Sexy look


En med hål, tack!

Hittade en jättefin klänning a´la Wang på H&M i lördags. Funderar starkt på att skicka med Luce money till Kalmar imorgon, är du barmhärtig Lucia ?

H&Ms variant

Bild lånad av Engla.

The real deal, by Wang

Äntligen!

Posten damp nyss ner innanför dörren. Förväntade mig ett paket, men dunsen var för lätt. Går iaf till dörren och där ligger ett brev. En avi om ett paket som ska hämtas ut. Åh, åh, min jacka!



Tuesday

Panikont i magen igår kväll, trodde jag skulle dö. Marcus fick sitta och torka tårar långt in på natten. Lagom trötta idag med andra ord. Men nu verkar det ha lugnat sig, at least for now. Ska kolla upp det här idag.

Nu på morgonen blir det möte med tjejerna ifrån kommunen, vi ska presentera resultat från vårt hälsoprojket på median. Kan nog bli riktigt bra, jag har så många idéer för hur jag vill att tidningen ska se ut. Ska sticka lite tidigare nu och prata med Stefan om det. Så var där nu, Stefan!

Ikväll blir det förhoppningsvis träning för min del och middag med baby. Kan nog bli bra :)



Gosar med bäbis :)


Nu ska jag blir klar med sminkningen och sticka iväg. Nu kör vi!
Grattis Malin, vi börjar bli gamla honey. Maha ;)

Puss puss

Gawn

Vågar man publicera en bild på sin balklänning utan att någon coppar den?

Weekend off

Helgen har varit relativt lugn och skön faktiskt, mycket sömn och mycket gos. Som alltid när vi kommer i närheten av varann :)

Fredagen spenderades i Kalmar, på restaurang Kronan med hela min släkt ifrån pappas håll. Vi firade framför allt min farmor som nu i veckan fyller 75 år, men även min faster som just examinerat sig som socionom efter fyra års studier. Grattis grattis. Jag firade väl egentligen min kära far mest, som faktiskt fyllde år just i fredags. Men det fick vi absolut inte fira för honom. Så jag tänkte gå hem dit idag med present och blommor, för inte ska man glömmas bort bara för att min inte fyller jämt!

Hur eller hur så var det supermysigt att sitta och äta tre rätters med hela familjen, och mitt emot mig satt farmor. Jag träffar sällan henne och farfar nuförtiden. Och det blev väldigt påtagligt under kvällen när vi började prata minnen. Så tillslut satt vi båda och grät över våra efterrätter. Älskade farmor.

Anledningen till att det blev en lugn helg, var främst för att under fredags kvällen satte sig en stegrande värk i min mage. Hade ont och kramp i hela nedre magen, som även gick bak på ryggen och som gjorde att det var omöjligt att ta djupa andetag. Det var hemskt, och fortsatte även igår. Gnälligt blev det här.

Ska dra med Hanna på Body pump ikväll iaf, hör du det young lady?

Small words

Trött på mina huvudspöken. Önskar att det bara gick att blåsa i mitt öra och så flög de sin kos.
Ledsen att det inte blev någon skola för mig idag, men hängig var bara förnamnet.

Har sovit, vaknat, sovit lite till och sen tillslut tagit mig upp. Jävla vägg, jag puttade ju bort dig förut!

Nu är jag på benen, rör mig och andas. Bra kombo ;) Har suttit och pillat med mina media texter, vill att de ska bli perfekta. Vet inte om jag tappat stinget eller om jag bara inte har någon inspiration? Men nu börjar det se bra ut.

Gjorde hallon smoothie imorse, bara det gjorde att dagen blev lite bättre. Ska nog alltid börja mina dagar med det. Mums! Har sen dess sorterat tvätt, matat Johan och Jessicas kissar, varit ute med bäbisen, bytt lakan och bäddset i sängen. Nu funderar jag på att antingen äta en apelsin eller dammsuga. Hrm, otroligt svårt val..

Back and forth

Nu är vi åter back in the flat. Haft en bra dag, skönt att komma bort och bara vara vi. Men ja, alla har vi trouble in paradise sometimes? Massa svengelska, töntigt.

