Att tänka tar på krafterna

Massa tankar som snurrar i mitt huvud. Visserligen är jag en riktig tänkare, men ibland blir det lite för mycket. Det är inte själva tänkandet som är problemet, utan all energi det kräver. Och just nu när jag spenderat två veckor i sängen pga sjukdom så hade min kropp behövt den energin till annat än tankeverksamhet.

Nog om tankar, orkar inte skriva ner allt som rör sig i mitt huvud. Det har jag vänner, mamma & pojkvän till. ;)

Trivs grymt bra med min tillvaro just nu. Allt är faktiskt toppen. Har kanske lite att göra med att det är lov och min morgontrötta sida får sina behov fyllda, men det mesta liksom flyter på. Världens bästa vänner, som jag dock inte umgåtts så mycket med än, men jag vet att de finns där och bara det gör mig lycklig. Har en skön kille som ger mig stimulans inom det mesta och en underbar familj. Bah, jag är lycklig :)

Finns bara ett litet problem i paradiset.. jag och min kropp är inte alls bästisar just nu. Jag är svullen, känner mig tjock och jag funderar starkt på att sluta äta helt. Trivs inte alls i mig själv just nu. Mamma skyller på min stundande mens, men wtf.. får väl hoppas att det är så enkelt.

Ska sluta gnälla, är trots allt väldigt lyckligt lottad. Och har haft en otroligt mysig dag med mami, vi har shoppat och jag hittade massa fint.

XOXO (maha, Gossip girl inspirerat ;) Julie

Express myself

Det finns många sätt att uttrycka sig på; klädstil, frisyr, hobbies, politisk läggning, sexuell läggning etc.
Ett sätt som jag tycker mycket om är att smycka sin kropp, framför allt vad det gäller tatueringar. Det är som att måla ett konstverk direkt på kroppen, som sedan kommer sitta där resten av ditt liv.

Jag har velat fram och tillbaka nu länge, länge och var ifrån början helt negativ till det överhuvudtaget, men har med tiden ändrat åsikt radikalt. En kille med muskliga armar och axlar och så några fina tatueringar på det så är vi iland. ;)

Skämt o sido, jag har som sagt varit lite velig om jag velat göra det på mig själv, på min kropp, och har haft två alternativ; på foten eller på insidan av handleden.
Och nu har jag bestämt mig, det får bli på handleden. Och jag vill ha något i stil med detta :

image77
Bilden lånade jag ifrån Izzas blogg, http://izabella.tjejsajten.se

Ska bara bestämma mig för vad det ska stå, så ska jag ringa och boka tid.

D day

Maha, otroligt länge sen jag skrev. Hänt en massa faktiskt.. har fyllt 18 år, är alltså en stor flicka nu, som mamma uttrycker det. Har varit på Spa med min kära mamma någonstans i Sverige, av säkerhetsskäl säger jag inte vart. (HAHA, mina vänner förstår nog). Och ja, helgen var helt underbar och vi spenderade massa tid tillsammans, hon & jag.

Har sen dess haft en skön vecka; lite cheerleadingträningar, lite mys med flickorna, lite kalas med släkten och för att avsluta en bra vecka så har jag umgåtts med en väldigt skön person och har mest legat och gosat hela helgen.

Hanns även med en tripp till Kalmar igår med Marcus, Jimmy, Nicke och min partner in crime Hanna :) Jag ringde henne när vi åkte ifrån mig för att hämta upp pojkarna och hon var klar lagom tills vi svängde förbi utanför hennes hus en kvart senare. Det kallar jag snabbt, och du gjorde mig glad som följde med. Du är underbar.

Vi lyckades med nöd och näppe hinna hem till gospelkonserten som ägde rum klockan sex. Men väl där var det så mysig stämning i kyrkan att jag glömde allt vad trött och förkyld heter. Jag älskar att sjunga! Och jag älskar att Lucy, min stjärna kom dit och kollade på oss. Att se hennes leende i publiken fick mig liksom att minnas.. minnas vad det är som faktiskt betyder lite extra här i livet. Vännerna, de gör mig till den personen jag är. Familjen, de är min styrka när det är svårt.

Tack Hanna, Malin & Lucia.

RSS 2.0