriöst snack som gjorde oss all lite deppiga. Får gå till Shalom och ge en stöttande hand till honom, tjejer!
Sen blev det en promenix hem för mig, och jag spenderade ett par timmar framför datorn och med att göra mig iordning.
Runt åtta skulle vi mötas vid Cecil, och även då blev det en promenix in för mig (ingen snäll papi hemma som kunde skjutsa).
Vi satte oss, beställde, skrattade, åt, skrattade lite till. Malin och jag hade väldigt kul påvägen till toan, på toan och påväegn ifrån toan. Ge mig! :D Sammanfattningsvis så har jag nog inte skrattat så mkt på länge, (utan alkoholhaltigadrycker i blodomloppet vill säga) och kvällen var super. Enda som var riktigt be, var att Lucy fattades. Och det gör mig arghhh! Men älskar henne iaf.

Vi drog hem till mig efter detta och tittade på en riktigt kass skräckis, ifrån 80-talet ? :S Jaja, efter det blev det Råttatouille. Kanske stavade rätt ? Taha. Hann inte se så mkt innan de blev hämtade, men ska se klart den idag tänkte jag.
En lång natt var det igår iaf, väldigt lång..

Idag vaknade jag vid ett, eller iaf tillslut. Har nyss ätit frukost och har duschat. Körövning vid kvart över fyra, annars inget annat inbokat. Trivsel med alla sköna människor då!

Nu ska jag torka håret & sminka mig.
Puss

Fars dag

image38
Klart att min pappa är den bästa.


Idag är det Fars dag, och detta firades hos farmor och farfar. Det var supermysigt att träffa alla jag tycker om och vi åt god mat och hade det allmänt trevligt. Love my family!

Efter detta körde pappa hem mig igen, till mami. Så fixade jag håret och gjorde mig iordning för konserten.
Genrepet började vid halv fyra då vi skulle vara på plats, och sedan var konserten vid kl. 18.00.

Konserten gick super, och alla som var där såg allmänt glada och nöjda ut efteråt. Alla jag kände kom och sa hur bra vi var, halva släkten ringde mig nu under kvällen och berömde. Sånt är sweet :)

Väl hemma tog jag en promenix med mami och vovven och vi pratade lite allt möjligt, som vanligt. När vi kom hem åt vi lite kvällsmackor och drack diverse varma drycker, haha.
Har suttit vid tvn och datorn sen dess och nu börjar klockan bli mkt.. Men är inte trött, och kan inte sluta tänka.

Varför ska kärlek vara så satans svårt? Är man inte den som sårar så är man den som blir sårad. Och ärligt talat, är inte det lite som att välja mellan pest eller kolera?
Ge mig svar, ge mig något som gör min tillvaro lite enklare.

Julia

Kulturnatt & snönatt

Igår var det Kulturnatten, en ganska mysig temanatt med invigning av Oskarshamn i ljus osv. Mkt uppträdande och mkt folk på stan, vilket brukar resultera i en skön stämning. Gårdagen var dock lite av ett undantag, det var pissväder! Regn blandat med orkanvindar (viss överdrift) och så snö på detta. Underbart..not.

Åkte in sent iaf, ville inte missa SAS-konserten som var vid elva. Men iochmed att vi är erfarna av dessa konserter så visst vi att man är tvungen att börja köa en timme innan. Så vi ställde oss där vid ca. tio och redan då var kön lång. För att ge er ett hum om hur populärt det här är, så kan jag säga att det var mkt folk som inte ens fick plats eller fick komma in, trots att Forum är ganska stort.

Nog snackat om onödig skit.. första snön inatt då, iaf som jag sett när den singlar ner. Lite julkänsla, mkt kyla.

Jag är så himla besviken och ledsen, jag anstränger mig av hela mitt hjärta för att leva upp till det hon vill. Men inget är bra nog, och att visa att jag blev besviken var tydligen totalt fel det med. :S Oh, jag blir så ledsen. Och sen viss saknad på detta också.. Jag får panik!

Egentligen borde jag inte skriva sånt här här, jag vet det.. Folk läser och får en helt skev bild av mig eller bildar en jobbig uppfattning som kan vara svår att ändra. Men jag skiter i vilket!

