Håret gör kvinnan..



Såhär såg mitt hår ut efter hårförlängningen, jag var otroligt nöjd och älskade längden och kvalitén.
Gjorde förlängningen på Salong Zic Zac, hos Maria, Marcus syster.
Måste erkänn att jag grät både en och två gånger när jag tog ur det nu under våren, efter att haft i det i fyra månader. Men nu har jag pratat med pappsen, och han har gett mig löfte om att "låna" 3000 kr, så förhoppningsvis hinner jag få en tid innan midsommar. :)

Nyckeln..

Glömde säga.. vi fick lägenhetsnycklen igår! Jag går i ett konstant lyckorus och igårkväll, sent när vi kom hem, åkte vi dit bara för att gå in och kolla på den. Vårat egna hem.

Hela helgen kommer gå åt mycket till att fixa iordning, Marcus och hans buddies ska lägga golv i hallen och sovrummet och vi ska förhoppningsvis hinna måla fondväggen i vardagsrummet iaf en gång.
Förstå att nu flyttar jag hemifrån!


The Happening

Hör jag ordet thriller tänker jag oftast "oh, gud så tråkigt!", jag vill hellre se skräck så man blir ordentligt skrämd.
Men igår när Marcus och jag varit på Elinas studenskiva (grattis förresten, du var otroligt fin i din vita klänning), så drog vi oss vidare in till stan och bestämde oss för att gå på bio. Det blev "The Happening", och tro mig den var riktigt bra. Jag satt fängslad hela filmen igenom och trots att den gick under genren thriller så blev jag rädd.
Det var nog de djupa nagelmärkena på min älsklings arm bevis för. Maha ;)



Filmen handlar om vad som troligtvis är en naturkatastrof som ingen kan utröna vad den beror på eller hur den uppstått. Vill inte säga mer, är roligare att bli totalt överraskad. Men tänk dig en film där nästan hela USA dör ut, men glöm alla zombies, aliens osv. Det är naturen som slår right back at us! Bra skådespelare dessutom, Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Betty Buckley, Tony Devon, Jeremy Strong, Victoria Clark mfl. Och manuset är skrivet av M. Night Shyamalan.

Sevärd!


Trauma

Igår skulle jag egentligen varit på en utbildning inför mitt kommande sommarjobb, och på morgonen var jag helt inställd på att jag skulle vara där till halv nio. Så vid tio i åtta tänkte jag att jo, nu är det nog lagom att börja cykla (har fem km in till stan och ville vara i tid). Så går jag bara lite snabbt ut i köket för att dubbelkolla tiden.. och till min fasa står det i kalendern att utbildningen börjar klockan åtta !
Jag är raka motsatsen till det man brukar kalla en tidsoptimist, så jag får sån panik att jag nästan börjar hyperventilera. Tar mig tillslut samman och ringer och bokar om utbildningen till nästa vecka. Bah, detta kommer jag drömma mardrömmar om lång tid framöver..

Har jag nämnt att min pojkvän tycker om att tänja på gränserna vad det gäller att vara i tid ? Match made in heaven.

Efter denna traumatisk händelse går jag och lägger mig till bakgrundsljuden av E!-channel, där de pratar om de rikaste Forbés världen över. Antar att jag föreställde mig själv som nummer ett på listan, för jag sov gott där i ett par timmar.
Tillslut tassar min kära mor in, och vi bestämmer oss för en välbehövlig lunch nere på stan.
Blev även en runda i butikerna innan jag mötte upp Marcus för inhandling av diverse inredningsartiklar.

Sedan åkte vi bara hem en snabbis och bytte om och sedan vidare iväg till Kalmar för studentskiva.


My struggle against the clock

Something on my mind

Nu får det vara nog! Krävde en uppdatering av mig själv. Så here it goes ;)

Har varit otroligt mycket plugg nu de senaste tre veckorna, efter hemkomsten ifrån Kreta kändes det som kaos vad det gäller skolarbeten och prov hit och dit.
Har iaf haft fullt upp med skolan de senaste veckorna, men har ändå hunnit med en hel del annat kul.

Vet inte om jag nämnt att Marcus ska flytta till en lägenhet i stan? Jo, det ska han iaf. Ligger så centralt det bara går och den är nyrenoverad och riktigt fin. Grejen med det är väl egentligen mest att ja.. när han flyttar in, så flyttar även jag in. Vi lever ju ändå med varann i princip jämt, så what the heck!
Det känns riktigt bra just nu ska jag säga er, och när jag ser alla fina saker vi köper (och dyra, shiat!) så fylls jag av ett lyckorus. Lägenheten kommer bli perfekt inredd enda ifrån hallen och in i hela lägenheten.
Det bästa av allt ? Jag ska få inreda min egen walkincloset i den jättestora garderoben mittemot sovrummet.
Förövrigt så får vi nog nycklarna i helgen. Så snart kan ni vänta er en inflyttningsfest. ;)

Kan väl även stolt berätta att jag får mvg i engelska b, visserligen har jag ju inte direkt kämpat då engelskan är det jag tycker är lättast, men det öppnar dörrar så att jag kan läsa engelska c.

Idag går studenterna ut, och Marcus lillebror Kalle är en av dem. Grattis till dig! Så ikväll blir det studentskiva hemma hos dem och efteråt ev. 20- års fest. Ska bli riktigt trevligt.
Men innan dess ska jag till skolan nu vid nio för att få någon uppgift i spanska för att rädda mitt betyg, sedan vid 10.20 ska jag vidare till tandläkaren och vid kvart i tolv ska jag göra ett muntligt psykologiprov. Nämnde jag att jag är uppe nu vid sju trots att vi egentligen är lediga idag? Bah.

För att vara lite före kan jag ju även berätta att över midsommar så tillbringar jag och tjejerna helgen på Öland i vanlig ordning. Och sviker inte vädret i år kommer det bli en sån panghelg att det är helt galet! Hanna&Lucy.

Nu blir det duschen och sen måste jag bestämma vad jag ska springa runt i för clothes dagen till ära.
Puss hallon!

RSS 2.0