Good stuff

Skriver tidigt på morgonen idag, tog mig inte tid att skriva igår. Så tänkte uppdatera med lite shopping :)

Lördagens shopping:
Ljusgrönt empireskuret linne ifrån Tiger
Svarta slingback espadrillos, Din Sko
♥ Två par guldarmband ifrån Pilgrim, med olika berlocker och hängen
Jordgubbsörhängen ifrån Diva, till mamma på Morsdag

Gårdagens shopping:
Gråa jeans, H&M
Svart tubtopp, H&M
Korallfärgat bh-trosa set, Change
Söta klädda galgar i sammet och siden med små rosor på, Kid

De två senare sakerna betalade mami, snäll som hon är.
De gråa jeansen var ett måste, men då strl 28 var för stort höll jag inte på att hitta några, men fick fråga efter ett par 27:or som de hade på lager så slutet gott, allting gott.

Vilken dag som helst kommer nog mina jeansshorts ifrån LaRedoute dessutom, så då måste det bli fint väder igen!

Gick hem igår den sista timmen, mådde så fruktansvärt illa, helt sjukt var det. Svimmig och yr+ huvudvärk & magont. Vilken dag alltså. Men efter att jag kom hem och mamma kurerade mig (ängel) så somnade jag och sov ett par timmar  och när jag vaknade mådde jag helt okej.

Men idag blir det nya tag, ska inviga jeansen och jag vaknade av mig själv klockan 6, så pigg verkar jag iaf vara. Goodie for me! Ska satsa ordentligt på det kommande dataprovet, hey ett till mvg är väl inte att missa?

Hade betygsångest häromdan, men mamma bara skrattade åt mig när jag sa det och sa att jag inte hade något att oroa mig för. Mvg i alla ämnen kan man satsa på till tvåan, ettan ska man bara leka av sig i. Jag tror faktiskt att jag instämmer.

Sitter nu och äter havregrynsgröt med russin, yummie! Är faktiskt helt klar, sminkat mg och klätt på mig. Kan ta det lugnt ett tag för omväxlingsskull. :) Om jag nu inte skulle få för mig att gå till skolan.. ? Hrm, svårt..

Puss Julie

Natt och dag

Sitter i skolan, allmänt tråkigt. Gjort sån enkät, och är nu klar. Heey, vad kul att bara sitta på nätet :S

Var på Pirates Of the Caribbean 3 premiären inatt, en helt okej film dock inte bättre än de två första. Var mysigt med tjejerna and so on. Var aningens trött när jag kom hem vid tre-tiden. Men vi hade sovmorgon, så no problems.

Ikväll blir det träningen och mys med älsk. Tror att jag får börja träna själv, eller kanske med Lina. För Hanna verkar inte så på längre ;P Men wtf, det är min body jag ska träna.

Pappa åkte till Norge imorse och är borta tills på fredag då han flyger direkt till Kalmar, så vi blir helt ensamma nu i två dagar. Lite mys faktiskt, bara jag älsk och brorsan ;)

Känner att jag har köp-behov.. måste köpa, måste köpa! :S Köpte en klänning igår, men det stillade inte mitt begär. Fast det är ju drag i stan på lördag, så kan väl shoppa lite då kanske ;)

Haha, egentligen skulle jag vilja skriva vad jag känner just nu, men hey, patetiskt att blotta sitt liv för främlingar, eller hur? Men kan väl nämna att vissa sjönk i mina ögon, dåligt att inte ens höra av sig. Men man har ju alltid val att göra.

Sommaren är snart här damn it ! Idag blir det solning ;) Hatar belkhet.

So long! Julia

Gårdagen (uppdaterar för Lucys skull :D)

Varför går det inte åt rätt håll för? Blir så himla sur när jag anstränger mig hela tiden och ingenting händer. :S

Drömde sån obehaglig dröm inatt, om att min mamma dog. Vaknade av att tårarna rann nerför mina kinder och kudden var helt blöt, obehag i hela kroppen.

Igår var det en mysig dag, först åkte jag och mamma upp till mormor &morfar en sväng och hälsade på. Efter det mötte jag uppe Hanna &Lucy vid Yami och gick och solade. Vi kände oss alla lite vitglåmiga innan, men när vi kom ut hade den looken ersatts med kräftlooken. Haha. Men det gick över efter ett tag.