Julia

Sugarplum

                     image37
       Oh, babygirl, skönt att läsa dina ord! Precis vad jag behövde :)

Insikt

Dagen har varit skön, som alltid. Mina dagar blir ljusare och ljusare, trots att höstmörkret sänker sig över vår lilla stad. Brighter days are coming, som sagt :)

Fikade med Sandra, pratade länge om ditt och datt och insåg väl både det ena och det andra. Insåg främst att jag har det bra som jag har det, och insåg hur fruktansvärt töntigt det är att jag velat ha fejkbröst. Ibland blir jag inte klok på mig själv, jag har ju redan fina bröst som är mina egna! Usch och usch.

Alex, Stefan, Linn och skåningen (taha, alex även han) slog sig ner hos oss och det var trevligt. Fick höra en del om Stefans Usa-resa, och ja jag ska titta på bilderna, haha :) Blev efter det bara än mer sugen och peppad på att åka dit och kanske spendera resten av mina unga år där. Han beskrev livet där exakt som det är i alla collegefilmer man sett. Wiieho, precis vad jag önskade!

Var förövrigt ganska kul att höra att merparten av dem hade blogg och skrev regelbundet. Alltid skönt att höra att man inte sitter och skriver om sitt liv som  en annan tönt, alldeles själv. Haha, den här stan  alltså.

Vill bara att Lucy ska veta att jag saknar henne, vill att hon ska komma hem och vara sådär skönt utvilad och ha haft det underbart och träffat en massa härligt folk. Min älskade sweetbum! <3

Nu ska jag fan, ursäkta språket, lära mig matten. Pallar inte känna mig som en blåst fiskmås! Man kan ju missta mig för en dum blondin, men man ska fan inte få ha rätt om den saken. Jag är bättre än så!
Blir en löprunda sen, jag har fasen fått kläm på det här nu, mål i sikte så att säga ;)

Malun, hoppas att du inte känner dig åsidosatt, älskar att vara med dig!

Puss puss

Yada, yada

Feeling good, no, feeling great actually! :) Haha, vet inte varför, allt bara känns bra. Trots det stundande matteprovet.. Äsch, det kommer säkert gå bra, peppar peppar!

Har solat idag igen, känner mig lite mindre blek och lite mer fräsch. Fick även den söta satinjackan av papi, visserligen i utbyte emot ett vg på provet.. men iaf, det löser sig :) Blir nog invigning på den imorrn.
Jag funderar hårt på att gå ut o springa ikväll igen, men känner att jag nog borde lägga den timmen på pluggandet istället. Får se, beauty or brains, bara att välja. Eller ta båda ;)

Sovmorgon imorrn med, wonderful, puss på dig Stefan! Känns som att jag haft det varje dag hela veckan? Okej, jag ska inte klaga..
Pratade med Nicke påvägen hem ifrån solariet, o vi kom in på silikonbröst. Vi har pratat om det förut och han vet min åsikt. Velat ha det i flera år, men ja.. Han fick mig att tänka om lite. Vill jag göra det för min skull eller för andras skull? Kanske något jag borde lista ut innan jag låter någon sätta kniven i mig.

Fick förövrigt tillbaka naturkunskapsprovet idag, eller fick veta resultatet iaf. Och det var till min förvåning bra, skrev inte på typ tre frågor så trodde att det gick åt helvete, men se vad fel jag hade. Hon trodde mkt väl att jag kunde ha ett mvg i slutet av kursen. Wiieho!

En hel del snack som vanligt ifrån min sida, men som många vet tycker jag om att prata. Gärna snabbt och utan att andas också, haha!

Puss!

I´m in love!

                                             image36
Jag tror inte att det kan bli vackrare! Skapelserna kommer ifrån Cacharel och kan köpas på http://shopaholic.se
Hade de inte gått loss på närmare 2.490 kr hade de varit påväg hem till mig nu.

