After the show

Nu var det avklarat, modevisningen och konserten som gjort mig stressad den senaste veckan. Men allting gick bra, superbra. Och det var så roligt! :D Såg det mest som något jag ville få överstökat förut, men de tankarna ångrar jag nu. Så himla mysig dag!

Nu sitter jag och kan äntligen ta det lugnt, tittar på Wallander med de allra bästa :)

Imorrn blir det myspysgrillning med Gooseberrys m.fl. ;) Känns riktigt bra, ska bara fixa dricka imorrn så är allting i sin ordning. Längtar så efter mina tjejer! Lucy! <3

Nu ska jag slöa med älsk, äta chips och dipp, tihi :) Hör av mig vidare när jag vet mer.

Tack alla fina tjejer för att den här dagen blev som himla rolig!

Julie

Love

image2


Lucy & Julie <3

Smashing

Vaknade tidigt imorse och bestämde mig för att ta en prommis med Joppe, mest för att testa om min fot håller för morgondagen. Det gjorde megaont ett tag, och så helt plötsligt sved det till och en extrem smärta spred sig i foten, men försvann efter några sekunder. Efter det blev bättre, kändes knappt alls under en längre stund. Löser sig förhoppningsvis tills imorrn :)

Har varit i stan med mami idag, var mysigt att bara gå hon och jag. Köpte leggings som jag ska ha på Valborg, under Replay kjolen som får invigas då.
Köpte även hudfärgade trosor att ha på modevisningen, då det syns igenom vad man har på sig under genom de vita shortsen. Not so good.

Igår var vi på rugby, den årliga matchen mellan Vallhalla- Krösa. Det gick perfekt, både Vallhallas killar & tjejer vann. Tjejerna vann dessutom överlägset, good work girls!
Efter det stack vi tjejer till Donken, där vi fick kasta oss in för att få ett bord som rymde oss alla + Hannas kusin (minns ej hans namn , haha). Åt glass med kolasås, eller ja, jag åt bara kolasåsen som vanligt. Busig ;P

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, Mathias o jag ska nog hyra en film eller liknande. Måste vara riktigt utvilad tills imorrn, ska vara där redan vid tio och bli sminkad och iordninggjord.

Nu ska vi iaf grilla med familjen, myspys! :)

Längtar efter måndag med alla tjejerna hos Hanna, oh vi ska ha roligt!

Julie


Weeiho!

Oh, jag är förälskad i det här vädret! :D

Har haft en bra dag, alltid lika bra i det här sällskapet som jag umgås med. Började vid halv elva som vanligt, vilket är great då torsdagar brukar vara allmänt sega annars.

Hade individuella samtal med vår gympalärare idag, gick super. Skötte mig inte så bra förra terminen, vilket jag är fullt medveten om och var därför inte inställd på vad jag fick höra. Men hon sa iaf att jag låg på ett väldigt starkt VG och om jag bara ansträngde mig lite mer vad det gäller att ta eget ansvar så skulle jag lätt kuna gå ut med ett MVG i slutbetyg. Och vem blir inte glad av att få höra sådant? :)

Har ju börjat träna mkt mer på min egna fritid, springer nästan varje dag och tränar stryka några ggr i veckan (undantag nu när Yami lagt ner) men det ska tas upp kommande vecka. Yesyes! :) Kan ju vara mitt ökade intresse för motion som gjort att jag anstränger mig mer på gympan. Men det är bara en teori.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag för lite kusiner & släkt. Mathias ska med så det blir mys.

Nu ska jag käka upp mitt päron som är så mums! Taha.

Jag börjar bli brun, btw, just telling you ;)

Julia

Great day

Har varit i Kalmar idag med klassen, jättemys med flickorna. :) Var på Barometern/OT och skrev artiklar, eller testade på det iaf. Var ganska kul, men stan lockade lite mer, så jag & Malin snabbades oss så vi fick mer tid på stan.

Mina inköp:
Söt klänning i ljusblått denimtyg ifrån Gina Tricot
Replayjeans, lite ljusare modell med slitningar, (obs! köpte en strl mindre än sist, weeio, jag är smalare!)

Och när jag kommer hem, sjukt trött och übervarm, så hittar jag ett paket i min brevlåda, och det är till MIG!
Det är den söta Replaykjolen (jeanskjol) som jag beställt ifrån nätet. It's my lucky day today :)

Kort efter hemkomsten blir det åka av igen ner till kören, truddiluttar i en och en halv timme med tjejerna + Anna och har allmänt ganska kul åt allting. Ex. "I en rosa helikopter....tralala" :D Funny funny.

Fick m idag med, blev så himla glad och lättad. Och har lovat mig själv att sluta slarva. Vem vill bli mamma när man är 17? Uueh :S

Har för den delen vrickat foten, så blir ingen springtur ikväll, blev ju dock en igår men det var väl det som var orsaken till min smärta i fossingen :(

Nu ska jag handla med pappa, och lägga fram ett sött litet förslag om att jag o tjejerna ska få hyra en stuga på Öland på midsommar. Wish me lots of luck!

