Hemkommen

Ja, äntligen hemma! Eller nja, hade nog kunnat stanna ett tag till, men alltid skönt att komma hem. Har spenderat fredag till onsdag (idag) i Tyskland. Har varit därnere med gospelkören och ja, jag finner inte ord för hur kul vi har haft!

Jag var inte alltför pepp precis innan vi åkte, men det ångrar jag djupt, den här resan har varit helt underbar. Fantastiska människor, med fantastiska musikegenskaper och så hade jag med mig mina sötnosar Kattis och Hanna :) Kan det bli bättre?
Fick veta igår att kollekten i alla de fyra kyrkorna vi haft konserter i hade uppgått till 32 000 kr. Det är ju helt otroligt att folk kan skänka så mycket pengar. Dessa pengar fick sedan vi som en gåva ifrån de tyska kyrkorna vi varit och sjungit för. Och det måste ju faktiskt betyda att vi var så bra som alla sa :) Är stolt över att vara med i Sveriges största gospelkör med sådana bra sångare/sångerskor och otroliga musiker (fanns även mindre otroliga..).

Vi bussade iaf ner till Tyskland och jag trodde att jag skulle drabbas av både det ena och det andra, men resorna hit och dit gick bara bra. Vi fick tid att shoppa i Lübeck, och vi hade tillgång till ett superstort vattenpalats och fick prova på Tysklands underbara nudistkultur.. not! Uscha, vissa håriga, skalliga tyskar borde nog tänka över hur de sitter i bastun. Hrm :S
Under resans gång har man inte bara lärt känna en massa nya människor, jag har faktiskt lärt känna mig själv på ett annat sätt. Vet hur jag fungerar i just en sådan situation och hoppas inte att jag går på sådana enkla trick fler ggr.

Måste bara ge en eloge till Sandra, du är den starkaste av dem alla! Du skrattar trots att tårarna bränner i ögonen, och du får alla runtomkring dig att må bra. Jag hoppas att den som sårar dig kommer inse en vacker dag vad denne gick miste om. Kärlek till dig!

Vet inte mer vad jag ska skriva, har gått ner två kilo då jag inte ätit annat än godis, en och annan kaka eller macka och druckit kaffe på det. Dock hoppas jag att jag får tillbaka aptiten som nu avtagit helt, har kroppen kanske ställt in sig på att inte vara hungrig för att den inte fick mat? Haha, stackars min mage.

Saknar Malin och Lucy, min älskade tjejer. <3

Får uppdatera mer ingående om hur dagarna har sett ut och hur jag haft det, lite senare. Måste smälta alla nya intryck och glömma sådant som ligger och gnager på hjärta&hjärna.

Måste bara säga att jag blev sjukt glad av att få veta att min kusin är tillsammans med Ida, tihi :) Sötaste paret i stan, helt klart. Ska ringa honom och skälla för att han inte sagt något :P

Nu blir det duschen och sen troligtvis ta det fruktansvärt lugnt, har sovit cirkus 4-5 timmar per natt och hållt igång dagarna i ända, så jag har nog anledningen till att mina ögon faller ihop, där.

Puss & peace,


Tid

Hej hej!
Nu blev det ett ganska långt uppehåll igen, mest för att jag hade ett stort geografiprov i torsdags vilket jag pluggade en del till. Tror att det gick ganska bra, skrev på allt och var ganska nöjd med svaren. Men man vet aldrig..

Har fikat nästan varje dag den här veckan, på Coffee House, det har alltså blivit väldigt mkt snack och en del kaffe. Lucy & jag börjar fastna. Drack faktiskt både igår och imorse. Känns som en skön vana, att dricka en varm kopp kaffe istället för att äta på något.

Igår.. vad ska jag säga ? Så fruktansvärt galet alltihop. Går inte att beskriva, och nej det är alldeles för privat för att skriva här. Men Malun är den modigaste personen jag känner, puss på henne!

Tog steget idag, som jag så länge gått och förberett mig för.. Det tog hårt, inte bara på dig. Det kan jag lova! Men det blir väl bättre, tiden läker väl alla sår? Jag undrar  det jag, men hoppet ska ju vara det sista man förlorar.
Ge mig tid, ge dig själv tid. Tid, tid, tid.. Allt handlar om tid.

Fler saker pressar i huvudet på mig, baah! Jag hatar att vänta, hatar att inte veta. Lucy peppar mig, säger att det löser sig. Men sådant vet man inte, får panik.

Ska antingen festa eller ta det lugnt med tjejerna ikväll. Men först blir det att äta middag hos Malin, där hon och Samuel ska laga supergod kyckling. Yummie! Looking forward to it.
Nu ska jag kolla upp vad jag ska bära för outfit ikväll, oh jag vill så himla gärna!

Puss puss


Stop it!