Köpte mig en fin semitransparent t-shirt, som jag tänkte ha till slitna jeans någon varm dag framöver. Köpte även en scarfs, som kändes väldigt fransyska-chic. Hade nog kunnat handla upp både mina och hans pengar idag, men behärskade mig själv. Fyller ju år snart ändå, så kan ju önska mig allt det där istället. ;)

Är så trött, mitt huvud håller på att trilla bakåt. Och folk ringer och tjatar om att vi ska hit och dit och vara sociala med den och dem. Tröttsamt. Vi som bara skulle ha en dag för oss, ta ett skönt bad, äta goda mat och bara gosa. Jo, jag tackar ja.


Tonight's plans

Ikväll blir det mys framför Let's Dance med Hanna och Luce. Lucia och jag ska mötas upp om ett tag och gå och handla lite godis och annat mums, sen tar vi en promenix ut till Mockebo.

Funderar på att ta en promenad nu innan vi ska mötas, känner mig lite rastlös. Men tycker så synd om bäbisen som får vara alldeles ensam så himla länge innan Marcus kommer hem ifrån jobbet. Bah, ska jag offra min hälsa för doggin, eller vice versa?

Nej, nu får jag bestämma mig! Fast The Hills rullar ju på tv nu.. Haha.


Tänker på dig, Sofia.

Sick and tired



Okej, jag är trött på suddiga mobil och cam bilder. Måste köpa mig en ny digitalkamera!

Yes!

Gaash, så himla skönt. Klar med religionen coh fotografisk bild a, och båda blev mvg. Well done, tjejen!


sudd



Som sagt.

Back to basic



Hörde jag någon säga Volumaster? Yes, sir!


Morgondagens inspiration



Vit tee, svart tajt kjol och klackar. Bor ju i Sverige, så får väl adda en kofta eller kavaj, men annars är det detta som gäller.

Mittbenan



Inte gjort något vettigt alls under mitt lov. Förutom att odla en mittbena. Maha. Lucia, du lånar min kavaj och jag lånar din frisyr. Tack tack :) hope you don't mind?

Sugardaddy

Hemma efter middagen, och min mage är proppfull av kalkon och After eight. Seriöst, ställer man fram en sån kartong så tar den slut omgående, och de flesta chokladbitarna brukar hamna i min mage.

Tänkte fota lite när jag väl var hemma, men kameran var såklart urladdad. Inte använt den på hela lovet, och när jag väl ska ta lite bilder så är den död. Det gillar vi ;)
Är sjukt trött på de här jävla system kamerorna, ska köpa mig en fin digital istället. Lättare att hantera än att bära runt på de där stora klumparna.

Sofia, det blev inget Thailand främst för att jag inte kunde få ledigt i två veckor, och jag försöker iaf att sätta skolan först fortfarande. Men jag hade inte pengar till det just nu heller, så det blir nog någon annan tripp senare i vår. Dock utan det fina sällskapet :(

Ska sätta mig och läsa lite om hinduism och buddhism nu, så jag fixar det där mvg:et imorgon.  Fast det är lite svårt att koncentrera sig när världens sötaste ligger och naffsar på min tröja i mitt knä.



Lilla sudden.

Thailand slipping through my fingers..

Sprang ner en sväng och solade sen iaf, det var riktigt skönt. Bestämde mig för att ta en dusch efter också, rakade benen, tvålade in mig och lät det varma vattnet rinna länge, länge. Hanna precis ur duschen och torka ur liten vatten ur håret, när det ringer på dörren.

Utanför står en hel kvartett, alla för att retas med mig. The real mission var att lämna ett par nycklar, men alla hade följt med in bara för att kunna säga "NU ÅKER VI TILL THAILAND!" Allt mitt välmående bara rann av mig.. Vi skulle också varit med på det planet :(



En tår kom sakta rinnande. Tack som fan!

From Gaga to, it's Britney bitch!

Tankade nyss hem Lady Gaga's album "The Fame", Britneys "Circus" och the greatest hits of Enrique Iglesias. Maha, vilken go blandning. Så blir in med dem på ipoden, sen en promenad i snön.


Extreme makeover

Tankade ner ett avsnitt igår, minns hur jag alltid tittade på det förut när det gick på Kanal 5. Tycker om att se hur mindre vackra människor görs om och blir till en bättre version av dem själva. Mer skönhet åt folket!