Vi gick sen vidare upp till stan och jag o Luce köpte leggings och jag köpte ett par solisar, stora svarta. Me like ;)
Gick sedan till Mandarinen och köpte oss varsin glass, jag tog en hallonsorbé med strössel och de andra tog mjukglass med valfri sås ;)

Sen begav vi oss in till parken, oh vad fint det var. Jättefint väder och alla i sina fina balstassar, vissa hade lyckats ordentligt och andra lite mindre bra. Men alla killarna var stiliga iaf ;)
Mötte upp Malin och gick och minglade lite till efter det, men sen drog vi oss in mot stan igen. Uppstod ett visst krångel när vi skulle bestämma hur och va vi skulle beställa maten, men det löste sig.

En kycklingrulle, en kebabpizza, smågodis och fyra biljetter beställda till Pirates 3 premiären nästa vecka senare var vi påväg ner för att möta Hanna och Malin & hennes pojkvän som skulle skjutsa oss till Mockebo. Det tackar vi för !

Väl hemma åt vi och tittade på Step Up, trots att jag redan sett den så är den underbar. Matilda kom ner efter ett tag och satte och mös med oss. Runt nio åkte Malin a o Luce hem, så då drog vi till lekplatsen och lekte lite.
LITE blev det då myggor attackerade. Hem och byta om och sen drog vi fyra som återstod till McDonalds för en glass ( jag muffins ;) ). Jag skjutsade Malin hela vägen dit och var riktigt varm när vi kom fram, haha.

Ikväll blir det nog bara atta grilla med familj + älsk. Sånt gillas det med.

Julia

The day before..

yesyes, nu är det dagen innan fredag, vilket innebär dagen innan helg! Weiiho :) Ska bli så skönt, trots att veckan varit väldigt kort så känns det som att den har tärt på mig.

Har nyss käkat kycklingsallad med guacemole, vilket var mums! Och kändes nyttigt och lätt i magen, trodde jag.. Är väl visserligen nyttigt men känner mig helt seg och trött i magen. Bad sallad maybe? ;P Haha no.

Iaf, så var jag ute och sprang imorse vid klockan sex, bra där Julia. Sov ju hela kvällen igår så kände mig ganska utvilad när jag vaknade imorse så lyckades ta mig upp ur sängen.
Ska faktiskt ut en runda till snart när maten sjunkit lite, det är så himla fint väder så det blir nog skogen en gång till.

Runt nio kommer älsklingen hit, trots en massa tjaffs & så. Saknar lite faktiskt. :(

Nej, nu ska jag ladda för löprundan & plugga lite smått.

Kort dag imorgon btw, slutar innan lunch. Mjauu, perfekt start på helgen!

Puss Julie

Klippning

Yesyes, nu var det skola idag igen då. Lika segt som vanligt, men ja, överlever gör man ju. Var dock megatrött när jag skulle upp vid åtta imorse, hade ju sovmorgon men den räckte lixom inte till. :S

Jag & Hanna ordnade så vi slapp ha samhällsprovet på fredag då det blir så himla tight med alla prov nu den här veckan och nästa, så det blev uppskjutet till nästnästa tisdag.

Så för min del blir det bara engelska nationella imorrn på morgonen, (vår sovmorgon!), och sen blir det en skön fredag då vi slutar redan efter lunch runt 12, halv ett. Goodie!

Var och tränade igår, invigde det nya gymmet som ersätter Yami. Såg ut ungefär som förut, och passet var som vanligt, bra & svettigt :) Ska be pappa köpa ett kort åt mig så jag kan komma igång ordentligt. Men ikväll blir det nog bara en löprunda och en prommis med min vovve som står och tjuter bredvid mig. Buhuu på dig tjurhund!

Iaf, ska börja ett lite nyttigare liv nu, ett flera ggr per dag och sådär.

Har btw klippte mig idag hos Lina, blev jättenöjd, klippte iofs bara topparna med alltid skönt att prata av mig hos henne. Halva nöjet liksom ;) Och så gjorde hon en fin frisyr på mig och tvättade håret med silvershampoo så fick bort lite av den gula färgen, så jag är all happy.


Julie

RSS 2.0