Dolce Vita

Ligger i soffan och slappar, zappar runt lite på tvn och surfar runt lite bland olika bloggar.
På femman är det ett gammalt avsnitt av Dolce Vita med Emma Andersson, hon glassar runt i Palma och Dubai och bor på de lyxigaste hotellen, äter på de finaste restaurangerna och får diamantringar i present av sin dejt (för det skulle enligt miljondollarsnubben vara sed).
Jag blir lite lätt sugen på att lämna min svenneman hemma och dra dit där man tycks bada i allt som är lyx. Men mindes nu de långa vackra rosorna min älskling kom hem med till mig igår. :)

Bestämde mig iaf, jag ska se till att inget ska fattas mig. Någonsin. Men dit är det ju en lång väg, att utvecklas fullt ut tar tid.




Still breathing

Sen sist har det väl hänt hur mycket som helst egentligen, men att sätta sig och skriva allt verkar lite för ambitiöst för att vara en bakisdag. Fårväl erkänna att jag inte har tid att uppdatera helt enkelt.

Men kan väl skriva om det senaste som hänt; jag jobbar hela tiden, känns det som iaf. När jag inte jobbat har jag varit hemma i lägenheten och myst med pojkvännen. Jag vet, toffelvarning! Men hallå, vi får kanske inte nog av varann? ;)

Förra helgen var det Off Shore Racet, hrm.. när försvann det roliga i att beblanda sig med stans alla fjortisar, på en och samma gång dessutom? xD För att inte tala om alla 40-plussare, vars största nöje är att nypa 18-åriga blondiner i röven.
Men förfesten var iaf bra, skönt folk, Bjerker, Losse, Johanna m.fl. Vi festar med klass ;) inget jävla öl, här dricker pojkarna vin och champagne. Kan iaf sammanfatta kvällen med att det var kul tills vi kom ner till stan, orkade inte ens dra till La Shit och på Vip våningen hängde samma dryga människor as always. Hör man en uttråkad ton i mina ord månne?

Även denna helgen var vi ute, hade förfest uppe hos oss i lägenheten. Och Lucia, min älskade vän, och jag lyckades sammanföra våra boyfriendos. Ser faktiskt ganska ljust ut,och vi bestämde en parmiddag på Steak House kommande vecka. Folket bestod av hanna, lucy and moi, plus ca 10 glidar snubbar. Trivdes vi? Mjaa..
Stan var..ja öltältet hade vi kul i, dansade och sjöng.
Sen tog det stopp, att mötas av de ögonen, mitt huvud redan fyllt av dimma, en bomb slog ner och siktet var inställt på mig. Går inte in längre på ämnet, jag är starkare än så.

Nog med depp, vi har bokat en resa till Thailand i januari :) ! Marcus och jag, och hans syster och bror + deras respektive. Tycker om hans syskon,och ska bli helt underbart att få åka till paradiset i två veckor.

Är hundvakt i helgen, min kära mamma och hennes sambo+ emilia och evelina åkte till Italien igår. Jag är sjukt besviken för att jag jobbar de här två veckorna, vilket gjorde att min biljett gick till spillo.
Så nu ska jag iaf ut med min vovve, sen sola och ja, sova ?

  Kanske första och sista gång vi solar utomhus i sommar?;)

RSS 2.0