Lite tvetydigt att jag sitter och glor på ett sånt här program när jag samtidigt sitter och skriver en artikel om hur media påverkar vår hälsa. Vinklingen är dessutom negativ. Hrm, dubbelmoral.
Försökte nyss ringa och boka in mig på releasen av nya det nya Body pump passet (läser du det här Hanna? ;) ), men insåg sen att de inte öppnar förrän vid tre. Vad är oddsen att det finns några platser kvar då, när passet är vid fem? Great.
Ska nog återgå till min artikel nu, kanske finner lite inspiration genom att titta på extreme makeover.

January, 6th

Väcktes vid kvart i tio av en viss hund som ville ut och kissa. Så det var bara att masa sig upp och klä på sig. Vaknar som vanligt till av den kalla luften, och gick direkt in och satte mig vid datorn och började plugga. Blev ju inte så mycket av det igår. Får ett meddelande ifrån mamsen som bjuder mig och hun till dem för kalkonmiddag ikväll. Turkey, yummie!

Ska plugga klart innan dess och hunnit med en promenad i kylan också. Hoppas det blir en sån där effektiv dag idag, det gillar jag. Hade velat sola också. Men är ju redan rätt rödmosig av andra skäl. Nu jävlar Hanna, ska vi bli friska!

Nu, plugg!



Pälspäls



Bestämde mig för att ta en promenix efter att jag ätit. Och förihelvetesjävlar vad kallt det var! Tack gode gud för min varma goa päls. Utan den hade min överkropp, som resten av kroppen, varit som en piggelin. Brrr. Väl inne i värmen så fryser jag fortfarande som om jag satt ute i snön.

Björne var förresten sjukt söt när vi var ute, han frös så mycket så att han stannade upp lite då och då, antagligen när han frös för mycket, och lyfte på ena tassen. Sen några steg till och så lyfte han på en annan. Lilla älsklingen :)

Lax

Låg i soffan för en stund sen, hörde plöstligt ett ljud. Både jag och Björne tittade oss omkring. Wtf?! Ställer mig upp för att lokalisera vart ljudet kommer ifrån. Inser efter någon minut att jo.. det är min mage som kurrar. Clever ;)

Så stekte en laxfilé och värmde en hög med ärtor. Gash, har glömt hur gott det är att dränka detta i fisksås!
Nog för att jag saknar mannen min, men han brukar alltid rynka på näsan när jag tar fram laxen ur frysen. Alltså rätt skönt att vara ensam hemma.

Some things never change

Näst sista lediga dagen, och jag vaknade nu. Borde nog försöka vända på dygnet snart. Idag fick det iaf bli en riktig pluggdag, har lite att ta igen. Lite engelska som ska in, plugga religion som jag ska komplettera och media texter som ska finslipas. Ja, ni vet, vardagsmat.

Är inte helt kry än, men nattens sömn i hans famn gjorde det mycket bättre.

Naken!

Klart att det inte ska gå att lägga sig i sängen, för den är alldeles naken. Inte ett påslakan så långt ögat kan nå. Vad fan har hänt?! Just det, Marcus tvättar.

Blir att däcka i soffan då.

Lucia om du läser det här så är min mobil fuckad. Eller din? Kan inte se vad du skriver i dina och kan inte skicka till din. Borde nog ta mig en sväng in på Telia, hjälper du mig då honey?
Jag ligger förövrigt inte på dödsbädden, men jag mår inte speciellt bra.

k. moss


Todays must's

Borde plugga, borde städa, borde hjälpa marcus med tvätten...





Nu ska jag gå och vila en stund! :)

Revenge

Blev väckt av lillen vid halv elva, Marcus hade tydligen tagit upp honom i sängen och nu låg han och gnydde i mitt ansikte. Tack som fan! Jag var så trött att det kändes som att jag gick i sömnen när jag sakta tog mig ut i snön för att kissa och bajsa doggin. När jag väl kom in igen var det hämnd som gällde, så la min iskalla kropp emot mannens och han skrek. Mohahahaha..


Perfect haircolour

I början efter min ganska så dramtiska förändring färgmässigt på mitt hår, var jag lite osäker och lite obekväm. Det var lite mörkt tyckte jag, men det är inte så konstigt. Från platinablond är allt mörkt.