Ursäkta mig, men nu har jag fått nog!  Alla bloggare som dag ut och dag in publicerar bilder ifrån den kommande SATC-filmen, ni gör mig väldigt besviken. Varför kolla in alla Carries underbara outfits nästan ett helt år innan filmen kommer? Vad blir det då för överraskning?

Och det värsta är ju de som snokat fram viktiga händelser i filmens handling och sedan publicerar skiten så att allt & alla kan klicka sig in, helt ovetande, på deras blogg och sedan få ta del av detta! Grrr, det här gillar vi inte.
Men förövrigt vill jag bara upplysa om att jag ska boka mina biljetter så fort de släpps, kanske fler som ska? ;)

image27

Indiska

Indiska har verkligen gjort en great höstkollektion, en massa fint. Se bara på reklamen som går stup i kvarten på tv. För ungefär två veckor sen kunde jag inte motstå frestelsen (som så många andra) att köpa den lila koftan med luva akryl/mohair/ull-blandning.

Det var nog menat att jag skulle köpa den,  då jag skulle egentligen bara kikat in en snabbis, men så får jag se den hängandes där på väggen. En enda kvar, jag ökar takten på stegen och når fram till koftan. Den är i small, inte min egentliga storlek, men wtf. Jag köpte den. Haha.
400 kr fattigare och en riktigt fin höstkofta i min favoritfärg rikare.

image26

Höststövlar - hard to find

Jag har ett problem, ett stort men även kul problem. Jag vill hitta de perfekta svarta skinnstövlarna (ev. lack eller mocka). De ska vara hög klack, helst lite tjockare då jag inte vill halka runt i vinter. Har spanat på ett par ifrån Vagabond, men de är helt utan klack och jag vill ha den där klacken för jag älskar hur det får mig att känna mig så kvinnlig.

Funderar på något sådant här:

image21 image22 image23 image24 image25

Designers: Kors by Michael Kors, Bottega Veneta, Miu Miu, Sergio Rossi och Jimmy Choo.
Bilder lånat ifrån www.net-a-porter.com

Deep red

image20

Målat naglarna nu, och det här blev resultatet. Ganska dålig bild dock, min digi är för tillfället på vift? :(
Har använt Mavala nr. 92 New Dehli. Färgen är mörkröd och den passar mig perfekt.

Tränat

Har nyss tränat, först Body Pump och efter det Step Up Kondition. Det kändes helt great att gå in på gymmet idag, det var sjukt mkt folk och alla verkade så glada. Såklart alla endorfiner som gör att ett gym har en sån positiv känsla! En och en halv veckas uppehåll var way to long. Jag har saknat atmosfären!
Körde även stepmaskinen tio minuter innan och blev relativt svett av det lilla, haha ;)

Nu ska naglarna målas röda, me like ;)

Ge dig själv ett leende

                      image19


Jag måste bara berätta hur sjukt tillfreds jag känner mig med allt i mitt liv just nu! Jag brukar ha noja över kropp, vikt och kost. Men jag accepterar mig själv som jag är, nej, jag är nöjd. Jag hör så många andra som klagar på noll bröst och noll rumpa. Lucy, min underbara flicka, klagar över sina smalsmala lår och tycker att det är sjukt jobbigt att hon inte har former. Och att vara lång är sällan positivt för dem som faktiskt är över 1.70. De får det svårt att hitta killar i sin smak & längd. Att bära högklackat? Få långa som vågar. Jag menar inte att alla tycker att det är negativt att vara långa, jag är fullkomligt bombsäker på att hälften av alla de som är långa njuter i fulla drag. Men jag menar att det finns för- och nackdelar med allt.

Att jag är liten och har bröst och en befintlig rumpa (läs: ej stor) ser jag som en stor tillgång. Jag går alltid i högklackat, vilket passar min stil perfekt. Jag tycker om att vara kvinnlig, visa former, ibland ha lite push-up. It fit's me perfect. Men, jag kan inte bli en catwalk modell, då jag inte har milslånga ben och en anorektisk kropp.
Dock är jag inte ledsen över detta. Lucia (mitt bästa exempel alla ggr) är den perfekta modellen, sjukt snygga smala ben, vacker hållning och ett utseende to die for. Håret är bara ett megaplus, då det är långt, mörkt med mycket självfall. Har jag beskrivit en älva? Nej, en av mina bästa vänner. Menhon vågar inte. Det är sorgligt, hon skulle snabbt bli en av de främsta, skulle slå alla blekfjuttiga svenska modeller. Men steget ifrån att drömma till att göra det är i det här fallet långt. Tyvärr.

Det här skulle inte bli en lång kärleksförklaring till Luce, men jag vill bara uppmärksamma att JAG ÄR NÖJD. SKITNÖJD! Fuck it all.