Julia

Uppdaterar- modevisningen

Japp, nu har jag varit och fixat med alla kläder och grejs inför modevisningen nu på söndag.

Outfits:
1. Svarta stuprörsjeans, svart linne och en virkad vit tunika. Halsband iform av en kedja med ett större hjärta på i metall. Svart skinnväska att ha på armen. Svarta högklackade skor till (mina egna).

2. Vita shorts med vidd i benen och hög midja, figursydd vit skjorta med svarta smala ränder (skall vara instoppade i shortsen ), svart flätat skärp. Till detta ska jag ha ett sidenband i håret och svarta högklackade skor (egna).

3. Vita shorts(som ovan), svart linne, svart kofta a-linje skuren, vit/svart scarf med guldkedjemönster. Till detta guldballerinas.

Jag är helnöjd och tror att det kommer bli en jättefin modevisning då alla tjejerna fick tag i riktigt fina outfits!

Wish me luck ;)

Julia

Busy

Varit sjuk nu i två dagar, varit yr och haft ont i huvudet :( Inte alls kul.

Men nu ikväll måste jag iaf åka in och testa ut kläder till modevisningen på söndag. Får se om det blir några fina grejor ;) Förhoppningsvis blir det lite klänningar och kjolar och sånt som får en att tänka på sommar.

Imorrn blir det kalmar med klassen, ska till Barometern och skriva nån artikel, och sen till nåt museum, kanske inte det roligaste men efter blir det ju shopping ;) Vet dock inte vad jag ska köpa, men har en känsla av att jag kommer ha ett par kassar med mig hem ändå. Hanna & jag kan alltid shoppa meeera ;P

Skulle egentligen ha klippt mig imorrn med hos Lina, men fick boka om det då körövningen börjar vid halv sex och klipptiden var vid fem. Så fick en tid nästa onsdag istället, får väl gå med risigt hår ett par dagar till då.

Fick förresten veta att jag fått sommarjobb igår, blev superglad då jag trodde att det var kört. Men ska iaf jobba fyra veckor på en mysig uteservering nära min pappas jobb. Våffelgräddning och kaffebryggande skulle jag tro att det innebär. :) I'm happy anyhow.

Ska nog äta en macka nu, så jag inte låter blodsockret falla igen.

Kram Julia

Torsdag= regndag

Supertråkigt väder idag, regnat hela dagen och kallt är det också.

Får se hur det blir med min springtur ikväll, har ju sprungit varje dag hela veckan+ förra veckan.
Så man vill ju inte tappa modet nu, nu när jag är på g. ;)

Funderar på en promenix med min doggi, var ute på en sån skön runda med honom igår. Och jag blir så rastlös om jag inte springer och tar en promenad varje dag. A new habbit maybe ?

Ska nog börjar uppdatera lite oftare, är skönt att skriva av sig.
Nationella prov i engelska imorrn, skriv-delen. Hoppas att det kommer gå bra, det får vi se nästa vecka. Fick iaf Vg+ på datakunskapsprovet vi gjorde innan lovet. Goodie for me! :)

Julia

Sweet as sugar

Klicka här för en större bild på Junk Food Tootsie Roll



Hur söt t-shirt som helst ifrån Junk Food.

Bild: www.nellyochnoel.com


Sunshine

Vilken underbar dag! Solen skiner och det är riktigt varmt. Första gången på.. tre dagar ;P

Vaknade tidigt och gick direkt ut på en promenad, det var skönt. Att komma upp i varv direkt, istället för att ligga och slöa hela dagen. Okej, att det är lov, men det är ändå skönt att vara igång lite.
När jag kom hem var min älskling vaken, och vi satte oss ute på baksidan och åt frukost. Det var sköönt! Solade efter det och fick faktiskt färg på magen :)
Har inte gjort så mkt mer sen dess, ätit glass bara. Och så åkte Mathias hem för en stund sen och då gick jag ut på en långprommis till. Gud vad jag är hurtig idag! Haha.

Igår gick jag o Mathias in till stan, har inte varit i en affär sedan i lördags, det är rekord för mig! Men jag köpte ett par solglasögon, ifrån Pilgrim. Väldigt fina faktiskt. Och vadå, vill man ha bra kvalité är det väl bättre att betala ett högre pris för grejorna?

Hade tänkt be mamma färga mitt hår idag, men nej, hon skulle fira sin sambos namnsdag, guuud vad lamt! Jag vill bli sommarblond nu, fast egentligen är det mkt snyggare med mörkt hår. Vet inte varför jag vill bli blond, det är så blekt o tråkigt. Men jaja, sommarkänsla ska det vara.

Var ute o sprang igår, var skönt men det tog emot. Hade sån träningsvärk i rumpan o magen efter träningen i måndags, så det var väl kanske det. Blir nog kanske en runda idag med, om jag orkar. xD

Imorrn blir det Kalmar, och bowling eller bio. Our choice ;) Älsk ska nog med, it would meen a lot to me.

Nej, nu ska jag gå o äta en macka, och ta bort nagellacket jag stört mig på nu i två dar.

Julie

RSS 2.0