Men nu har jag insett att jag har den perfekta färgen att utgå ifrån. Med lite mer slingor i, både mörka och guldiga/blonda så kommer jag få den färgen jag gillar allra bäst just nu...
Nämligen färgen Lauren Conrad har rightnow.


Frost myself

Blev en lång promenad i snöovädret, höll på att frysa ihjäl och mitt hår började anta formen av istappar. När jag kom in såg jag dessutom ut som en koala runt ögonen. Tips! Gå inte ut i snöstorm med smink.
Var glad att mannen åkt på bio med some friends, hade inte velat att han skulle sett mig då. Ooops, breakup! Haha.

För att tina upp mina nedkylda lår tappade jag upp ett bad, slängde i en badbomb och bara sjönk ner i himmelriket. Efter en havltimme hade mina lår gått ifrån röda av köldskador till vackert russinformade. Yummie!
Har sen dess gjort lite allt möjligt, trodde att min promenix skulle hjälpa mot värken i min mage, men well I got it all wrong.

Satte mig ner nu vid tvn och upptäckte att skräck klassikern Scream går på tv4. Så det blir den nu, och kanske något att äta. Insåg att jag ätit frukost, fikat hos grandma's och ätit några nacho chips. Kan min värk ha tinywiny med det att göra ?

Är så tired nu, hoppas honey kommer hem snart och klappar min mage tills den blir snäll.


Partypooper

Vaknar upp denna lördag, och känner för första gången på väldigt länge ett enormt partymood. Vad händer då? Mensvärken får mig att sitta dubbelvikt och min bästa vän (föredetta nu!, mahaha) har tydligen lyckats smitta mig med ont i kroppen, fever och annat gött. Väntar bara på att snoret ska rinna och halsen ska kännas som ett igenstoppat rör.
Tack som fan, Hanna! Partypooper.

ooooooops?

....

Let's have sex, honey!

Jag hittade mitt recept på nya p-piller förut. Hade smått panik då jag redan missat att ta för en dag. Var orolig att det inte skulle bli något sex på ett tag..

Men lugn, baby. Ikväll blir det åka av!


Mockamocka



Årets.

"det här året har varit det bästa i mitt liv"

Hade ni en bra afton innan klockan slog tolv ? Det nya året som firades in, och en och annan raket som small. Många var drunk, vissa hade sin fösta fylla. Andra satt och åt middag med de närmaste. Och jag får väl erkänna att denna nyårsafton tillhörde jag den första kategorin, eller ja full var jag väl inte. Men berusad. Nästa nyår däremot har jag bestämt mig för att mogna till och bara sitta ner i goda vänners sällskap och äta en god middag, dricka gott och stillsamt fira in det nya året.

Det mest minnesvärda för mig under kvällen var när Marcus, appropå ingenting, vänder sig emot mig efter att pratat med Majoran eller Jocke, ser mig i ögonen och säger "älskling, det här har varit det bästa året i mitt liv".
Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, och där och då i några få sekunder var det bara hans varma blick som fanns. Allt annat var suddigt.

Vore kul att berätta för er hur vi blev tillsammans ifrån början. Det var en katt-och-råtta-lek, där jag hade makten. Varför det undrar folk då. Jo, för att jag tog makten.
11 februari hade jag honom runt mitt lillfinger, och thank god att han villigt gick med på att spela med i mitt spel. Där spelet inte slutade med vinst för den ena och game over för den andra, utan spelet slutade med kärlek. Ren och skär kärlek.


Jag kan utan problem sitta här och säga att det här har varit ett av mina lyckligaste år hittills. Trots mina ups and downs i mitt eget huvud. För han har alltid varit där, alltid hållt mig i sin famn och alltid pussat bort mina tårar.

När vi ändå pratar om året som gått kan jag ju inte glömma att nämna hur vi köpte vår lilla ögonsten, som just nu står nedanför soffan och skäller för att han vill komma upp. Nu övergick han till att gny och det står jag inte ut med, så då tar jag alltid upp den lilla skiten.
 

Ska inte dra ut mer på det här, men vänner och familj står lika rock hard fast vid min sida, även detta år som gått.
Tack, mina underbara. Tack Hanna, tack Lucia.





Låt detta år bli precis lika bra som det förra!

RSS 2.0