Jag tränar (vanligtvis) minst fyra ggr i veckan på gym, plus att jag springer en hel del och på det även promenader. Jag äter bra och min kropp mår bra. Det är mitt mål. Och att lämna alla dessa tankar bakom mig.
Jag minns när jag gick ner tolv kilo för fem år sen ungefär, jag var faktiskt mullig innan dess. Men ja, det var nog mest babyhull. Men att gå ner var bra för mig, mitt självförtroende, min självbild och min hälsa. Dock fanns det en hålhake, jag sålde min själ till djävulen. Bildligt talat of course.. Jag kom in i hela den där snurren med att äta så lite som möjligt och sedan träna tills yrseln fick mig att ramla omkull. Det pågick ungefär ett år, men efter det blev min mamma galen. Hon sa ifrån och jag lugnade ner mig. En gnutta. I huvudet fortgick alltihop, jag kunde inte släppa tankarna om att det var fel att äta och rätt att springa mil efter mil.

Jag kan idag, med handen på hjärtat, inte säga att jag är "frisk" från de tankarna. Jag tänker på det varje dag, exakt varje dag. Varje kväll och varje morgon. Det äter mig inifrån, men jag har bestämt mig. En sund syn på livet ska jag ha, en sund syn på min kropp. Jag ska tillåta mig själv att gå ner fem kilo, men inte mer. Sen vara nöjd när jag är där. Inte hetsa mig till att gå ner mer.

Det här är det mest avslöjande jag någonsin skrivit, och sånt här pratar jag inte ens med mina närmsta vänner om. Rädd för reaktionen kanske? Vill inte bli dömd som ett utseendefixerat freak.

End of story. Vill bara uppmuntra till att man ska tycka om sig själv. Ge sig själv en kram istället för ett knivhugg i ryggen. Ett leende istället för en beslutsam men olycklig min. Ge mig en bättre värld, med en massa glada tjejer som älskar sig själva!

Julia

Alone with the kanelbullar

Hej hej!
Skolfotot idag gick bra och resten av dagen förflöt lugn och ganska relaxed all over.
Har nyss vaknat efter en två timmars nap i soffan bland alla mjuka kuddar.

Innan jag somnade sa jag puss & hej till min älskade mami och hennes companion, då de tu
nu reste iväg till huvudstaden för att hälsa på alla gamla vänner. Unfair, säger jag.
Men antagligen välbehövligt för dem båda efter allt..

Så nu är jag alldeles ensam i vårt bautahus, på nio rum, två toaletter och ett kök. Haha, boored? Me? Noo.
En söt kissemiss har sussat med mig iaf, och varit ett ganska trevligt sällskap. Och jag ska nog ta en runda med vovven nu medan det är ljust. I love to walk in the woods!

Jag har ätit en massa av mammas bullar idag, minst nio stycken! Okej att de är minismå, men min mage är helt full. Och så mjölk på det, yummie! Fast när jag tänker efter så lär det bli det enda jag äter idag, jag pallar inte laga mat och de andra skulle äta pizza vilket jag inte är så sugen på. Så då gör det inget om jag är full bullar :)

Nu ska jag iaf klä på mig lite mjukisar och Uggisar och bege mig mot skogen.

Pusshej

Sweet fall

                   image17




Underbart höstväder, skön sol som värmer och vackra röda och gula löv som singlar ner och virvlar runt på marken. Jag älskar den här årstiden!

Veckan har varit skön, mkt fika med mina flickor och mkt kikande i butiker på stan. Dock inte alls mkt träning, kanske ingen ork? Har sprungit ett par kvällar nu, men det är så fruktansvärt kallt ute. Jag blir helt stel i kroppen. :S

Imorgon är det skolfotografering, och efter det slutar vi, antagligen runt halv ett. Sweet!
Hela helgen ska jag vara "husvakt" vilket inkluderar att jag har ansvar för våra bebisar, Joppe och Sanna.
 Men imorrnkväll smiter jag nog iväg till Mia och har en myskväll med Katta, Mia, Frida, Louise, Emma, Malun, Lucy och Hanna. Blir nog lite mat &tv elr film. Sounds good to me!

På lördags morgonen är det ännu en gospelövning, Hanna och jag ligger ju lite back så kan verkligen behövas inför Tysklands-resan. Faktiskt riktigt kul att sjunga, trots att jag måste gå upp klockan åtta på morgonen.
Kvällen spenderas med mina favourites, Lucy, Malun och Hanna. Vi ska bada i jacuzzin, göra ansiktsmask och laga mat för hela slanten. It will be great, as usual. Blir nog även lite filmer, troligen skräckisar ?

Nästa vecka drar alla prov igång innan höstlovet, shiiat no time for anything but studying!

Nu ska jag smörja in mig och sussa, pusshaj

RSS 2.0