Life is what you make it

♥  L O V E

Mysig dag idag också! Har det så bra med mina tjejer :)

Tänkte ta tag i lite plugg idag, behövs faktiskt. Både natur, engelska & svenska. Men efter det här sista arbetet i natur är kursen avslutad, och då förhoppningsvis med ett tillfredställande betyg.

Ska i engelskan läsa en bok, en roman. Den handlar om anorexi, är det femte boken jag läser i ämnet elr? Men ja, det gör mig lugn att läsa sådant, och sedan få läsa att de faktiskt tagit sig ur det där destruktiva beteendet. Been there, done that liksom. Dock inte tappat tankarna helt, men det har vi väl konstaterat att man aldrig gör? Får man den fixa idén en gång, så går det aldrig ur ordentligt.

Var med Lucy och Malin på stan en kortis, skönt. Tog en fika & bara chillade. Ser fram emot oss, oss på en annan plats och med andra förutsättningar. Mooawh!
Älskar er alla tre!

Åt en jordgubb-och mango smoothie till frulle imorse, hällde även i lite krossade linfrön för att få i lite mer fibrer. Mums var det, och nyttigt. Lunchen var dock inte lika fulländad, blev knäckebröd och en tallrik fil. Men fy för sån fisk som serverades :S
Har ätit en massa goda grönsaker med tacosås starkgrad HOT, så är mätt och go nu :)
Ska ut en sväng med vovven nu, och sen blir det kanske en springtur också om det hinns med innan plugg.

Puss på allt !

image60

Kommentarer
Postat av: Maria

Svar: De rosa kommer från Rizzo (såg dessutom att de är på rea just nu!) och de lila från Bianco och finns även i svart och gult! De blir dina för 900 kr. Söt bild:)

2008-01-09 @ 20:31:02
URL: http://marialovesfashion.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0