Hattfnatt



Två påminnelser om vad som komma skall. Hatten uthämtad och papper hem i brevlådan. 
Nu är jag redo för sommaren!

Förvånad över hur saker som helt försvunnit ur ens liv kan komma tillbaka och trots uppbrott vara precis som förr.
Konstigt, men skönt.

Påsklov och helgen innan dess kan nog bli riktigt bra. Ev. parhelg i sthlm. Manne och Lucia blir ett utmärkt sällskap :) Längtar tills dess, för då är allt över och slut. Den här veckan dödar mig. Noll sömn och stress stress stress. Men jag är bra på att leka superwoman nuförtiden. Inte visa känslor, inte låtsas om.

Och ja, jag har varken haft tid eller lust att skriva. Skriver en massa ord på andra håll. Räcker med det just nu.

I'll be back.

Inför mässan


Var i studion och trixade lite inför mässan. Såhär snygga blev vi på bilden till informationsbladet ;)

Too much ?

Går det att dricka för mycket thé? Femte koppen, men lik förbannat släpper inte halsontet. Any tip?


Get away

Dagen innan fredag, underbart! Längtar verkligen efter helgen nu, främst för att jag känner hur något äckligt viruset tagit sig in i mitt immunsystem och sakta bryter ner mitt goda humör. Huvudet är fullt av småskruv, tung och dunkade.
Gah, inte nu, snälla?

Kort dag idag, två lektioner. Varav en där vi endast skulle lämna in ett arbete. Sweet. Blev en fika på det, mina fina flickor.
Sitter och ska ta tag i mitt arbete om Strindberg. Inte alls sugen när huvudet är av bly, men det kan nog bli bra ändå. Känner att jag bara skulle vilja flyga iväg, bort härifrån. Typ till Äpplet. Marcus?


Shopping spree

Blev en tripp till Kalmar igår i vanlig ordning. Skulle egentligen besökt Nkpg, men efter vissa dispyter på morgonen så blev det change of plans. Stack runt tolv dessutom, så tog det lugnt med en stadig frukost på morgonen (läs: gröt).

Köpte en hel del faktiskt, och försökte att inte vara så satans velig som jag alltid är. Fick med mig ett par jeans-leggings, en blåvit randig kjol, slappa jeansshorts, svarta byxor med hög midja och dragkedjor, en ljus kavaj och ett par heels. Hejdå tusenlappar! Men än ångrar jag inget köp, har annars en förmåga att köpa saker och sedan lämna tillbaka dem.
Ångrar dock att jag inte köpte ett par jeans på H&M som jag provade för några veckor sen. Svarta med snörning längs benet.. Kalla mig korkad.



Idag blir det plugg för hela slanten, inte ett dugg sugen på det nej. Men sånt som måste göras. Ska hem till papsen en sväng ikväll så han kan betala balavgiften. Ska kolla på klänningar på tisdag också, underbart.

Någon som känner att våren är påväg ? Peppar peppar. Men solen lyser iaf, och snön är borta. Jag känner att livet börjar återvända..

Förlåt för igår, Hanna. Kände mig dum som lämnade dig <3

Nu plugg, sen Pump? ;)
Puss

RSS 2.0