Studentklänning


Betsälld.  I´m happy.

Vakna till liv

Äntligen börjar livet och energin återvända. Började dock dagen med en nervös argumentation. Varför är det så jobbigt att prata inför sin egen klass som man känt i tre år? Jaja, nu är den över iaf. Efter det följde två korta lektioner och sen blev det bara hem och ut med bäbis, sen in till stan.

Mötte upp tjejerna för en fika. Så skönt att bara sitta och snacka skit i en mysig miljö. Mår bäst med dem. Kollade även på lite vår- och sommarkläder. Inga köp gjordes idag, men ska ta mig en sväng med mor min på lördag.

Har jag sagt att jag och Hanna ska jobba på Oskarsgalan imorgon? Vi ska agera vimmelfotografer. Kan bli himla kul. Speciellt att vi får springa runt i fina kläder. Har dessutom bokat tid hos Mia på salongen för att hon ska fixa våra hår. Vi går all in ;)
Har egentligen ett möte inför det ikväll, men pappa ville att jag skulle följa med upp till farfar på sjukhuset, så hoppas att Sophie förstår.

Känner mig helt slut nu, riktigt krävande vecka. Ska bli skönt med helg.


Nu glass med älsklingen i vårsolen.
Puss!

1 april



Sommarvärme ute! :)
Gick upp som i ett töcken imorse. Mycket tårar och mycket ord, det gör en sliten helt enkelt. Orkade inte sminka mig, så hoppade bara i sköna kläder och på med solbrillorna så var jag med i matchen igen ;)

Nationella i Svenska B hela dagen idag. Hela dagen ja.. tog mig en timme och en kvart sen var jag klar. De tog nog i lite när de satte gränsen vid 6 timmar. Galningar.

Tog sällskap med Luce och Malin in till stan och stod och pratade i solen. Kan inte njuta mer alltså, underbart! Hade det inte varit för den där jäkla argumentationen imorgon så hade jag kunnat var glad idag.
Ska sätta mig och göra den nu iaf, så den är gjord. Sen får det väl gå som det går.

Hittat min studentklänning nu också, lycka lycka. Den är vacker. La creatíon!
Puss

RSS 2.0