Tyskland

image33

Suddigt, men efter alla timmarna i bussen framstod nog det mesta som suddigt.


image34

Många skratt och mkt mys på bussen.

image35

Min tunga var med både här och där.. oh :(

Lovely

Idag ska jag bara helt enkelt redogöra för vad jag har gjort under dagen, inget mellansnack och inga avhopp ifrån ämnet. Haha :)

Dagen började med att jag var trött, grymt trött. Lite för mkt telefonpratande under natten, huh? Men tog mig upp relativt snabbt, in i duschen och duscha varmt varmt för att komma ut till ett ännu varmare rum, busig som jag är hade jag satt på värmeskåpet (A). Gjorde mig iordning och allt sånt där kraffs, åt en halv frukost då min gröt innehöll noll salt , typ, och därför resulterade i äcklig fjuttsmak. Var iaf klar vid tjugo i åtta, och bestämde mig för att till skolan.

Sagt och gjort, jag gick och insåg hur skönt det är att bo precis på lagom avstånd till stan o skolan, inte för långt men tillräckligt för att bli en bra promenad. Ipoden gjorde mkt för att promenaden skulle bli trivsam, och Stone Sour gjorde mig på skönt humör även idag, haha. Obsession? :P

Skolan och allt gick bra, slutade vid ett och drog mig in till stan med Hanna. Hon skulle köpa strumpbyxor och jag skulle sola. Så jag lämnade av henne då hennes ärenden var avklarade och stack ner till gymmet för att sola. Himmelskt, var var det var! Älskar att bli lite sådär fräscht brun och härlig. Jag hatar vinterblekheten de flesta har under det här halvåret, det är hemskt. Tacka vet jag turkarna, de är bruna året om! Haha. Så det här blir det fler ggr. :)

Väl hemma pluggade jag faktiskt lite matte, tro det eller ej, men ja det behövs så att säga. Allt annat kan jag säga att om jag pluggar får jag mvg, men matte, det är tyvärr en helt annan femma. Här snackar vi om ansträngning på hög nivå.
Rickard ringde efter nån kvart och underhöll mig i nån halvtimme. Sen kom pappa hem, och ja, jag ville något som inte han ville och vi tjaffsade. Och när jag blir arg då tar jag till saker som jag kan ta ut min ilska igenom.. dammsugaren. Det bästa redskapet för mitt humör. Så jag dammsög hela huset och var ilsken som ett bi, var dock lika arg när han kom hem igen så det blev ingen kvällsmat för mig då jag surade i min säng. Fjant? Hell yeah!

Ska plugga lite mer matte nu strax, sen blir det Ugly Betty och DHW. Efter allt tv-tittande blir det en löprunda. Det var helt underbart igår, och jag hoppas att det blir lika skönt idag. :) Peppar, peppar!
Mitt mål är här om snart tre veckor, ska det lyckas ?

Puss puss

New day, new problems? Hell no, brighter days are coming!

Riktigt så hemskt är det väl inte, men jag inser att varje dag har jag alltid nya grubblerier. Och jag ska väl inte alltid säga att det är dåligt, det är skönt att tänka och för att sedan inse att det hela kanske inte var ett problem utan snarare något som kan få mig att utvecklas. Sweet tänker man då. Men vissa saker tåls att tänka extra på, och man kanske inte alltid kommer fram till något bra. Då sopar jag problemet under mattan och hoppas på det bästa. Ibland försvinner problemet då detta görs, men ibland kan det gå en tid och sedan poppar samma problem upp igen och kanske då än mer olägligt än första gången.

Nog snackat om snack&tankar, idag var första dagen i skolan igen. Skönt? Mjae, ska väl inte överdriva min skolentusiasm, men alltid underbart att träffa alla fina människor. Jag trivs med folket i den här stan, skön stämning och det finns en hel del guldkorn. Men det är allt jävla snack som gör mig så frustrerad! Det tar liksom aldrig slut.. och det är folks största nöja att döma och peka ut andra, på helt felaktiga grunder. Men jag märker mer och mer att det inte bara är mig det händer, det händer även folk runtomkring mig.

Grejen är att jag inte vet om jag ska bita ihop och kämpa vidare, eller om jag ska göra som Malin o jag har pratat om, att bara ta mina belongings och dra. Vill härifrån, ska härifrån, men ska jag gå ut trean här, eller ska jag flytta redan i sommar? Tankarna snurrar, mitt liv snurrar och jag vill helst bara stå stilla och fundera klart. För mkt begärt måntro?

Usch, jag skriver ofta såna här inlägg, deppinlägg där jag vrider och vänder på livet och mina tankar. Men det var iofs lite därför jag skaffade bloggen ifrån första början. Tycker om att skriva, och alla peppar att jag ska skicka in något till tidningar, men jag vågar inte. Eller jag vågar, men är orolig för reaktionen och om jag är tillräckligt bra. Nej, ska fasen ta tag i mitt liv! Ska sätta mig ner och skriva, skriva, skriva!
Idag är första dagen på mitt liv som Julie, tjejen som vågar allt och satsar allt. Jag ska våga och jag ska vinna!

Nu ska jag vara pinsam.. Rickard gör mig glad, och gör att saker jag tar mig för blir lättare och roligare. Tack!

Nu ska jag ut o springa, ställde cykeln vid skolan så måste ändå ut hur eller hur. Kan lika gärna förena nytta med nöje. Taha, jag har mensvärk så det bara skräller om det.

Puss

Devil infront of you

image32

Duktigt opepp, men ler ändå. "Kanske blir det roligare om jag ler?", var antagligen tanken.

Bother

                          Oh, sweet lord! Den här låten är så fruktansvärt fin.. Stone Sour-  Bother .

Natten

Haha, ja vilken natt sen. Vi somnade vid.. fem? Men nu har jag sett Chuck & Larry iaf. Så sjukt kul film, precis min humor. Men ja, iochmed viss alkoholhalt i blodet kanske jag inte minns hela filmen. Så får nog ta och se den igen someday soon.

Kom hem vid ca. halv tolv imorse och var duktigt trött, men la mig faktiskt inte. Städade mitt rum lite grann och sen spenderade jag några timmar i tele med Rickardo. Vilken kille, mer utseendefixerad än jag. Men även dubbelt så söt ;)
Efter lite slösittande vid datorn tog jag tog i mitt liv, och en milslång löprunda i skogen var lösningen. Dock hann det bli både mörkt och sjukligt kallt, men jag flög fram och kände mig som Pocahontas när hon flyger med vinden och löven. Löven stämde iaf in på verkligheten..  Taha.

Väl hemma blev det en varm skön dusch, och sen god middag bestående av bulgur och fläskfilé som min kära papi och bror tillagat. Smakade mums ! Mina duktiga kockar, vad vore jag utan dem ? <3

Vissa samtal man får på lördagar skulle jag gärna skippa.. bara ta bort dem och låtsas som att det aldrig hände. Blir ledsen och arg på samma gång, förstår han inte att jag vill bli lämnad ifred? Verkar vara väldigt svårt. Men skönt att prata med pappa om det, han förstår ju ändå honom med. Många onödiga tårar som fällts pga en person som vägrar ge sig. Hrm.. :S

Sweet

Dentaworks

Den här produkten var det jag beställde igår, och har nu efteråt läst på flera bloggar att det faktiskt funkar och att folk har varit nöjda med resultatet. Detta gör mig väldigt nyfiken och sugen på att få hem paketet!  Och prsiet var ju fruktansvärt överkomligt, 495:- för ett XL paket med mer produkter i. Finns även set i lägre priser.
      
http://www.tandblekning.com/ hittar du detta !

                                        image31

Idétorka

        Ikväll är det fest som så många andra lördagar, skillnaden är bara att det är Halloween. Och ja jag vet det är egentligen Alla Helgona, men ikväll ska vi fira Halloween. Och jag har nog gått och tappat allt vad fantasi heter, tråkigt nog. Men för att göra det enkelt för mig funderar jag på stora Hollywood-lockar a´la Marilyn Monroe och så röda läppar, en vippig klänning och push-up på det. Enkelt och bra, kanske en aningens tråkigt, men är man ute såhär sent får man skylla sig själv, taha.                                        


                                                      image29
                            Fullkomligt underbar bild på Monroe, går det att inte tycka att hon är vacker?

Beställning

                                                              image28
  


Köpte ju lackleggingsen på In the Mood förra veckan, och trodde faktiskt att de skulle sitta bra. Men ja, besvikelsen var ett faktum. Så de ska återlämnas nu idag, hoppas pappa vill följa med in på stan, haha. :)

Men vill ju fortfarande ha ett par, och insåg att jag kan ju ta och beställa ett par ifrån AA på Nelly. Så sagt och gjort, ska klicka nu, om cirkus två minuter, taha.

Klickade hem ett blekningsset till tänderna nyss också, mamma var på så hon fick pröjsa. Hoppas hon glömmer att be mig om pengarna sen (A), haha.

Nu ringde papi, så ska rusa in och sminka mig lite snabbt och sen bär det av in till stan och det blir till att inviga skorna.

Puss puss!


Wonderful

Åh, älskar mitt liv! Älskar människorna i mitt liv, min mamma, min pappa, mina vänner, mina djur. Oh :)

Gårdagen spenderades mest med mina älsklingar Lucy och Malun, saknat dem rejält! Innan jag mötte upp dem lunchade jag, pappa och brorsan på Lilla Krogen och det blev pasta med havets läckerheter i hummersås för min del. Moaw! ;)
Tog en nap efter det i min egna sköna säng, men drog mig in till stan för ett möta tjejerna runt halv tre.

Vi tog först en fika, kaffe är min nya drog (!), och tog sedan en sväng på stan. Jag hade inte tänkt göra något annat än sova den kvällen, då jag inte sovit nämnvärt många timmar under de senaste fyra-fem dagarna. Men ack så fel jag hade, vi bestämde oss för att dra på fest i en hyrd lokal. Och sagt och gjort, fick skjuts av Söder och Ekan, strange namnes?, och var allmänt glada när vi kom fram. Möttes dock i dörren av en desto mer tråkig stämning, 20 pers som satt och snackade vid ett långbord? Mjaaae, inte direkt vad vi tänkt oss. Så vi hälsade runt på lite folk men ringde sedan vår tidigare eskort för att be dem hämta upp oss. Vi åkte sedan runt och flummade lite, eller vi tjöt av skratt, dragna som vi var och de fnissade åt oss i framsätet. Galna? Vi? Jadå ;) Sen blev det hem till Lennie och de följde med in o spelade GTA och vi skrattade åt Maluns bravader :)

Pratade med Rickard i tele i x-antal timmar senare under natten, och kan mkt väl ha sagt både det ena och det andra som kan ha misstolkats eller kommit ut på helt fel sätt. Men han verkade ändå rätt glad när jag pratade med honom idag. Fick t.o.m ett gulligt sms :)

Skulle fikat med Sandra idag, men blev lite hattigt alltihop då min telefon var stendöd och det inte fanns någon laddare inom laddningsavstånd. Men tillslut ringde hon mig hem och jag blev glatt överraskad när jag hörde hennes röst i andra änden efter att jag kastat mig ut ur duschen för att svara i telefonen.
Vi pratade nån halvtimme, om ditt och datt. Och framför allt om svin till män. Baah på det! Men skönt att prata med en person som vet lite bakgrundsfakta. Stay strong iaf, sötnos!

Stack hur eller hur till Kalmar med mami runt halv fyra och spenderade lite tid med att leta skor där. Våra munnar gick i ett och det var så otroligt skönt att få höra sin mammas åsikt om saker och ting. För när jag grubblar för mig själv så blir jag inte klok på det! Tack för en underbar eftermiddag <3 Blev dessutom de svarta stövlarna ifrån Vagabond jag pratat om. Kändes bra och 1300 kr för ett par höga skinnstövlar kändes som hittat kom vi båda fram till.

Måste även tillägga att min mamma är friskhetsförklarad, och tack, TACK gode Gud för det! Får tårar i ögonen av tacksamhet.
Vill berätta för er att min tro har återkommit under den här resan, har fått se hur Gud och hyllningen till Gud kan förändra någons liv. Har alltid varit kristen, hela min familj på båda sidorna går i kyrkan och firar högtider som är relaterade till kristendomen, men jag har på något sätt lagt undan den delen av mitt liv.. Vet inte när det hände, men nu har det återkommit starkt. Dock tror jag även på ödet, men tror att det är Gud som bestäm vilket öde jag har osv.

Nog snackat, imorrn blir det att lämna tillbaka lackleggingsen, tyvärr! De var för stora, trodde aldrig att jag skulle säga det. Men de hängde i midjan och runt låren! Blev sjukt besviken, och blev än mer besviken när jag insåg att det var minsta storleken. Får fortsätta jakten på de perfekta ;)
Blir även till att färga håret imorrn, skönt att få lite mer liv och glans igen.

Puss puss

RSS 2.0